עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אחי לא מאמין בזה כ"כ, בסופו של דבר מה שקובע זה הגירעון והשומן העיקש הזה ירד מסייקלים של חיטוב מאסהעשית אינטרוולים/הפרוטוקל לשומן עיקש? או אירובי רגיל?
תוצאה ממש יפה!
לא אחי, בלי שבירת שיאים המטרה בחיטוב זה לשמור על המשקלרון תגיד עשיתה את הלינארית כמו שהיא? עצימות, התאוששות ושבירת שיאים? אני חושב לעשות את זה בסקוואט רק..
צודק אז איך היה האימון השלישי שלך? נפח קל?לא אחי, בלי שבירת שיאים המטרה בחיטוב זה לשמור על המשקל
אם הרגשתי שאני יכול לעלות עליתי ועצרתי אל תנסה לשבור שיאים לדעתי אתה יכול להיפצע הגוף גם ככה לא מתאושש לגמרי בגירעון
לא אחי כן העלתי במשקל ביחס לאימון A אבל לא העלתי בין האימוניםצודק אז איך היה האימון השלישי שלך? נפח קל?
הייתי במסלול של אחת היחידות אז לא ממש היה לי זמן להיות "במסה" כמה חודשים לפני זה התחלתי SS כדי לצבור בסיס חזק של משקלי עבודהסתם שאלה, לפני זה הייתה במסה משהו? כי זה נראה כאילו סתם התחלת בחיטוב..
אגב אשמח אם תוכל להסביר לי קצת גם את התהליך כמו לבחור שרשם למעלה בהודעה פרטית, וגם קצת על התכנית הליניארית של ביל סטאר 5X5 כי אני רוצה להתחיל אותה שבוע הבא.