הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיום חיטוב!

• פותח/ת השרשור
עשית אינטרוולים/הפרוטוקל לשומן עיקש? או אירובי רגיל?
תוצאה ממש יפה!
לא אחי לא מאמין בזה כ"כ, בסופו של דבר מה שקובע זה הגירעון והשומן העיקש הזה ירד מסייקלים של חיטוב מאסה
למרות שאופי האימונים הצבאי שלי היה סוג של אינטרוולים חח

רון תגיד עשיתה את הלינארית כמו שהיא? עצימות, התאוששות ושבירת שיאים? אני חושב לעשות את זה בסקוואט רק..

• פותח/ת השרשור
רון תגיד עשיתה את הלינארית כמו שהיא? עצימות, התאוששות ושבירת שיאים? אני חושב לעשות את זה בסקוואט רק..
לא אחי, בלי שבירת שיאים המטרה בחיטוב זה לשמור על המשקל
אם הרגשתי שאני יכול לעלות עליתי ועצרתי אל תנסה לשבור שיאים לדעתי אתה יכול להיפצע הגוף גם ככה לא מתאושש לגמרי בגירעון

לא אחי, בלי שבירת שיאים המטרה בחיטוב זה לשמור על המשקל
אם הרגשתי שאני יכול לעלות עליתי ועצרתי אל תנסה לשבור שיאים לדעתי אתה יכול להיפצע הגוף גם ככה לא מתאושש לגמרי בגירעון
צודק אז איך היה האימון השלישי שלך? נפח קל?

סתם שאלה, לפני זה הייתה במסה משהו? כי זה נראה כאילו סתם התחלת בחיטוב..
אגב אשמח אם תוכל להסביר לי קצת גם את התהליך כמו לבחור שרשם למעלה בהודעה פרטית, וגם קצת על התכנית הליניארית של ביל סטאר 5X5 כי אני רוצה להתחיל אותה שבוע הבא.

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה, לפני זה הייתה במסה משהו? כי זה נראה כאילו סתם התחלת בחיטוב..
אגב אשמח אם תוכל להסביר לי קצת גם את התהליך כמו לבחור שרשם למעלה בהודעה פרטית, וגם קצת על התכנית הליניארית של ביל סטאר 5X5 כי אני רוצה להתחיל אותה שבוע הבא.
הייתי במסלול של אחת היחידות אז לא ממש היה לי זמן להיות "במסה" כמה חודשים לפני זה התחלתי SS כדי לצבור בסיס חזק של משקלי עבודה
ואתה יכול לשלוח הודעה..

אלוף
sporty074.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית