הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חיטוב אחרי עלייה לא רצונית במשקל

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
בן 32, גובה 1.75, משקל 76 ק"ג.
באזור ה-18% שומן.
לפני כ4 שנים שקלתי 70-71 עם כ-8%-10% שומן עם מראה ורידי וחטוב מאוד.

בשנתיים האחרונות רמת הרעב שלי פשוט קפצה בטירוף ומעבודה פיזית בהובלת דירות עברתי לעבודת משרד.
הקוביות נעלמו כמעט לגמרי. יש לי נפיחות קלה בבטן התחתונה ואני משמעותית פחות חטוב.

איך לעזאזל אני יורד בחזרה 5-6 קילו?!

כך נראה יום ממוצע שלי:

בבוקר:

קופסת טונה + משקה אנרגיה Blu מוחיטו.

בעבודה:
לחמנייה עם טונה/פיתה עם בצל + גבינה לבנה 5%/סנדוויץ' כלשהו
+
חטיף חלבון 210 קלוריות של oh yeah one

בבית אחה"צ /ערב:

ארוחה גדולה. למשל, 300 גר' פסטה עם רוטב בולונז + ניגוב פיתה עם חומוס(כ-100-150גר' חומוס). שותה משקה מוגז עם הארוחה. קולה או משהו בסגנון.
בד"כ גם מקנח באיזה שוקובו או טילון ענק ולעתים מנשנש איזה משהו
(קרקרים או קבוקים או משהו)

לא מצליח להילחם בדחפים למתוק. פשוט נכשל בכל פעם. בטח יש פה איזה 3,000+ קלוריות ליום ואני צריך לצרוך 1,500.

עליתי בעיקר אחוזי שומן. מבחינת משקלי עבודה באימונים נשארתי אותו דבר ואפילו ירדתי!
מה אני עושה?!

3000 אין פה. גם נראה שאין מספיק חלבון. יש בעיקר פחמימות פשוטות מה שמסביר חלקית את הרעב למתוק. נשמע גם שאתה לא ממש אוכל ירקות או פירות בכלל. תנסה להרכיב תפריט יותר מאוזן ומסודר עם יותר חלבון מעוף בשר ודגים אחרים. תוסיף ירקות חיים בצהריים וירקות מבושלים בערב עם הרבה סיבים כמו ברוקולי, קייל, כרובית, שעועית ירוקה, קישואים.תגוון את הפחמימות שלך. הייתי ממליץ להוציא את השתייה המתוקה. תחליף את המשקה אנרגיה בבוקר בתה או קפה. בסך הכל 5-6 קילו זה ממש לא ביג דיל. אתה צריך יותר מ 1500. אולי שווה להתייעץ עם מישהו. אבל קח את זה באיזי.

איך לעזאזל אני יורד בחזרה 5-6 קילו?!

ככה:
https://www.google.co.il/url?sa=t&s...FjAAegQIBRAB&usg=AOvVaw0e75ZZPMv3GrNvzdv1MpVL

תבנה לך תפריט, תוריד את כל הדברים שמחוץ לתפריט (או שתכניס אותם לתוך התפריט)

סביר להניח, שרוב הקלוריות שלך מגיעות מהשתייה המתוקה + הפיצוחים (אפשר להגזים עם זה בקלות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית