הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לחיטוב

• פותח/ת השרשור Barbell
  • פורסם בתאריך

Barbell

משתמש פעיל
832
1
נק' מוניטין:
2,151
832
1
חיטוב ראשון שלי, איך התוכנית הזאת?

משקל:שבוע שעבר הגעתי ל91 באימון, עכשיו אני כבר שבוע חולה וירדתי לסביבות 87.5, כנראה הרוב נוזלים שחלק מהם יחזרו, גם הפסקתי שימוש בקריאטין.
גובה:1.86
אחוז שומן:14.5 השערה שלי.

אני אחרי SS רוצה לשמור כמה שיותר על כוח ומאסה.

A
סקוואט פירמידה
בנץ' פירמידה
לחיצת כתפיים יד יד בעמידה (השראה מהסרטון של אלכס מפמפם) 2X6
מתח 3Xmax
חתירה 2X8

B
פרונט סקוואט 2X3
פרס פירמידה
דיפס 2Xmax
דדליפט 1X5
קלין טכניקה 3X3

יש הצעות שיפור משהו?
נ.ב תחסכו ממני את החפירות שזה מפגר לחטב עכשיו, אני יודע את זה וזה לא תלוי בי, המאסה הבאה תהיה עד 115 קילו לפחות.

---------- התגובה התווספה ב 18:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:45 ----------

פירמידה= 5 חזרות עם 70%, 5 עם 85%, ו5 עם 100%.

• פותח/ת השרשור
כן אירובי אני מתכוון לעשות הרבה 3 פעמים בשבוע לשחות, פעמיים סיבולת כל מיני פקלים כאלה שכיבות שמיכה וכו', 2 שיעורי ספורט ופעם בשבוע סוג של אינטרוולים.

השחייה והפקלים יפריעו לך להתאושש, אלו פעילויות עצימות ביחס למה שאתה צריך לעשות כדי לשמור על היכולת להתאושש, לפי דעתי תנסה לצמצם את שאר הפעילויות ותתמקד באימוני כוח. יותר מדי אירובי זה לא טוב, אני מניח שיש לך תפריט או שאתה לפחות יודע כמה לאכול. התוכנית נראית סבבה.

• פותח/ת השרשור
בתפריט יהיה הרבה קלוריות, סביבות 2500.
חוץ מזה מה הבעיה עם האירובי? אני יודע שזה יפריע להתאוששות אבל אני משחק עם זה כדי שיתאים כי אני רוצה לשפר הרבה את הכושר האירובי שלי (עברתי חמישה חודשים בלי לעשות שום דבר יותר מ5 פעמים :S)

תנסה לעשות אותו בסופי שבוע מתי שיש לך יותר זמן להתאושש, הבעיה היא שיכול להיווצר מצב שלא יהיה לך כוח להגיע למקסימום באימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית