הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשירת שיער

• פותח/ת השרשור
זו תופעת לוואי שכיחה עקב המרה ל DHT. או שתפסיק להשתמש אי שתשתמש ותקריח בשקט

אני בהחלט אפסיק.

רק כדי להיות בטוח אנחנו מדברים על אטנט המיועדת לטיפול בהפרעות קשב וריכוז נכון?

בנוסף, תוכל לתת לי הסבר קצר על הסיבה שציינת שגורמת לנשירה בעצם? חיפשתי מידע ולא כלכך מצאתי, הסבר בקצרה כמובן.

השתמשתי באטנט ולא זכור לי נשירת שיער, כעת אני על ויואנס.
אתה בטוח שזה כתוצאה מהאטנט ?

• פותח/ת השרשור
השתמשתי באטנט ולא זכור לי נשירת שיער, כעת אני על ויואנס.
אתה בטוח שזה כתוצאה מהאטנט ?

כמה זמן השתמשת באטנט?

והנשירה לא מופיעה לכל אחד כתופעת לוואי, זו פשוט אחת מתופעות הלוואי ואני מניח שזה אינדיבידואלי.

נניח לגבי ריטלין קראתי עשרות פוסטים של אנשים שהתלוננו על נשירה, אבל על אטנט לא מצאתי כלכך כי זו גם תרופה יחסית חדשה בארץ, מעניין אותי לדעת על מקרים שבהם הפסקת התרופה הפסיקה את הנשירה.

למה עברת לויואנס? מה היתרונות של הויואנס אל מול האטנט לדעתך?

כמה זמן השתמשת באטנט?

והנשירה לא מופיעה לכל אחד כתופעת לוואי, זו פשוט אחת מתופעות הלוואי ואני מניח שזה אינדיבידואלי.

נניח לגבי ריטלין קראתי עשרות פוסטים של אנשים שהתלוננו על נשירה, אבל על אטנט לא מצאתי כלכך כי זו גם תרופה יחסית חדשה בארץ, מעניין אותי לדעת על מקרים שבהם הפסקת התרופה הפסיקה את הנשירה.

למה עברת לויואנס? מה היתרונות של הויואנס אל מול האטנט לדעתך?

לא זכור לי כמה זמן השתמשתי, אך נטלתי את זה בוודאות כמה חודשים.

עברתי לויואנס משתי סיבות עיקריות, הלימודים שלי ארוכים מאוד והכדור לא מחזיר יותר מ4-6 שעות.
הויואנס נותן לך פחות בום, כלומר הוא מתפרק לאט יותר במחזור הדם(אם אינני טועה) ולכן התופעות לוואי מתונות יותר. מה שגם חשוב לציין שהוא מחזיר סביב 10-12 שעות.

אגב סיבה נוספת ששכחתי לציין. נטלתי פעמיים אטנט ביום כדי שיחזיק יותר זמן, וזה יוצא כפול 2 מחיר מאשר כדור אחד של ויואנס ליום.

@John Snow מתייג אותך למקרה שתפספס את מה שהוספתי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הנשירת שיער עם אמפטמינים לא נפוצה כלל אבל זה יכול לקרות

אני שמתי לב שזה פחות נפוץ מנשירה עקב ריטלין, כי ראיתי עשרות פוסטים על נשירת שיער בעקבות נטילת ריטלין, אבל בכל זאת הריטלין קיים בארץ הרבה לפני האטנט אבל עדיין זה כנראה נפוץ פחות כפי שציינת.

אני חייב לציין גם שבמהלך החודשים האחרונים בגלל לחץ אדיר בלימודים גם התזונה שלי הייתה לקויה מאוד וירדתי המון במשקל, וכעת גם הפסקתי את הכדורים וגם חזרתי לתזונה טובה שכוללת את כל המרכיבים הדרושים.

לאחר שקראתי הבנתי שלתזונה יש קשר הדוק לנשירת שיער, אני לא יודע בדיוק אם הנשירה נובעת ישירות מהכדורים אבל אני רק יודע שהנשירה לא הייתה סתם נשירה, אלא חזקה.

לדעתך יכול להיות שחלק מהעוצמה של הנשירה נבעה מהתזונה הלקויה?

כרגע אני גם ללא כדורים וגם שומר על תזונה, אבל קשה לי ללמוד ומצד שני אני לא רוצה לחזור לקחת כדורים עד שאהיה בטוח ממה נגרמת הנשירה.

לא זכור לי כמה זמן השתמשתי, אך נטלתי את זה בוודאות כמה חודשים.

עברתי לויואנס משתי סיבות עיקריות, הלימודים שלי ארוכים מאוד והכדור לא מחזיר יותר מ4-6 שעות.
הויואנס נותן לך פחות בום, כלומר הוא מתפרק לאט יותר במחזור הדם(אם אינני טועה) ולכן התופעות לוואי מתונות יותר. מה שגם חשוב לציין שהוא מחזיר סביב 10-12 שעות.

אגב סיבה נוספת ששכחתי לציין. נטלתי פעמיים אטנט ביום כדי שיחזיק יותר זמן, וזה יוצא כפול 2 מחיר מאשר כדור אחד של ויואנס ליום.

@John Snow מתייג אותך למקרה שתפספס את מה שהוספתי.

מסכים איתך לגבי מה שרשמת, גם אני לומד רוב היום ואני לקחתי עד עכשיו גם כן פעמיים ביום.

גם מבחינתי ה"בום" הזה הוא חיסרון של האטנט, בכל מקרה כרגע אני דיי בבעיה.

קשה לי לתפקד בלימודים בלי כדורים, אני השבוע אגש לרופא בתקווה למצוא פתרון יעיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית