נק' מוניטין:
8
- 447
- 8
רציתי לדעת איזה פרי WORKOUT מומלץ אשמח לדעת אם מישהו ניסה את של MY PROTEIN
אשמח לחוות דעת
אשמח לחוות דעת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרה וורקאווט זה באמת תוסף שיכול לעזור לך, אם אתה מתאמן אימונים מאוד אינטנסיביים.רציתי לדעת איזה פרי WORKOUT מומלץ אשמח לדעת אם מישהו ניסה את של MY PROTEIN
אשמח לחוות דעת
השאלה שלי איזה פרי יכול להיות טוב והאם יצא לך או למישהו להשתמש ב MYPRE של MYPROTEINפרה וורקאווט זה באמת תוסף שיכול לעזור לך, אם אתה מתאמן אימונים מאוד אינטנסיביים.
למתחילים זה לדעתי די בזבוז, כי אין להם נפח אימון יותר מדי גדול בכול מקרה.
אבל למי שיש וותק מסויים באימונים ורמה יחסית גבוהה זה יכול מאוד לעזור.
אני מסתפק בקפה שחור חזק עם ארבע כפיות סוכר ופרי לפני אימון, מרגיש מעולה בינתיים.
לא יצא לי להשתמש בזה עוד.השאלה שלי איזה פרי יכול להיות טוב והאם יצא לך או למישהו להשתמש ב MYPRE של MYPROTEIN
עוד כמה ימים מגיע לי משהמלוח שעשיתי דוגמית מתנה אני אראה איך זה אבל איך משתמשים בזה חצי שעה לפני אימון לשתות או איך יצא לך להשתמש ?לא יצא לי להשתמש בזה עוד.
מה אתה אומר על של MYPROTEIN ?כרגע לוקח The Curse והוא אחלה. לפני זה לקחתי Vapor5 של מאסלטק ואהבתי יותר
לא ניסיתימה אתה אומר על של MYPROTEIN ?
איזה אתה ממליץ המליצו לי פשוט כמה אני לא יודע איזה לבחור ?אני משתמש ב-muscle bomb של reflex nutrition, ואני מרגיש שהוא ממש עוזר לי לדחוף את האימונים שלי מעט יותר
מה אתה אומר איזה כדאי לי לנסות יש גם את של MR.HYDE שמעתי עליו הרבה מה אתה אומר איזה יהיה טוב ?כרגע לוקח The Curse והוא אחלה. לפני זה לקחתי Vapor5 של מאסלטק ואהבתי יותר
אני לא מכיר את האחרים, אז אני לא יודע להגיד לך מה עדיףאיזה אתה ממליץ המליצו לי פשוט כמה אני לא יודע איזה לבחור ?
אני יודע אבל לפעמים אין לי זמן לאכול ארוחה גדולה מהש אני אוכל שעה לפני תמיד אז זה יכול לעזור לי לפעמיםרובם די דומים. זה משפיע בעיקר מנטלית, אפשר להתאמן עשרות שנים בהצלחה בלעדיהם.
עדיין שכולם אותו דבר איזה סוג הייתה מתחיל איתו איזה חברה תוכל להגיד את דעתך ?רובם די דומים. זה משפיע בעיקר מנטלית, אפשר להתאמן עשרות שנים בהצלחה בלעדיהם.
איזה טעם הייתה לוקח של המאסלטק אשמח להמלצהכרגע לוקח The Curse והוא אחלה. לפני זה לקחתי Vapor5 של מאסלטק ואהבתי יותר
מה זאת אומרת חבילה תוכל לתת לי דוגמה ?אם כל אלה עובדים לאנשים מסויימים, אז תבחר את האחד שהכי נגיש לך לקנות מבחינת נוחות ומחיר ותקח חבילה לניסיון.
לא עבד, תיקח אחד אחר לניסיון. תראה שכמה לא עובדים, יכול להיות שזה לא בשבילך
חבילה, קופסא, מיכל, איך שלא תרצה לקרוא לזהמה זאת אומרת חבילה תוכל לתת לי דוגמה ?