הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה נכונה בSKULLCRUSHES

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני רואה כל הזמן אנשים שאומרים לעשות את זה בשני שיטות שונות
אחת זה כמו שג'ף מראה פה: שזה למתוח את היד אחורה וממש להוריד את זה מאחורי הראש ולמטה ולא לישר אותה לגמרי כדי שישאר מתח על השריר
מצד שני אני רואה בסרטונים אחרים לעשות את זה ככה:
איך צריך לעשות? אני ממש מבולבל בתרגיל הזה

אני אישית לוקח מעט את הידיים אחורה מסיבה פשוטה שאם אני מוריד את המשקולת למצח אז הלחץ על על המרפק הוא עצום וזה מתפתח לכאבים אחר כך.

אני גם אגיד לך שזה דקויות ובזבוז זמן. כל עוד מרגיש לך נוח ואתה מרגיש, שביד האחורית עובדת - תעבוד.

• פותח/ת השרשור
אני אישית לוקח מעט את הידיים אחורה מסיבה פשוטה שאם אני מוריד את המשקולת למצח אז הלחץ על על המרפק הוא עצום וזה מתפתח לכאבים אחר כך.

אני גם אגיד לך שזה דקויות ובזבוז זמן. כל עוד מרגיש לך נוח ואתה מרגיש, שביד האחורית עובדת - תעבוד.
אוקי, ועוד שאלה בבייספס קרל עם משקולות צריך להשאיר את היד צמיד צמיד מופנית לכיוון חוץ או שכשאני מוריד את המשקולות להפנות את היד כלפי הגוף כמו כשעושים פטישים ואז בעליה לסובב אותה כלפי חוץ?

אוקי, ועוד שאלה בבייספס קרל עם משקולות צריך להשאיר את היד צמיד צמיד מופנית לכיוון חוץ או שכשאני מוריד את המשקולות להפנות את היד כלפי הגוף כמו כשעושים פטישים ואז בעליה לסובב אותה כלפי חוץ?
תמיד כלפי חוץ

• פותח/ת השרשור
תמיד כלפי חוץ
אני רואה במלא מקומות באינטרנט לסובב בזמן העליה ומלא שאומרים תמיד כלפי חוץ חלק אומרים לי ככה וחלק ככה יש איזה מקום שמסביר בצורה כוללת מה ההבדל בין אחד לשני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית