הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ערכים של דגים

RotemNe

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
היי,

מישהו יודע להגיד מה הערכים של הדגים:
1. דג דניס
2. דג לברק

לא מוצאת ערכים בשום מקום.

ושאלה נוספת, איך שוקלים ערך של דג? רק את הבשר? את הפילה עם העצמות? לפני בישול? אחרי בישול? לא מצליחה להבין איך שוקלים דג בתנור ומה הערכים של הדגים האלה..

תודה רבה לעונים !

היי,

מישהו יודע להגיד מה הערכים של הדגים:
1. דג דניס
2. דג לברק

לא מוצאת ערכים בשום מקום.

ושאלה נוספת, איך שוקלים ערך של דג? רק את הבשר? את הפילה עם העצמות? לפני בישול? אחרי בישול? לא מצליחה להבין איך שוקלים דג בתנור ומה הערכים של הדגים האלה..

תודה רבה לעונים !

בקשה FoodsDictionary - מחשבון קלוריות

את אוכלת את הדג עם העצמות? מניח שלא. שוקלים רק את הבשר.לגבי לפני ואחרי בישול, בעיקרון עדיף אחרי בגלל הנוזלים..

• פותח/ת השרשור
במחשבון שם אין ערכם של דג דניס חיפשתי ולכן שאלתי כי לא מצאתי, וגם מה שמצאתי לא ברור אם זה משקל דג, פילה עם האדרה, או נטו בשר דג מנוקה מהכל. בנוסף לא מצויין או מבושל או לא.

אני לא אוכלת עם העצמות אבל השאלה למה הערכים מתייחסים . לדג שלם לא אפוי? פילה עם אדרה? מבושל? רק בשר?
מישהו?

במחשבון שם אין ערכם של דג דניס חיפשתי ולכן שאלתי כי לא מצאתי, וגם מה שמצאתי לא ברור אם זה משקל דג, פילה עם האדרה, או נטו בשר דג מנוקה מהכל. בנוסף לא מצויין או מבושל או לא.

אני לא אוכלת עם העצמות אבל השאלה למה הערכים מתייחסים . לדג שלם לא אפוי? פילה עם אדרה? מבושל? רק בשר?
מישהו?
30 גרם חלבון ל100 גרם. בין 22-35 זה הממוצע.

• פותח/ת השרשור
אני מחפשת את כל הערכים לא רק חלבון .
וגם שוב 100 גרם של מה? מבושל לא מבושל? שלם? פילה עם עצמות? רק בשר דג? מה שוקלים?

אני מחפשת את כל הערכים לא רק חלבון .
וגם שוב 100 גרם של מה? מבושל לא מבושל? שלם? פילה עם עצמות? רק בשר דג? מה שוקלים?
טונה. רגיל. לא מבושל.טונה בפחית במים מכילה 25 חלבון ו0 שומן ופחמימה. טונה מבושלת וטונה בשמת זית מכילה 200 קלוריות כשהרוב זה שומן ו25ג חלבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית