הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ab או abc?

• פותח/ת השרשור ronpak
  • פורסם בתאריך

ronpak

משתמש מתחיל
95
7
נק' מוניטין:
24
95
7
אני מתאמן בינוני-מתקדם יחסית יש לי אחלה משקלי עבודה(רגליים התחלתי לא מזמן עקב השתחררות מהצבא וריצות בעיקר בשביל לשמור על סיבולת,כרגע הדגש הוא על מסה ברגליים)
אני כרגע עובד AB אבל שמתי לב שהכתפיים נפגעות מכיוון שהם אחרי אימון חזה זא את הלחיצת כתפיים בדאמבלים אני לא יכול לעשות במשקל שיא מכיוון שהחזה לפני דיי מעייף אותם.

אם אני אשנה ואכניס את הגב אחרי החזה אני מאמין שזה גם לא ייתן יותר מידי ויפגע.

עכשיו בהנחה שאני מתאמן במינימום בשבוע ממש רע שנדיר שקורה 3 פעמים בשבוע ובשאר 5-4 פעמים בשבוע ובהנחה נוספת שאני נותן כ 12 סטים לשריר גדול ולקטן 8 בערך כל אימון האם חוקי לעבור לABC או שעדיף להישאר בAB אפילו שאני לא מצליח להרים משקל בכתפיים כמו שהייתי מצליח שהכתפיים היו עם גב?
(או שאולי פשוט להוזיז את החזה לאחרי רגליים למרות שאני מפחד שזה גם ייפגע בעבודה מקסימלית עם חזה תקנו אותי אם אני טועה ממי שניסה)

תודה רבה על העזרה:)

• פותח/ת השרשור
אתה עובד על היפרטרופיה, זה בסדר גמור לא להרים את המקסימום. הכל טוב.
אוקיי תודה על העזרה!
ועוד שאלה שצצה לי אני כרגע במסה נקייה קטוגנית שיש בה משהו כמו 50 גרם פחמימה כל השאר זה שומנים וחלבונים,דיאטה קטוגנית חייבת להיות משומן של בשר או שאפשרמשומן צמחי?
רוב התפריט שלי מסתמך על אגוזי מלך שקדים פקאן(לא קלויים)טחינה משומשום מלא אבקות חלבון חזה עוף טונה וביצים

אני כרגע במסה נקייה קטוגנית שיש בה משהו כמו 50 גרם פחמימה
עדיף שלא לעשות את זה בעליה במסת השריר. לא ידוע אם עולים באופן אידאלי ככה במסת השריר אבל אני טוען שלא ועדיף לפחות 100-150 גרם פחמימה/יום.

רוב התפריט שלי מסתמך על אגוזי מלך שקדים פקאן(לא קלויים)טחינה משומשום מלא אבקות חלבון חזה עוף טונה וביצים
למה?

• פותח/ת השרשור
עדיף שלא לעשות את זה בעליה במסת השריר. לא ידוע אם עולים באופן אידאלי ככה במסת השריר אבל אני טוען שלא ועדיף לפחות 100-150 גרם פחמימה/יום.

למה?
אוקיי לוקח לתשומת ליבי ואשנה 100 גרם פחמימה ביום...
ופשוט כי יותר קל לי לצרוך שומן מן הצומח יותר זמין לי מאשר שומו מהחי שזה סטייקים ועניינים.

שאלה שצצה לי מהתשובה שלך:אם אני אוכל 100 גרם פחמימה ביום הגוף נמצא על מצב היפרגליקמי לי מה שהבנתי....עכשיו אם הוא נמצא במצב כזה לא כדאי כבר לצרוך יותר פחמימות על חשבון שומנים?או שזה בסדר להישאר ככה כי אני מרגיש שמשומן הגוף שלי פשוט הרבה יותר שבע ולא קשה לי לא לאכול פחמימות וגם מבחינת נוזלים בגוף אני מרגיש פחות "נפוח" יש לגוף שלי "נטייה להשמנה"(אפילו שאין בדיוק דבר כזה אני יודע) מה שנקרא

יכול להיות שפחמימות מסויימות גורמות לך לנפיחות. זה הגיוני אבל זה לא קשור לעליה בשומן.

אכן שאוכלים קטוגני מרגישים רזים וחטובים אבל זה שקר כי מה שמשנה בסופו של דבר זה האחוז שומן שלך, לא כמה נוזלים אתה מחזיק או כמה נפוח אתה מרגיש.

אכלתי קטוגני בעבר, עכשיו אם אני אוכל מאוד נקי (אורז בתור מקור פחמימה עיקרי) אני מרגיש דומה מבחינת לא נפוח. אפשר לאכול מוצרים אחרים אבל הרגשה זה שונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית