הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להוריד היקפי שומן בבטן-מותניים בתקופת מסה?

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
שבת שלום חברים יקרים

קצר ולעניין - בן 24, מתאמן 7 חודשים, יש עלייה יפה במסת שריר אבל בחודשים האחרונים התפרעתי עם הקלוריות (פיצות, טוסטים לפני השינה, ג'אנק כזה או אחר ודי הרשתי לעצמי יותר מדי.. הרבה יותר מדי).

אני על 3000 קלוריות ביום לפי התפריט, תוכנית אימון היא מסה/כוח - קצת חזרות הרבה משקל..
ובכל זאת, איך אני מתחיל להוריד את ההיקפים בבטן ובמותניים? לא רק שהם לא יורדים, אני חושב שב3 חודשים האחרונים אפילו עלו
בגלל שזייפתי בתזונה.

תודה רבה.

שבת שלום חברים יקרים

קצר ולעניין - בן 24, מתאמן 7 חודשים, יש עלייה יפה במסת שריר אבל בחודשים האחרונים התפרעתי עם הקלוריות (פיצות, טוסטים לפני השינה, ג'אנק כזה או אחר ודי הרשתי לעצמי יותר מדי.. הרבה יותר מדי).

אני על 3000 קלוריות ביום לפי התפריט, תוכנית אימון היא מסה/כוח - קצת חזרות הרבה משקל..
ובכל זאת, איך אני מתחיל להוריד את ההיקפים בבטן ובמותניים? לא רק שהם לא יורדים, אני חושב שב3 חודשים האחרונים אפילו עלו
בגלל שזייפתי בתזונה.

תודה רבה.
במידה ולא הייתה במאזן קלורי חיובי גדול מידי, יכול להיות שזה רק נוזלים. זה לא משנה שאכלת ״ג׳אנק״ כי בסופו של דבר הכל תלוי במאזן הקלורי. אם המראה שלך מפריע לך כרגע, צא לחיטוב של כמה חודשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית