עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שני סרטונים לכל תרגיל.
זה לאחר סמינר סנאץ וקלין בחיפה עם אוקסנה.
השאלה אם אני צריך עוד אימונים עם מאמן או שהטכניקה טובה מספיק בשביל שאני יוכל להמשיך לבד?
לדעתי אתה צריך ליפול יותר מאונך בקלין. ואתה מושך אותו כמו דדליפט בהתחלה. הנעליים גם לא מתאימות אז אתה זז עם הברכיים המון בתחתית.
סהכ הבסיס יפה מאוד אבל ואם אתה עובד עם מאמן תהיה לך אחלה טכניקה.
סנאץ׳ בחיים לא עשיתי אז אני לא יודע.
אמסור לה, תודה על התגובההקלין בסדר סה"כ, דווקא הפיצוץ טעון שיפור - המשיכה לא כלפי מעלה אבל לא היסטרי. הדחיקה טובה סה"כ, שחרר את הנעילה בברך האחורית.
הסנאצ' דורש עבודה עם עם מאמן, זה פאוורסנאצ' והוא לא טוב...
ד"ש חם לאוקסנה!
הקלין בסדר סה"כ, דווקא הפיצוץ טעון שיפור - המשיכה לא כלפי מעלה אבל לא היסטרי. הדחיקה טובה סה"כ, שחרר את הנעילה בברך האחורית.
הסנאצ' דורש עבודה עם עם מאמן, זה פאוורסנאצ' והוא לא טוב...
ד"ש חם לאוקסנה!
הם משקולנים, יש להם במות, פלטות קופצות...סלחו לי על הבורות ועל כך שאני מתפרץ לאשכול (ראיתי שהתשובות שלו נענו). אך האם זה באמת הכרחי להשליך ככה את המוט והמשקולות?
זה לא הורס אותם? וסתם עושה רעש חזק בחדר כושר?
***אני רואה את זה הרבה אצל אנשים שעושים את התרגילים האלה ולא מבין למה הם לא מורידים את זה רגיל***
הבנתי. תודה רבה יוסי אתה עונה לי הרבה פעמים על השאלות.הם משקולנים, יש להם במות, פלטות קופצות...
אבל אתה צודק, אני באימונים שלי לא מפיל ככה קלינים, אני עוצר עם הברך.
בוא תעצור 130-140 קלין עם הברך, נראה כמה זמן תשאר לך ברךהם משקולנים, יש להם במות, פלטות קופצות...
אבל אתה צודק, אני באימונים שלי לא מפיל ככה קלינים, אני עוצר עם הברך.
אני לא משקולן, אני לא עובד עם כאלה משקלים וגם אין לי פלטות קופצות או במה.בוא תעצור 130-140 קלין עם הברך, נראה כמה זמן תשאר לך ברך
יש סיכון בהורדה של המוט וזריקה בטוחה יותר. כמובן אם הציוד מתאים...סלחו לי על הבורות ועל כך שאני מתפרץ לאשכול (ראיתי שהתשובות שלו נענו). אך האם זה באמת הכרחי להשליך ככה את המוט והמשקולות?
זה לא הורס אותם? וסתם עושה רעש חזק בחדר כושר?
***אני רואה את זה הרבה אצל אנשים שעושים את התרגילים האלה ולא מבין למה הם לא מורידים את זה רגיל***
הבנתי תודה רבה.יש סיכון בהורדה של המוט וזריקה בטוחה יותר. כמובן אם הציוד מתאים...
בעיקרון בדדליפט כשהמטרה היא כוח אין טעם באקסצנטרי כלומר בשלב הירידה, אם מדובר בעליה במאסת שריר זה סיפור מעט שונה.הבנתי תודה רבה.
כלומר כל מי שמרים משקל כבד מאוד מעל הראש יש כאן סיכון בלהוריד את זה מבוקר.
אבל כל אלה שעושים דדליפטים וזורקים את המשקולות אל הרצפה זה כבר סתם הרס של ציוד?
גם יש את הגבול בין להיות יעיל לבין להיות דושבגבעיקרון בדדליפט כשהמטרה היא כוח אין טעם באקסצנטרי כלומר בשלב הירידה, אם מדובר בעליה במאסת שריר זה סיפור מעט שונה.
מסכים שהגבול בין להיות יעיל ללהזיק לציוד הוא לפעמים דק מאוד...