הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמן מציק והורס

תופעה מוכרת ביותר.
להגיד תודה על העזרה ולנפנף אותו
אחד המדריכים בחדר כושר טוען שהאחיזה שלי בבנץ' צרה מידי ושאני צריך לתפוס הכי רחב שאני יכול ולהוציא את הידיים החוצה כי ככה עובדים על החזה ואיך שאני עושה עובד רק על היד האחורית.
הבן יונה פשוט רץ אליי באמצע הסט דיבר איתי באמצע הסט והפריע לי.
בהמשך לגאונות הזו טען שBlock pull מזיק לגב
שאני לא אמור לרדת עד הסוף בשום תרגיל ועוד ועוד....
אמרתי לו תודה הוא הלך הציק עוד קצת ומאז חוץ מהערות מידי פעם הכל בסדר.
אתה לא צריך להגיד לו את כל מה שרשמו לך פה ובטח שלא לעשות משהוא שאתה לא רוצה תגיד תודה ותתעלם

אם תרים יותר ממנו הוא יפסיק לתת לך עצות 😃

זה לא נכון הוא יגיד לך שאתה לא מרים טוב ואתה פוגע בגב בראש בחזה או באוזן (מניסיון 😃)

תופעה מוכרת ביותר.
להגיד תודה על העזרה ולנפנף אותו
אחד המדריכים בחדר כושר טוען שהאחיזה שלי בבנץ' צרה מידי ושאני צריך לתפוס הכי רחב שאני יכול ולהוציא את הידיים החוצה כי ככה עובדים על החזה ואיך שאני עושה עובד רק על היד האחורית.
הבן יונה פשוט רץ אליי באמצע הסט דיבר איתי באמצע הסט והפריע לי.
בהמשך לגאונות הזו טען שBlock pull מזיק לגב
שאני לא אמור לרדת עד הסוף בשום תרגיל ועוד ועוד....
אמרתי לו תודה הוא הלך הציק עוד קצת ומאז חוץ מהערות מידי פעם הכל בסדר.
אתה לא צריך להגיד לו את כל מה שרשמו לך פה ובטח שלא לעשות משהוא שאתה לא רוצה תגיד תודה ותתעלם

ככל שאתה תופס יותר רחב ככה אכן יש יותר עומס ומתיחה על החזה (מצד שאני אתה מוריד טווח תנועה) ואתה כן מוריד עומס מהיד האחורית לא סתם יש תרגיל בנצ' באחיזה צרה ליד אחורית

זה לא נכון הוא יגיד לך שאתה לא מרים טוב ואתה פוגע בגב בראש בחזה או באוזן (מניסיון 😃)
ברור שהוא יכול להגיד את זה. כל אחד יכול להגיד כל דבר. אבל המשמעות של זה שאתה מרים יותר ממנו היא שאתה יותר אלפא ואם הוא לא מבין את זה אתה צריך לא להרגיש רגשות אשם בזמן שאתה מסביר לו את המצב. הוא אמור להיות מודע לכך שאתה אלפא והוא בטא וזאת אחריותך ליידע אותו.

ברור שהוא יכול להגיד את זה. כל אחד יכול להגיד כל דבר. אבל המשמעות של זה שאתה מרים יותר ממנו היא שאתה יותר אלפא ואם הוא לא מבין את זה אתה צריך לא להרגיש רגשות אשם בזמן שאתה מסביר לו את המצב. הוא אמור להיות מודע לכך שאתה אלפא והוא בטא וזאת אחריותך ליידע אותו.

או ש בייר וויט' מי להגיד לו אוקיי תודה ולהמשיך

נערך לאחרונה:
אני מקווה שאתה צוחק, מהיכרות איתך אני לא בטוח 😁

אני לא כל כך בטוח שהוא צוחק, חוויתי לא מעט מאמנים שהתאימו למשבצת הזאת.

אני מסכים שתמיד יש מקום לביקורת לא משנה כמה אתה מניע.
אבל הוא צודק,לרוב ברגע שאתה מרים מספרים מכובדים הם פחות יתעסקו איתך,בקטע של "בטח הוא יודע מה הוא עושה",זה כמובן לא תמיד נכון,אבל ככה הראש שלהם עובד וכולם מרוצים.

או ש בייר וויט' מי להגיד לו אוקיי תודה ולהמשיך
ded.gif

תכלס גם אם מגיע אלי מאמן שאני לא מחזיק ממנו כל כך ונותן לי הערות אני אקשיב לו כי אני מניח שיש לבנאדם כוונות טובות גם אם הוא לא העפרון הכי חד בקלמר. בחלק מהמקרים יצא לי לקחת לצומת ליבי הערות ובמקרים אחרים יצא לי לחנך אותם על "למה לואו באר סקוואט לא ישבור לך את הגב". למזלי רוב המאמנים שיצא לי לפגוש היו אינטליגנטים ולא מתנשאים וכשהסברתי להם דברים הם שמחו גם ללמוד ולא רק להדחיק את זה כי זה שונה ממה שהם למדו בקורס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית