הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני חזה חלשים מאוד

• פותח/ת השרשור Reef
  • פורסם בתאריך

Reef

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
1
27
1
כבר שבוע וחצי - שבועיים האימוני חזה שלי נוראיים ירידה דרסטית במשקלי עבודה אני לא חושב שזה קשור לאוכל, אני מתאמן abc 6 פעמים בשבוע האימון חזה שלי כולל לחיצות חזה עם משקולות ללא שיפוע לחיצות בשיפוע חיובי עם משקולות לחיצות בשיפוע שלילי עם מוט ופרפר בכבלים
רעיונות מה כדאי לעשות?

להוריד עומס תתחיל מזה, שיפוע שלילי זה דבילי לדעתי.. ושיפוע חיובי זה חמוד.. כמה שיותר שיפוע חיובי פשוט תיהיה יותר עבודה על הכתפיים
אתה מעמיס יותר מידי תוריד נפח לאן אתה ממהר

כבר שבוע וחצי - שבועיים האימוני חזה שלי נוראיים ירידה דרסטית במשקלי עבודה אני לא חושב שזה קשור לאוכל, אני מתאמן abc 6 פעמים בשבוע האימון חזה שלי כולל לחיצות חזה עם משקולות ללא שיפוע לחיצות בשיפוע חיובי עם משקולות לחיצות בשיפוע שלילי עם מוט ופרפר בכבלים
רעיונות מה כדאי לעשות?
כמה הבנץ׳ שלך שאתה עובד בabc עם 8(!) תרגילים לחזה בשבוע?

נשמע שאתה באימון יתר לפי התיאור ולכן ייתכן מאוד שדווקא העצות הטובות ביותר יהיו בצורה של לא לעשות / לעשות פחות מאשר לעשות יותר. אם תתן פירוט מדויק של כל אימוני החזה השבועיים שלך כולל סטים, חזרות, משקלים, משקל גוף שלך וכו' אוכל להתייחס

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם, עד לפני שבוע בערך, הכל היה בסדר הייתה התקדמות נורמלית בין האימונים, חזה זה החוליה הכי חלשה שלי ואין לי מושג למה, אם אני לוחץ על ספסל ללא שיפוע עם משקולות אני מתחמם משהו כמו 3 סטים ואז סט 1 של 24 ועוד 2 של 26 בחיובי 24 3 סטים( לא הצלחתי להרים את המשקולת פעם אחרונה למצב של לחיצה) לחיצה עם מוט 55 סט אחד ועוד 2 של 60, שיפוע שלילי 65, שוקל 71

כמו שהציעו כנראה אימון יתר. זה לא סוף העולם אבל אתה לא מתאושש כנראה ואחרי שבוע קל תהיה כמו חדש עם התאמה של הנפח.

מסכים ש6 פעמים בשבוע זה יותר מדי אלא אם האימונים שלך מאוד קצרים, פחות משעה נגיד ולא עובדים מאוד כבד.

גורמים אחרים יכולים להיות מחסור באוכל, שינה, לחץ, שינוי באורח חיים (התחלת לעבוד עבודה פיזית למשל).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית