עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה גנטיקה טובה ? תראה את הצדדים שלו, תראה איזה עצמות רחבות וזה לא אסטתי (למרות שיש לו מסת שריר ודי מסתיר וכן אני יודע שגם המכנס קצת מוסיף ) אז רק מעצמות שאתה יכול לקבוע זה די גרוע...לדעתי 12-15 גג. הוא שחקן, ורואים שיש לו גנטיקה די טובה, וברור שהוא כמו רוב השחקנים גם מתאמן,(סדרה מעולה אגב)
הוא על אחוז שומן יחסית גבוה. הוא משחק בחור מלפני אלף שנה, לא דוגמן פיטנס.למה גנטיקה טובה ? תראה את הצדדים שלו, תראה איזה עצמות רחבות וזה לא אסטתי (למרות שיש לו מסת שריר ודי מסתיר וכן אני יודע שגם המכנס קצת מוסיף ) אז רק מעצמות שאתה יכול לקבוע זה די גרוע...
לפי הצדדים כי בדיוק ישלי גם אותו מצב , אני מעריך שיש לו עצמות רחבות וזה נראה ככה בתמונה , ומייק כתב 12 אחוז שומן שזה ממש אבל ממש לא גבוהה (למרות שנראה 15 וגם זה לא גבוה)הוא על אחוז שומן יחסית גבוה. הוא משחק בחור מלפני אלף שנה, לא דוגמן פיטנס.
מאמין שאם הוא יחטב הוא יראה מעולה.
איך אתה יודע שיש לו עצמות רחבות? ו
זאת אומרת, אנשים שרוב השומן אצלם מתרכז בבטן והם 13-14% שומן יצטרכו לרדת לאחוז שומן מאד נמוך בכדי לראות קוביות?תפסיק לחיות בסרט, רוב האנשים הנורמלי לא חטובים מאד כל השנה. מי שכן לרוב על חומרים ו/או סובל בשביל להראות ככה.
הוא שחקן, לא דוגמן פיטנס.
לגבי הערכת אחוזי שומן, אומנם משה יכול לתרום מנסיונו עם מתאמנים, אבל זה כל כך יכול להטעות שמיותר להעריך ע״י תמונה. אני מכיר אנשים עם ריבועים יפים שהם על 14% על פי דקסה וחבר עם כרס קטנה ללא זכר לריבועים שהוא 13%.
ככל שהבנאדם יהיה יותר גדול עם יותר מאסת שריר ככה הוא יהיה באחוז יותר נמוך למרות שהוא מחזיק יותר שומן. יש לך ליפטרים ששוקלים 150~ על 15% ונראים שמנים לכל עין לא מקצועית.
כן. או שאין להם כמעט מסת שריר בבטן ולכן לא רואים את ה״קוביות)זאת אומרת, אנשים שרוב השומן אצלם מתרכז בבטן והם 13-14% שומן יצטרכו לרדת לאחוז שומן מאד נמוך בכדי לראות קוביות?
תודה אחיכן. או שאין להם כמעט מסת שריר בבטן ולכן לא רואים את ה״קוביות)
הם לא יצטרכו לחטב, אני ממליץ לאנשים כאלה לעשות מה שנקרא מסה נקייה, עלייה בשריר עם מינימום עלייה בשומן.