הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור גל26
  • פורסם בתאריך

גל26

משתמש מתחיל
86
3
נק' מוניטין:
3
86
3
תכירו זה רולו מהויקנגים.
1. כמה אחוזי שומן לדעתכם?
2. מה הסגנון גוף, אקטומורף/מזומורף אנדומורף?

קבצים מצורפים

• a44cee26221ed26fa2378c1231960682-1.jpg
    a44cee26221ed26fa2378c1231960682-1.jpg
    KB 71.3 · צפיות: 330
הייתי אומר גם באזור ה12-13%
סוגי גוף זה לא משהו חד משמעי, זה בדרך כלל שילוב של שני סוגי גוף כמו כל דבר בגנטיקה, כאשר אחד יהיה משמעותי יותר מהשני בדרך כלל

לדעתי 12-15 גג. הוא שחקן, ורואים שיש לו גנטיקה די טובה, וברור שהוא כמו רוב השחקנים גם מתאמן,(סדרה מעולה אגב)
למה גנטיקה טובה ? תראה את הצדדים שלו, תראה איזה עצמות רחבות וזה לא אסטתי (למרות שיש לו מסת שריר ודי מסתיר וכן אני יודע שגם המכנס קצת מוסיף ) אז רק מעצמות שאתה יכול לקבוע זה די גרוע...

למה גנטיקה טובה ? תראה את הצדדים שלו, תראה איזה עצמות רחבות וזה לא אסטתי (למרות שיש לו מסת שריר ודי מסתיר וכן אני יודע שגם המכנס קצת מוסיף ) אז רק מעצמות שאתה יכול לקבוע זה די גרוע...
הוא על אחוז שומן יחסית גבוה. הוא משחק בחור מלפני אלף שנה, לא דוגמן פיטנס.
מאמין שאם הוא יחטב הוא יראה מעולה.
איך אתה יודע שיש לו עצמות רחבות? ו

הוא על אחוז שומן יחסית גבוה. הוא משחק בחור מלפני אלף שנה, לא דוגמן פיטנס.
מאמין שאם הוא יחטב הוא יראה מעולה.
איך אתה יודע שיש לו עצמות רחבות? ו
לפי הצדדים כי בדיוק ישלי גם אותו מצב , אני מעריך שיש לו עצמות רחבות וזה נראה ככה בתמונה , ומייק כתב 12 אחוז שומן שזה ממש אבל ממש לא גבוהה (למרות שנראה 15 וגם זה לא גבוה)

תפסיק לחיות בסרט, רוב האנשים הנורמלי לא חטובים מאד כל השנה. מי שכן לרוב על חומרים ו/או סובל בשביל להראות ככה.

הוא שחקן, לא דוגמן פיטנס.

לגבי הערכת אחוזי שומן, אומנם משה יכול לתרום מנסיונו עם מתאמנים, אבל זה כל כך יכול להטעות שמיותר להעריך ע״י תמונה. אני מכיר אנשים עם ריבועים יפים שהם על 14% על פי דקסה וחבר עם כרס קטנה ללא זכר לריבועים שהוא 13%.

ככל שהבנאדם יהיה יותר גדול עם יותר מאסת שריר ככה הוא יהיה באחוז יותר נמוך למרות שהוא מחזיק יותר שומן. יש לך ליפטרים ששוקלים 150~ על 15% ונראים שמנים לכל עין לא מקצועית.

תפסיק לחיות בסרט, רוב האנשים הנורמלי לא חטובים מאד כל השנה. מי שכן לרוב על חומרים ו/או סובל בשביל להראות ככה.

הוא שחקן, לא דוגמן פיטנס.

לגבי הערכת אחוזי שומן, אומנם משה יכול לתרום מנסיונו עם מתאמנים, אבל זה כל כך יכול להטעות שמיותר להעריך ע״י תמונה. אני מכיר אנשים עם ריבועים יפים שהם על 14% על פי דקסה וחבר עם כרס קטנה ללא זכר לריבועים שהוא 13%.

ככל שהבנאדם יהיה יותר גדול עם יותר מאסת שריר ככה הוא יהיה באחוז יותר נמוך למרות שהוא מחזיק יותר שומן. יש לך ליפטרים ששוקלים 150~ על 15% ונראים שמנים לכל עין לא מקצועית.
זאת אומרת, אנשים שרוב השומן אצלם מתרכז בבטן והם 13-14% שומן יצטרכו לרדת לאחוז שומן מאד נמוך בכדי לראות קוביות?

זאת אומרת, אנשים שרוב השומן אצלם מתרכז בבטן והם 13-14% שומן יצטרכו לרדת לאחוז שומן מאד נמוך בכדי לראות קוביות?
כן. או שאין להם כמעט מסת שריר בבטן ולכן לא רואים את ה״קוביות)
הם לא יצטרכו לחטב, אני ממליץ לאנשים כאלה לעשות מה שנקרא מסה נקייה, עלייה בשריר עם מינימום עלייה בשומן.

כן. או שאין להם כמעט מסת שריר בבטן ולכן לא רואים את ה״קוביות)
הם לא יצטרכו לחטב, אני ממליץ לאנשים כאלה לעשות מה שנקרא מסה נקייה, עלייה בשריר עם מינימום עלייה בשומן.
תודה אחי
שבוע טוב ומבורך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית