הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גינומסטיקה או סתם שומן?

50cents

משתמש מתחיל
59
12
נק' מוניטין:
6
59
12
התחלתי להתאמן לפני חודשיים ופתאום אני קולט שכל הגוף מתחטב מלבד איזור החזה
שוקל 81 על גובה 177, תמיד הייתי שמן אז הייתי בטוח שהחזה זה סתם שומן שצריך לרדת ועכשיו אני מבין שאולי זו בעיה אחרת
חשוב להבהיר שלדעתי אני עדיין על אחוז שומן יחסית גבוהה כי אין אפילו התחלה של קוביות ויש עדיין צדדים ויש גם שומן בטני הרבה, בתמונה יצאתי די חטוב למראה המציאות

בן 20
אין לי גנים של גינומסטיקה אצל האחים שלי או משהו, שאני ממשש את החזה כן מרגיש הרבה שומן ולא משהו לא נורמטיבי

קבצים מצורפים

• DEDB33EA-7995-4E67-A4FD-4D088BEC0B6E.jpeg
    DEDB33EA-7995-4E67-A4FD-4D088BEC0B6E.jpeg
    KB 37.2 · צפיות: 83
  • 39D89F65-73D3-415B-A1AB-C7AA9607F359.jpeg
    39D89F65-73D3-415B-A1AB-C7AA9607F359.jpeg
    KB 92.7 · צפיות: 70
אומרים גניקומסטיה ולא גינומסטיקה זה אחד, שתיים לפי התמונות אולי מעט רקמה אבל כמו שאמר ליאב בתגובה לפניי תדאג עוד לעלות שריר לעשות חיטוב איכותי ואחרי זה נראה איך החזה נראה..מה גם שעדיף כמובן לשאול רופא ולא אותנו רופאים מן הסתם יודעים טוב יותר לבדוק

• פותח/ת השרשור
אומרים גניקומסטיה ולא גינומסטיקה זה אחד, שתיים לפי התמונות אולי מעט רקמה אבל כמו שאמר ליאב בתגובה לפניי תדאג עוד לעלות שריר לעשות חיטוב איכותי ואחרי זה נראה איך החזה נראה..מה גם שעדיף כמובן לשאול רופא ולא אותנו רופאים מן הסתם יודעים טוב יותר לבדוק
טעות שלי
תודה על התגובות בעקרון התכנון זה להמשיך חיטוב לעוד 3 4 קילו

טעות שלי
תודה על התגובות בעקרון התכנון זה להמשיך חיטוב לעוד 3 4 קילו
סבבה...כמו שהמלצתי פה בעבר אמליץ שוב, רוצה לבדוק גניקומסטיה? לך לדר ערן חדד ...בחור נחמד מאוד אני בעצמי חששתי מגניקומסטיה הלכתי אליו בדק אותי והרגיע אותי ..

• פותח/ת השרשור
סבבה...כמו שהמלצתי פה בעבר אמליץ שוב, רוצה לבדוק גניקומסטיה? לך לדר ערן חדד ...בחור נחמד מאוד אני בעצמי חששתי מגניקומסטיה הלכתי אליו בדק אותי והרגיע אותי ..
היי אשמח לדעת מה גרם לך לחשוש, והייעוץ בתשלום?
לי אמרו למשש ולראות אם אני מרגיש משהו קשה, ואני כן מרגיש אבל גם שאני ממשש את השומן בבטן או בכל מקום אחר אני מצליח להרגיש גם מין רקמה או גוש ולכן מאוד מבולבל

היי אשמח לדעת מה גרם לך לחשוש, והייעוץ בתשלום?
לי אמרו למשש ולראות אם אני מרגיש משהו קשה, ואני כן מרגיש אבל גם שאני ממשש את השומן בבטן או בכל מקום אחר אני מצליח להרגיש גם מין רקמה או גוש ולכן מאוד מבולבל
מה שגרם לי לחשוש זה שאני על סטרואידים תקופה וראיתי כאילו גוש מתחת לפטמה אז אכלתי סרטים... הייעוץ היה חינם למיטב זכרוני והוא בדק אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית