הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים לא מוסברים בברכיים

רפי צנציפר

משתמש מתחיל
21
4
נק' מוניטין:
4
21
4
לפני כשנה התחילו לי כאבים בברכיים, ומאז היו לי תקופות של on and off בקשר למכון. הלכתי לאורתופד לפני כחודש (יש לי גידול שפיר שרציתי שיבדוק בנוסף) ולאחר צילום הוא אמר שהכול תקין ואני יכול לחזור להתאמן ולהרים רק באופן מבוקר. לפני כשבועיים חזרתי לSS ואני עדיין מרגיש כאבים. הקטע המוזר הוא שכל פעם זה כאבים במקומות שונים, לרוב לא מורגשים שעוברים אחרי זמן קצר. בנוסף, יש פעמים שאני יוצא מהבית בדרך למכון ופתאום מרגיש כאבים בברך למרות שבמהלך היום הרגשתי מצוין (יכול להיות פסיכולוגי אבל עדיין קשה לי להסביר למה זה קורה..). לאחר שסיימתי את אימון לפני יומיים בדרכי הביתה הרגשתי כאב חד בברך ימין כל פעם שצעדתי למשך רבע שעה בערך. אולי זה קשור לטכניקה שלי למרות שאחרים אמרו לי שהיא טובה ולמרות שהכאבים יכולים להתחיל מזמן החימום.

אני שוקל מה הצעד הבא שלי עכשיו, אם להמשיך להתאמן כרגיל ולהעלות במשקלים או שיש פתרון לבעיה הזאת. אשמח אם תעזרו לי בנושא.

עוד דבר, אם אתם ממליצים ללכת לרופא או לאורתופד אשמח אם תפנו אותי לאחד שמבין בתחום עקב היסטוריה לא מהימנה עם אורתופד שנתקלתי בו בעבר. אני גר באזור פתח תקווה, אז הרלוונטיות היא לטיפולים באזור המרכז.

תודה מראש

לדעתי מיד שוב ללכת ליעוץ רפואי.
מה אתה כן יכול לעשות בחדר כושר.
קודם כל חימום המלצה שלי חימום על אופניים באימון רגליים למה אופניים?זה מכשיר שאין בו עומס על הבירכיים עד זממן מסוים.
בצע תרגילים כנגד גוף בלי משקלים ואם כן משקלים מאד קלים.

• פותח/ת השרשור
לדעתי מיד שוב ללכת ליעוץ רפואי.
מה אתה כן יכול לעשות בחדר כושר.
קודם כל חימום המלצה שלי חימום על אופניים באימון רגליים למה אופניים?זה מכשיר שאין בו עומס על הבירכיים עד זממן מסוים.
בצע תרגילים כנגד גוף בלי משקלים ואם כן משקלים מאד קלים.

את יכולה להפנות אותי לאחד שמבין בתחום? כבר נפלתי על אורתופד שאמר לי שהכל יעבור תוך שלושה שבועות ועד עכשיו זה לא מאה אחוז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית