נק' מוניטין:
4
- 21
- 4
לפני כשנה התחילו לי כאבים בברכיים, ומאז היו לי תקופות של on and off בקשר למכון. הלכתי לאורתופד לפני כחודש (יש לי גידול שפיר שרציתי שיבדוק בנוסף) ולאחר צילום הוא אמר שהכול תקין ואני יכול לחזור להתאמן ולהרים רק באופן מבוקר. לפני כשבועיים חזרתי לSS ואני עדיין מרגיש כאבים. הקטע המוזר הוא שכל פעם זה כאבים במקומות שונים, לרוב לא מורגשים שעוברים אחרי זמן קצר. בנוסף, יש פעמים שאני יוצא מהבית בדרך למכון ופתאום מרגיש כאבים בברך למרות שבמהלך היום הרגשתי מצוין (יכול להיות פסיכולוגי אבל עדיין קשה לי להסביר למה זה קורה..). לאחר שסיימתי את אימון לפני יומיים בדרכי הביתה הרגשתי כאב חד בברך ימין כל פעם שצעדתי למשך רבע שעה בערך. אולי זה קשור לטכניקה שלי למרות שאחרים אמרו לי שהיא טובה ולמרות שהכאבים יכולים להתחיל מזמן החימום.
אני שוקל מה הצעד הבא שלי עכשיו, אם להמשיך להתאמן כרגיל ולהעלות במשקלים או שיש פתרון לבעיה הזאת. אשמח אם תעזרו לי בנושא.
עוד דבר, אם אתם ממליצים ללכת לרופא או לאורתופד אשמח אם תפנו אותי לאחד שמבין בתחום עקב היסטוריה לא מהימנה עם אורתופד שנתקלתי בו בעבר. אני גר באזור פתח תקווה, אז הרלוונטיות היא לטיפולים באזור המרכז.
תודה מראש
אני שוקל מה הצעד הבא שלי עכשיו, אם להמשיך להתאמן כרגיל ולהעלות במשקלים או שיש פתרון לבעיה הזאת. אשמח אם תעזרו לי בנושא.
עוד דבר, אם אתם ממליצים ללכת לרופא או לאורתופד אשמח אם תפנו אותי לאחד שמבין בתחום עקב היסטוריה לא מהימנה עם אורתופד שנתקלתי בו בעבר. אני גר באזור פתח תקווה, אז הרלוונטיות היא לטיפולים באזור המרכז.
תודה מראש