הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דעות על TRT?

• פותח/ת השרשור 1tay
  • פורסם בתאריך

1tay

משתמש מתחיל
299
86
נק' מוניטין:
194
299
86
אז ככה אני בן 20 אוטוטו ויש לי הרבה מהתופעות לוואי של טסט נמוך בנוסף שהייתי בערך בן 16 עשינו בדיקות ויצא שיש לי את הטסט הכי נמוך בתחום התקין כלומר רק עוד טיפה וזה נחשב שיש לי חוסר בהורמון הזה..

אז כרצון לתקן את תופעות הלוואי של טסט נמוך קראתי על TRT ורציתי לדעת האם אתם חושבים שחיובי מתגבר על השלילי ?
ממה שקראתי אני בעצם יצטרך להיות על זה כל החיים שלי מהרגע שאני יתחיל וכמו כל התופעות לוואי רגילות של טסט של סיכון מחלות לב , סרטן התכווצות אשכים וכו' ...

תודה לעונים

• פותח/ת השרשור
שווה ללכת לאנדוקרינולוג ולבדוק את זה אם אתה אכן בטווח מתחת לנורמה.
אני כן פשוט בגלל שהייתי אז מתבגר היא לא רצתה לעשות כלום... עכשיו זה די מפריע לי ורציתי לדעת איך הטיפול ...

אם אתה באמת צריך בזה זה רק יעשה לך טוב הרי זה ענין רפואי אבל סתם להתיישב על Trt כי יוסי הסוס מהחדר כושר המליץ על זה. זה פשוט ממש לא זה. לכן להיבדק טוב טוב אצל מומחה ומה שהוא יחליט

• פותח/ת השרשור
אם אתה באמת צריך בזה זה רק יעשה לך טוב הרי זה ענין רפואי אבל סתם להתיישב על Trt כי יוסי הסוס מהחדר כושר המליץ על זה. זה פשוט ממש לא זה. לכן להיבדק טוב טוב אצל מומחה ומה שהוא יחליט
אוקיי אבל נניח אני צריך לקחת מה לגבי כל דברים שרשמתי? התכווצות ביצים וצורך להיות על זה לשארית החיים או בעיות לב ולחץ דם..?

התכווצות ביצים זה לא משנה שמשנה, לא יודע אם אפשר בכלל לראות את זה.
TRT לרוב זה מינון נמוך, השערה שלי בלבד, זה לא משהו שיגרום לבעיות, כמו מינונים גבוהים שמתאמנים / מתחרים לוקחים.

אוקיי אבל נניח אני צריך לקחת מה לגבי כל דברים שרשמתי? התכווצות ביצים וצורך להיות על זה לשארית החיים או בעיות לב ולחץ דם..?
בגלל זה מקבלים חוות דעת מי רופא מומחה שמלווה אותך לאורך כל הדרך זה. ענין כמו trt לא פשוט כמו שנשמע עם באמת מגיעה לך אתה תקבל אותו

נערך לאחרונה:
אנדוקרינולוגים (הטובים) גם יודעים לתת טיפול לעלות לך את הטסט ולא להגיע למצב של TRT
וכמו שאתה מבין מהמשפט למעלה זה מצב שלא כדאי להגיע אליו .

אנדוקרינולוגים (הטובים) גם יודעים לתת טיפול לעלות לך את הטסט ולא להגיע למצב של TRT
וכמו שאתה מבין מהמשפט למעלה זה מצב שלא כדאי להגיע אליו .
היה לי את הדבר הכי מוזר לאחר סייקל ראשון. לפני הסייקל רמות הטסט הטבעי שלי היה בין 10 ל 14 (באותה מעבדה) שזה טווח הנורמה אבל 10 מתקרב ממש לא לנורמה אחרי pct עשיתי כמה בדיקות דם והטסט שלי לא ירד מי 28-27 עברו כמה חודשים ולפני כניסה לסייקל עשיתי עוד פעם בדיקת דם והטסט עדין בטווח הזה היה כמו כן חייב לצין נעלמו לי העיפות שהיה לי לפני הסייקל הראשון (אבל יכול להיות כי הייתי בקבע) אבל כרגע בסייקל שני ונירא מה היה

@Navira מה הpct שלך מסייקל ראשון ?
שום דבר מיוחד הכל לפי הפרוטוקל שתי כדורים טמוקסי ומי כלומיד שבועים רשאונים ושבועיים אחרונים כדור מכל אחד זה הכל. וכמובן פרגניל במהלך הסייקל לפי הספר כמובן

זה מה שקרה שעשית PCT לפי הספר זה "חיזק" לך את הציר ולימד אותו לשחרר טסטוסטרון כניראה יותר ממה שהיה משחרר לפני הסייקל ..
זה קורה עם HCG .

• פותח/ת השרשור
זה מה שקרה שעשית PCT לפי הספר זה "חיזק" לך את הציר ולימד אותו לשחרר טסטוסטרון כניראה יותר ממה שהיה משחרר לפני הסייקל ..
זה קורה עם HCG .
מה שקרה לו זה תוצאות תמידיות ? כאילו הוא הצליח לעלות את הטסט הטבעי שלו גבוה יותר לתמיד?

מה שקרה לו זה תוצאות תמידיות ? כאילו הוא הצליח לעלות את הטסט הטבעי שלו גבוה יותר לתמיד?
היי ✋🛑✋ זה השארה שלי .. בגדול אני יודע כשבאים לאנדוקרינולוג ומוכיחים לו שיש טסט נמוך והוא רואה שאתם צעירים ולא רוצה להתחיל איתכם TRT אז אפשר לנסות "לתת הנעה" עם תרופות ביוץ.

• פותח/ת השרשור
היי ✋🛑✋ זה השארה שלי .. בגדול אני יודע כשבאים לאנדוקרינולוג ומוכיחים לו שיש טסט נמוך והוא רואה שאתם צעירים ולא רוצה להתחיל איתכם TRT אז אפשר לנסות "לתת הנעה" עם תרופות ביוץ.
תודה גבר עזרת מאוד נבדוק את העיניין 😃

תזכור שזה לא כזה חלק כמו שאמרתי ואם רופא לא ירצה לטפל בך עם זה.. גם הגיוני

הגבול בין שזה יעלה לך את הטסט לבין שישתק הוא קטן

עד הסייקל השני לא ירדתי מי 25 בטסט טוטאל ועשיתי כמה וכמה בדיקות מזל שהרופא משפחה באמת רופא ודואג ולא מורח אז יצא לי לעשות כמה וכמה בדיקות וגם ההרגשה הכללית הייתה מעת טובה יותר כרגע אני בסייקל נירא איך היה אחרי הסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית