עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מכין 150 גרם אורז יבש עם 400 מים, בלי מלח בלי כלוםאורז יבש טוחן בבלנדר? בעצם יוצא קמח אורז חושב1?
לאחרונה אני מתעורר מאוחר אז אוכל ממש בקטע יוגורט ושקדים כי זה די קרוב לארוחת צהריים.
אבל לרוב הייתי אוכל ש״ש עם יוגורט, אגוזים ומעט חלבון. שוקולד מריר אם יש מקום בערכים.
בסופ״ש לרוב לחם עם ביצים, מיץ תפוזים ויוגורט. חסר כאן חלבון אבל משלים אח״כ.
שקשוקה/לחם מטוגן אם יש זמן.
אורז יבש טוחן בבלנדר? בעצם יוצא קמח אורז חושב1?
לאחרונה אני מתעורר מאוחר אז אוכל ממש בקטע יוגורט ושקדים כי זה די קרוב לארוחת צהריים.
אבל לרוב הייתי אוכל ש״ש עם יוגורט, אגוזים ומעט חלבון. שוקולד מריר אם יש מקום בערכים.
בסופ״ש לרוב לחם עם ביצים, מיץ תפוזים ויוגורט. חסר כאן חלבון אבל משלים אח״כ.
שקשוקה/לחם מטוגן אם יש זמן.
ביוגורט, ש״ש, אגוזים ואבקת חלבון (חצי סקופ) יש הרבה חלבון לארוחת בוקר.
כרגע עם היוגורט והשקדים יש מעט יחסית (18~) אבל זה לא באמת משנה כי אני מגיע לסך היומי של (200+).
וואלה לא נראלי שאתרגל לזה בחיים איך אתה מצליח חחחאני קם ב5 וחצי בבוקר כל יום , ככה שיוצא שב6 בבוקר אני אוכל כוס אורז מבושל קוםסת טונה במים כף שמן שית וכף טחינה גולמית , בימים הרראשונים אולי ירגיש לך מוזר , אבל אחרי כמה ימים לא תוכל בלי זה , דרך מצויינת לפתוח את היום ולתת לגוף ארוחה אם פחמימות חלבון ושומן
ככה ש"ש איך שזה בא מהאריזה? לא חייב לתת לזה בישול מינימום מים רותחים משהו? א אפשר לאכול את זה ככה לדעתי לא?אני אישית לא אוהב ש״ש מבושלת. מערבב ש״ש עם יוגורט ואגוזים. ככה פשוט.
שוקל 94.5 כרגע.
כן ככה ש״ש לא מבושלת. עם יוגורט ואגוזים זה סבבה לדעתי כל עוד לא שמים המון.
אני מתאמן רצוף מעל 10 שנים ככה ש...
• 4 פרוסות לחם מלא או לבן/3 כוסות קורונפלקס/כוס שיבולת שועל לפני בישול
• 1 קופסת קוטג’ 3% / 2 כוסות חלב 1%
• 2 כפות חמאת בוטנים
(ניתן להוסיף לשיבולת שועל: צימוקים, דבש, קינמון, אבקת חלבון [במקום הקוטג’/חלב= סקופ וחצי])
התפריט הזה רצח אותי עזוב.חחח וואלה תאמין לי אני מכיר את התפריטים של מייק בעל פהה