הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאנבול כזה גרוע?

• פותח/ת השרשור Navira
  • פורסם בתאריך

Navira

משתמש קבוע
1,408
1,223
נק' מוניטין:
2,247
1,408
1,223
של רוסים הענתיקות
מה קורה חברי הפורום היקרים רציתי להתייעץ בענין הדיבול אני צורך 40 מ"ג איך עדיף לי,לפצל אותם לשאר היום כל 4-5 שעות או לקחת בבוקר את כל ה40 מ"ג
חייב לצין שכרגע סיימתי שבוע על דיבול (נשאר עוד 4)פיצלתי את המנות לא חשתי חוסר נעימות,אי נוחות בבטן וכו, משקלי העבודה באמת מתקדמים לא רע אני מרוצה. חוץ מהרעילות שלו לכבד (מתוסף בtudca) הוא כזה גרוע כמו שקראתי עליו פה בפורום?
הסייקל שלי בנוי בצורה כזו
Test e 600 בשבוע 300X2
dianabol 5 week 40mg
Hcg 500 ui 250x2 מי שבוע 2 ועד שבוע 14
arimedx 0.5 eo3d

אין לי ניסיון אישי כי אחריי כדור 1 הפסקתי לנסות הבנתי שזה חרא.
חבר שנתתי לו את כל הקופסה לא היה לו כוח להשיג Tudca ומהיום הראשון הרגיש הכאבים ב"צד הבטן" ניסה בכוח להמשיך יום יום ככה שבוע כאבים ב"צד הבטן" שהוא לא יכלת להתאמן זה הרס לו את האימונים .
עד שהוא אמר לי והבנתי ישר שזה הכבד וזרקתי לו את הקופסה לפח .
היום אנשים בתחום יודעים 'דיאנבול' לא נחשב כבר .. הפסיקו להשתמש בו ..
כבר סידרו אותו קצת שינו את הכימייה שלו ויש לנו את הטורינבול ש"עדיף".
ההיגיון שלי אומר שאם אתה מחליט להמשיך עדיף לפצל , לא הייתי סומך על הטודקה שהיא פותרת את כל מה שהכדור הזה עושה 🤒

• פותח/ת השרשור
אין לי ניסיון אישי כי אחריי כדור 1 הפסקתי לנסות הבנתי שזה חרא.
חבר שנתתי לו את כל הקופסה לא היה לו כוח להשיג Tudca ומהיום הראשון הרגיש הכאבים ב"צד הבטן" ניסה בכוח להמשיך יום יום ככה שבוע כאבים ב"צד הבטן" שהוא לא יכלת להתאמן זה הרס לו את האימונים .
עד שהוא אמר לי והבנתי ישר שזה הכבד וזרקתי לו את הקופסה לפח .
היום אנשים בתחום יודעים 'דיאנבול' לא נחשב כבר .. הפסיקו להשתמש בו ..
כבר סידרו אותו קצת שינו את הכימייה שלו ויש לנו את הטורינבול ש"עדיף".
ההיגיון שלי אומר שאם אתה מחליט להמשיך עדיף לפצל , לא הייתי סומך על הטודקה שהיא פותרת את כל מה שהכדור הזה עושה 🤒
מממ הבנתי צינתי שכרגע לא חש באי נוחות בבטן (הדיאנבול של פארמהקום) כן עולה במשקלים וכן ניראלי זה ענין אינדיודואלי יכול להיות שאני יגיב למשהו טוב ואתה תגיב לזה לא טוב בכלל וההפך. אז אמשיך לפצל . וכן הלחץ דם טיפה עולה אבל לא כמו עם הקלן שפשוט אחרי שבועים לא היה לי אומץ להמשיך. בקיצור אמשיך לעדכן אמשיך לבצע בדיקות דם כל כמה שבועות ונירא מה היה

צינתי שכרגע לא חש באי נוחות בבטן
לא יהיה לך עד סוף הסייקל כאבים ב"בטן" (בכבד) עם Tudca .. רק כשאני מתכוון שהטודקה עושה את העבודה נגד הבעיה הקשה שדיאנבול עושה בכבד .. הבעיות הקטנות שלא מרגישים מדיאנבול בינתיים קורות , שמע אני כל כך שונא את הכדור הזה שיש מצב שאל תקשיב לי 😛 אני לא אובייקטיבי לגביו

• פותח/ת השרשור
דווקא עכשיו כן אני מרגיש חוסר תאבון טיפה ולחץ דם מציק כזה ניראלי אני יקצר ל4 שבועות אני אבצע גם בדיקות דם ליראות תיפקודים

• פותח/ת השרשור
טוב עדכון קטן ירדתי מהדיאנבול לא הגיוני לי שאני צריך לסבול כשאני אוכל ושאין לי תאבון בכלל ושיש לי לחץ על החזה ולחץ דם לא מובן ירדתי מהחומר והכל עבר אחרי יומים החלפתי את הטסט אנטט לטסט פרופ כרגע לא רוצה לגעת באורלים אחרי המקרה אנסה בעתיד טורינבול ושחכתי לגמרי התוצאות של הבדיקות דם תפקודי כבד לא חורגים אפילו נירא טוב. כולסטרול הטוב ברצפה כולסטרול הרע LdL בטווח הנורמה וכל השאר תקין בדיקות הורמונליות לא ביקשתי חוץ מי אסטרוגן שנמצא בטווח הנורמה (0.5 ארימדקס כל 3 ימים) בדיקת אקג נמצאה תקינה

נערך לאחרונה:
קח בחשבון שזה הכל אינדיוידואלי.
לי קרה מקרה הפוך לחלוטין, עם טסט בלבד הכל אחלה.
מסטרון, בולדנון ודקה - כולם עשו לי תופעות לוואי רעות ברמות משתנות. מסטרון לקחתי מינון נמוך ועשה לי הכי הרבה סרטים.

מנגד, אוראלים לא עשו לי שום בעיות (אנאבר, וויני, היילו). היילו ספציפית אמור להיות מאוד חזק ולעשות תופעות לוואי קשות בכל הנוגע לעצבים וחוסר נוחות אבל וואלה הכל טוב.

אנשים מגיבים שונה. מאוד. אבל בגדול הדעה שלי היא שאין טעם לסבול בשביל שום סם. אתה לוקח סמים בשביל להרגיש טוב, לא בשביל לסבול. אם יש תחרות מסויימת באופן זה נתון לויכוח, לרוב הפגיעה באיכות החיים עושה יותר נזק מאשר היתרון של הסם עצמו, אבל מי שמתאמן בתור תחביב ואין לו מטרות תחרותיות זה לחלוטין מטומטם לקחת סם שגורם לך להרגיש חרא.

• פותח/ת השרשור
קח בחשבון שזה הכל אינדיוידואלי.
לי קרה מקרה הפוך לחלוטין, עם טסט בלבד הכל אחלה.
מסטרון, בולדנון ודקה - כולם עשו לי תופעות לוואי רעות ברמות משתנות. מסטרון לקחתי מינון נמוך ועשה לי הכי הרבה סרטים.

מנגד, אוראלים לא עשו לי שום בעיות (אנאבר, וויני, היילו). היילו ספציפית אמור להיות מאוד חזק ולעשות תופעות לוואי קשות בכל הנוגע לעצבים וחוסר נוחות אבל וואלה הכל טוב.

אנשים מגיבים שונה. מאוד. אבל בגדול הדעה שלי היא שאין טעם לסבול בשביל שום סם. אתה לוקח סמים בשביל להרגיש טוב, לא בשביל לסבול. אם יש תחרות מסויימת באופן זה נתון לויכוח, לרוב הפגיעה באיכות החיים עושה יותר נזק מאשר היתרון של הסם עצמו, אבל מי שמתאמן בתור תחביב ואין לו מטרות תחרותיות זה לחלוטין מטומטם לקחת סם שגורם לך להרגיש חרא.
מסכים כל מילה בסלע בכל זאות בדיוק נכון כל זה אינדוידואלי קצת מבאס שדיאנבול עושה לי ככה אחרי כל הייפ שהיה מסביבו שהוא נותן כח מדהים ועוזר לעלות במשקל (לא הכי נקי) אז פשוט לשים אותו בצעד (בשבוע הראשון עד אמצע השבוע השני הרגשתי מדהים ובכלל לא היה לחץ דם גבוה פשוט אשכרה היה חשק להתאמן כל יום) התיעצתי אם עוד כמה חברס שמבינים בתחום ואמרו שויני נותן הרבה פחות לחץ על הלב ואפשר לשלב אותו אפילו בסייקל מסה עם npp אבל בכל זאות כרגע לא רוצה לגעת באוראלים ישאר עם הטסט פרופ מרגיש עליו ממש מצוין כבר ביום השני התחלתי להרגיש אותו ולגבי הוויני לא מפחיד קצת לעשות איתו מסה בכל זאות חומר מייבש ניראלי היה מסוכן לעשות משקלים גבוהים איתו אשמח לאנשים שהתנסו בו בסייקל מסה

לקחתי וויני (כדורים) לקראת התחרות האחרונה שלי (פאוורליפטינג). מיותר לציין שהרמתי משקלים מאוד גבוהים לחזרות נמוכות. לא הרגשתי ייבוש כלשהו (אכלתי הרבה) ולא היו לי שום תופעות לוואי או בעיות, בתור אחד עם הרבה פציעות קטנות פה ושם באופן כללי. שוב, נסיון אישי בלבד.

• פותח/ת השרשור
התנסה בסייקל הבא כרגע אני עם טסט פרופ סולו למרןת הסייקל השני

מיצינו את הפוסט במשפט וחצי

אגב,מעבר לים גם קיימת תופעת זיופים למיניהם?
אכן כן. שמעתי על בחורה שקנתה אנאבר מזוייף והתברר שזה דיבול או אנדרול. לא נחמד.

אני ספציפית מכיר אנשים שאני סומך עליהם ועל המקורות שלהם אז אני לא פוחד.

• פותח/ת השרשור

אני ספציפית מכיר אנשים שאני סומך עליהם ועל המקורות שלהם אז אני לא פוחד.
היה אפליו בדיקה עם רויד טסט על אנאבר של אחת החברות ויצא בכלל מטיל טסט חחחח

אנאבר זה חומר מועד לפורענות (קרי זיופים)

התכוונתי יותר על חומרים בסיסיים כגון טסט/טרן

• פותח/ת השרשור
אנאבר זה חומר מועד לפורענות (קרי זיופים)

התכוונתי יותר על חומרים בסיסיים כגון טסט/טרן
שורה תחתונה אני מאמין שיש זיוף לכל דבר וגם תתפלא לשמוע יש זיוף שיש לו זיוף אז כבר מה אפשר להגיד צריך לשמוח על הדילר ולדעת במה אתה נוגע גם ניסיון יכןל להיןת יעיל

רק לפי ניסיון תדע מה אמיתי ומה לא לדעתי ויש בדיקה פשוטה שנקראת roid test בודקת איזה חומר יש בפנים , אני אישית אוהב את טסט פרופ , סיפיונאט , מסטרון , אנאבר,
סייקל הבא בדצמבר אני רוצה לנסות את הnpp

• פותח/ת השרשור
התנסתי בנתיים רק ב טסט אנטט מאוד מבסוט מי התוצאות עכשיו סייקל שני עם טסט פרופ אכלתי דיבול רייג והחלפתי תאנטט ב פרופ ממש נכנס מהר מרגיש אותו מדהים אבל ירדתי בנוזלים המשקלים לא עולים מהר כמו בדיבול אבל מרגיש ממש טוב מתאמן 5 פעם בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית