הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאנבול כזה גרוע?

• פותח/ת השרשור Navira
  • פורסם בתאריך

Navira

משתמש קבוע
1,408
1,223
נק' מוניטין:
2,247
1,408
1,223
של רוסים הענתיקות
מה קורה חברי הפורום היקרים רציתי להתייעץ בענין הדיבול אני צורך 40 מ"ג איך עדיף לי,לפצל אותם לשאר היום כל 4-5 שעות או לקחת בבוקר את כל ה40 מ"ג
חייב לצין שכרגע סיימתי שבוע על דיבול (נשאר עוד 4)פיצלתי את המנות לא חשתי חוסר נעימות,אי נוחות בבטן וכו, משקלי העבודה באמת מתקדמים לא רע אני מרוצה. חוץ מהרעילות שלו לכבד (מתוסף בtudca) הוא כזה גרוע כמו שקראתי עליו פה בפורום?
הסייקל שלי בנוי בצורה כזו
Test e 600 בשבוע 300X2
dianabol 5 week 40mg
Hcg 500 ui 250x2 מי שבוע 2 ועד שבוע 14
arimedx 0.5 eo3d

התנסתי בנתיים רק ב טסט אנטט מאוד מבסוט מי התוצאות עכשיו סייקל שני עם טסט פרופ אכלתי דיבול רייג והחלפתי תאנטט ב פרופ ממש נכנס מהר מרגיש אותו מדהים אבל ירדתי בנוזלים המשקלים לא עולים מהר כמו בדיבול אבל מרגיש ממש טוב מתאמן 5 פעם בשבוע

אין מה למהר, מה שבא מהר גם הולך מהר... תחשוב לטווח ארוך ותהנה מאורח חיים רגוע. אנשים לוקחים סמים (מכל סוג) בשביל להרגיש טוב. מה הטעם להיות ענק וחזק אבל להרגיש חרא ולשנוא את כולם.
לא יצא לי להתקל בעצמי בזיופים, אבל שוב, אני משתמש במותג אחד שנחשב אמין. אני בטוח שיש זיופים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית