הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם התוכנית מתאימה למטרה שלי?

ירדן רותם

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
3
109
3
שלום רב,
התאמנתי בעבר כבר 3 פעמים בערך, כל פעם כמה חודשים אבל כל פעם נאלצתי להפסיק מסיבות כאלה ואחרות,אך כשתאמנתי ראיתי תוצאות יפות של עליה במסת שריר.
כיום נהייתי skinny fat ובא לי לשנות את זה, מה גם שהתפנה לי קצת זמן לפחות לשנה הקרובה.
נתונים שלי כרגע: בן 27, 1.82, 76 קילו - לא יודע להעריך אחוזי שומן אבל צמחה לי כרס קטנה וצדדים.
המטרה העיקרית שלי בהתחלה זה להוריד בעיקר אחוזי שומן תוך עלייה קלה במסת שריר, לצורך כך מספר שאלות:
1. האם תפריט שכולל מאזן קלורי שלילי של בערך 15-20% יוכל להביא אותי למצב בו אני כן עולה יחסית מעט במסת שריר תוך ירידה באחוזי שומן? כמובן שאתמקד בהרבה חלבונים וכו.
2. מבחינת תוכנית, כיוון שיש לי בוודאות 3 פעמים בשבוע אבל לא יותר מזה, חשבתי שהכי מתאים להתחיל עם fbw עם תרגיל "כבדים" לכל שריר גדול( דדליפט, סקווט וכו') - שאלתי האם זה יהיה מספיק בשבילי על מנת כן לעלות מסת שריר מסוימת? אולי כדי להוסיף תרגילים תומכים? אשמח שהאימון יהיה בסדר גודל של שעה ולא יותר.
הסיבה שאני שואל את זה, כי עד היום הייתי מתמקד אך ורק בעליית מסת שריר ולכן גם הייתי במאזן קלוריות חיובי.
תודה רבה רבה על העזרה!

הייתי מתמקד אכן בתרגילי בסיסיים - סקוואט דדליפט בנץ׳ לחיצת כתפיים וחתירה כלשהי. אפשר לחלק לאימונים A1 וA2 אם יוצא יותר נוח למשל לא לעשות דדליפט וסקוואט באותו אימון מאילוצי זמן, משהו בסגנון:
A1 - סקוואט בנץ׳ חתירה
A2 - דדליפט לחיצת כתפיים ואולי חתירה אחרת

אפשר להוסיף מעט בטן וידיים אם רוצים.

• פותח/ת השרשור
הייתי מתמקד אכן בתרגילי בסיסיים - סקוואט דדליפט בנץ׳ לחיצת כתפיים וחתירה כלשהי. אפשר לחלק לאימונים A1 וA2 אם יוצא יותר נוח למשל לא לעשות דדליפט וסקוואט באותו אימון מאילוצי זמן, משהו בסגנון:
A1 - סקוואט בנץ׳ חתירה
A2 - דדליפט לחיצת כתפיים ואולי חתירה אחרת

אפשר להוסיף מעט בטן וידיים אם רוצים.
תודה רבה חבר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית