הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה דדליפט (סרטון בפנים)

• פותח/ת השרשור Aoxo
  • פורסם בתאריך

Aoxo

משתמש מתחיל
195
32
נק' מוניטין:
25
195
32
פלג גים הרצליה

אני יודע בוודאות שאני עושה משהו לא בסדר , אני מרגיש נטו את הגב תחתון.
ואחרי שאני מסיים סט הגב תחתון די כואב , לא יודע אם זה אמור להיות ככה או לא

מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לא בסדר ?
(בסרטון הגב ישר והידיים נעולות)

אני לא ״מומחה״ אבל לדעתי אתה מושך את המשקל עם הגב מהרצפה במקום לדחוף את הקרקע עם הרגליים.

שאתה מתחיל את התרגיל,דחוף בתחילת התרגיל עם הרגליים פשוט לנסות לדחוף את הרצפה,שהמוט מתחיל להתרומם לכיוון הברך תתחיל גם למשוך ותוך כדאי לכווץ את הישבן והאמסרטינג.

אגב בירידה תרגיש חופשי לרדת מהר ופשוט ״לזרוק״ את המוט עם שליטה,הירידה האיטית הזאת מבזבזת כח לדעתי..אפשר לעשות קצת רעש שמורידים את המוט 🙄

• פותח/ת השרשור
אני לא ״מומחה״ אבל לדעתי אתה מושך את המשקל עם הגב מהרצפה במקום לדחוף את הקרקע עם הרגליים.

שאתה מתחיל את התרגיל,דחוף בתחילת התרגיל עם הרגליים פשוט לנסות לדחוף את הרצפה,שהמוט מתחיל להתרומם לכיוון הברך תתחיל גם למשוך ותוך כדאי לכווץ את הישבן והאמסרטינג.

אגב בירידה תרגיש חופשי לרדת מהר ופשוט ״לזרוק״ את המוט עם שליטה,הירידה האיטית הזאת מבזבזת כח לדעתי..אפשר לעשות קצת רעש שמורידים את המוט 🙄

אהה אוקיי תודה אנסה באימון הבא לנסות לדחוף את זה יותר מהרגליים , דרך אגב העמידה שלי בסדר? מרגיש לי כאילו כל הform שלי בדדליפט דפוק

העמידה נראת לי אחלה,אולי התחת קצת נמוך מידי בחלק מהפעמים היית מאוד קרוב למצב של סקוואט אפילו...
יכל להיות שזה בסדר אבל זה נראה לי ישבן נמוך מידי.(לא סגור על זה,עדיף לחכות למנהל)

דבר קטן נוסף שאתה מחזיק את המוט תנסה לקחת את הכתפיים יותר אחורה ולמטה,דבר שיכל לעזור זה ״לנסות״לשבור את המוט עם כפות היידים,זה יקח את הכתפיים אחורה ולמטה.

• פותח/ת השרשור
העמידה נראת לי אחלה,אולי התחת קצת נמוך מידי בחלק מהפעמים היית מאוד קרוב למצב של סקוואט אפילו...
יכל להיות שזה בסדר אבל זה נראה לי ישבן נמוך מידי.(לא סגור על זה,עדיף לחכות למנהל)

דבר קטן נוסף שאתה מחזיק את המוט תנסה לקחת את הכתפיים יותר אחורה ולמטה,דבר שיכל לעזור זה ״לנסות״לשבור את המוט עם כפות היידים,זה יקח את הכתפיים אחורה ולמטה.

כן צודק על התחת נמוך מידי וחזה לא בחוץ שמתי לב גם קצת..
תודה אחי❤

אין לך שום סטאפ, אתה סתם מרים משקל מהרצפה.
אתה אמור לכווץ את הגב, להרים את החזה ולדחוף את הרצפה עם הרגליים.

• פותח/ת השרשור
אין לך שום סטאפ, אתה סתם מרים משקל מהרצפה.
אתה אמור לכווץ את הגב, להרים את החזה ולדחוף את הרצפה עם הרגליים.

אז בעצם הפורם שלי טוב ואני רק צריך להןציא את החזה יותר וללחוץ מהרגליים?
ראיתי את הסרטון אבל אוף זה בפועל כלכך מסובך לעשייה

אז בעצם הפורם שלי טוב ואני רק צריך להןציא את החזה יותר וללחוץ מהרגליים?
ראיתי את הסרטון אבל אוף זה בפועל כלכך מסובך לעשייה

זה לא לגמריי טוב אם יש מה לתקן וכן זה מציק בהתחלה אבל אחרי שתתפוס את זה, זה יהיה כמו הרגל ותוכל לעלות במשקלים בלי לדאוג לזה יותר מידי

עוד משהו, לא רואה אם המוט קרוב אליך כשאתה מתחיל את התנועה, זה חלק מהסט אפ
תמיד תסתכל ישר גם ותנסה שהגב והרכיים יהיו מסונכרנות התנועה, תחשוב בראש לתדחוף מעקבים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית