הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירת תוכנית אימון למסה

למה לא עכשיו

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
1
43
0
שלום לכולם!
בן 20
משקל 78
גובה 184
מתאמן כחצי שנה בחדכ- לוחם ביחידה מיוחדת. מצליח לישון בצורה טובה ויש אוכל טוב.
אני מסיים ss (בבקשה עזבו משקלים עכשיו) בקרוב ואני רוצה להמשיך לתוכנית עם היפרטרופיה ולהפסיק עם הכח.
מה ההמלצות שלכם? לחלק לפי שרירים או לעבוד עם אימון קבוע שנוגע בהכל? למישהו יש המלצה לתוכנית מומלצת? תודה רבה!

hst - הפייבוריט האישי שלי

Hypertrophy-Specific Training | T Nation

ממליץ בחום לקרוא את זה, אם אתה צריך גרסה קצרה

אתה מחלק 8 שבועות ל4 בלוקים
כל שבוע אתה עובד 3 פעם כל הגוף, בוחר תרגיל לכל חלק
שבועיים ראשונים 15 חזרות 2 סטים (בוחר משקל ככה שאתה יכול להתקדם כל אימון)
שבועיים הלאה 10 חזרות 2 סטים, (משקל התחלתי קטן יותר מהמשקל שסיימת איתו שבוע קודם, קצת מוזר אבל זה העיקרון)
שבועיים הלאה 5 חזרות ל3 סטים, מעלה כל אימון
שבועיים אחרונים כמו הקודמים מנסה לעלות (ניתן להגיע למשקל שקשה מידי להתקדם בו - מזכיר ss) או אם יש אפשרות, עדיף 3 חזרות של נגטיבים

לאוך התוכנית תישאר עם אותם התרגילים, סבב הבא תוכל לבחור תרגילים אחרים

והכי חשוב, פה הקאץ', אחרי 8 שבועות, 1-2 שבועות לא עושה כלום, מנסה לא לזוז אפילו, הרעיון הוא לאבד את ההרגל (ואפילו מעט כוח), שונה מדילואד, אתה לא מתאמן בכלל

וחוזר חלילה

הרצתי 2 בלוקים של 8 שבועות אחרי ss, (זה היה אחרי שנה הפסקה), חייב לאמר שגדלתי כמו מתחיל, באמת מאוד אהבתי
ממליץ לקרוא תמאמר בכל זאת אבל יש מצב אני קצת חלוד ולא זכרתי הכל במדויק

אפשר סגנון של FBW ואפשר סגנון של AB. אם המשקלים שלך לא גבוהים הייתי ממליץ על FBW, אפשר גיוון של A1 וA2.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית