הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך המלצה לאבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Clonex
  • פורסם בתאריך

Clonex

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
-40
41
0
אני מתלבט בין Optimum 100% Whey Gold Protein (קרם עוגיות)
ל-
ISS Research Whey Matrix (קרם עוגיות)

הבעיה שאני לא מבין בזה וגם לפני כמה חודשים קראתי באשכול של מישהו ש-OPTIMUM לא אמינים כי בדיקות המעבדה לא היו תקינות.
יש עוד בעיה שאני לא מוצא מאיפה לקנות OPTIMUM כי אני מכיר רק 2 חברות שזה ********** ו-MUSCLEHOUSE ובשניהם לא מצאתי את OPTIMUM חוץ מי בישראלבאדי שהיה שם רק גיינר...📢

אם אפשר יעוץ על אבקת חלבון הכי יעילה, לא אכפת לי מהטעם והמחיר יכול להגיע עד 400...
🆘

בטוח לא קראת את זה פה.
דימטיז,אופטימום,ISS - שלושתן אחלה. תבחר מה שבא לך לפי הטעמים השונים ולפי כמה כסף אתה רוצה להוציא.
יש את כולן במאסלהאוס ובביטבע

• פותח/ת השרשור
מה אתה ממליץ משלושתם?
אתה בטוח שדימטיז אמינות? כי נראה לי המיבצע הזה במאסלהאוס זה כדי להעיף סחורה ישנה או משהו, לא נשמע לי אמין...
ואני לא מוצא אצלהם אופטימום, נראה לי בסוף אני ילך על ISS בטעם בננה.

שלושתם מצויינות ומומלצות... אם לא בא לך להסתבך ולחסוך עוד 20-30 שקל תקנה אופטימום גולד... זאת האבקה הכי מדוברת פחות או יותר

• פותח/ת השרשור
החלטתי על אופטימום גולד, מישהו יכול לישלוח לי קישור לאתר שממנו אני יכול להזמין? בבקשה אני לא מוצא את זה...
ועוד שאלה, מה עדיף, לינסוע לקנות בחנות או להזמין בטלפון או בכרטיס אשראי באינטרנט ואיפה יעלה לי פחות.
ואם מישהו פה מוכן לעשות הנחה אז אני ילך על דימנטיז.

החלטתי על אופטימום גולד, מישהו יכול לישלוח לי קישור לאתר שממנו אני יכול להזמין? בבקשה אני לא מוצא את זה...
ועוד שאלה, מה עדיף, לינסוע לקנות בחנות או להזמין בטלפון או בכרטיס אשראי באינטרנט ואיפה יעלה לי פחות.
ואם מישהו פה מוכן לעשות הנחה אז אני ילך על דימנטיז.
קח עצלן
http://www.musclehouse.co.il/חלבון_מי_גבינה_100__Whey_ק_ג_2_3-details.aspx

http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=2420&CatID=

• פותח/ת השרשור
נשבע לך חרשתי על האתר של מאסל האוס ולא מצאתי את האופטימום, לא הייתי מבקש סתם.
תודה רבה לך, עזרת לי מאוד 😃

אתה מכיר מישהו מהאתר שעובד אם מאסל האוס שאני יכול ליצור איתו קשר ולארגן הנחה?
אולי יצא לו מי זה משהו...

מאסלהאוס בהרצליה - 0775120014
מאסלהאוס בחיפה - 048620066
יש אופטימום שם, תתקשר מחר בצהריים ותאמין לי שתצא מרוצה.

מה אתה ממליץ משלושתם?
כי נראה לי המיבצע הזה במאסלהאוס זה כדי להעיף סחורה ישנה או משהו, לא נשמע לי אמין...
ואני לא מוצא אצלהם אופטימום, נראה לי בסוף אני ילך על ISS בטעם בננה.

חבל שנסיון שלנו לתת לכם מחירים טובים על דיימטייז נתפסים בעיניך "כנסיון להעיף סחורה ישנה",אל דאגה מדובר בסחורה שהגיע לארץ לפני שלושה חודשים ויש לה תוקף של עד כמעט סוף 2011 !! מאסל האוס סך הכל עשו מבצע עד ה 15 למרץ במקום 359 ש"ח היא תמכר ב 339 ש"ח,הכוונות שלנו טובות לעשות לכם מחירים כמה שיותר טובים 😃

פתחתי עכשיו את הדיימטיז rich chocolate שקיבלתי וזה טעים ביותר. הכנתי אותו על חלב ויש לזה פשוט טעם של שוקו יוטבתה. לא מאמין שהייתי מבדיל בין זה לשוקו במבחן עיוור. אחלה.

חבל שנסיון שלנו לתת לכם מחירים טובים על דיימטייז נתפסים בעיניך "כנסיון להעיף סחורה ישנה",אל דאגה מדובר בסחורה שהגיע לארץ לפני שלושה חודשים ויש לה תוקף של עד כמעט סוף 2011 !! מאסל האוס סך הכל עשו מבצע עד ה 15 למרץ במקום 359 ש"ח היא תמכר ב 339 ש"ח,הכוונות שלנו טובות לעשות לכם מחירים כמה שיותר טובים 😃
את המבצע הזה ראיתי גם בחנות אחרת ולאותה תקופה בדיוק, זה קשור כאילו ליבואן?
והמחיר של ה360 יהיה הסופי (אחרי שיסתיים המבצע כמובן)?

את המבצע הזה ראיתי גם בחנות אחרת ולאותה תקופה בדיוק, זה קשור כאילו ליבואן?
והמחיר של ה360 יהיה הסופי (אחרי שיסתיים המבצע כמובן)?

המחיר מבצע הוא ארצי לכן ראית בחנות אחרת גם כן את המחיר הנ"ל. נשתדל לשמור על מחיר נמוך כמה שיותר ועוד לא הוחלט סופית מה יהיה אחרי שייסתיים המבצע.

• פותח/ת השרשור
אחרי שהשקעתי הרבה מחשבה בלחשוב איזה אבקת חלבון לקנות, החלטתי על זה http://www.musclehouse.co.il/חלבון_מי_גבינה_100__Whey_ק_ג_2_3-details.aspx
אבל יש בעיה כי פה: http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=2420&CatID= זה עולה פחות.
אז אם אתם מסדרים לי הנחה קטנה אז עוד היום אני מזמין בטלפון.
ועוד שאלה, אם אני מזמין בטלפון אני מקבל הנחה על זה שאני מהפורום+משלוח חינם כן?
ותוך כמה זמן זה מגיע? ואיך אני משלם?

אתם החברה האהובה אליי, יש לכם מוצרים מעולים ואתם משקיעים הרבה בפירסום אבל באסה שהמחיר טיפה גבוה. תודה לכולם פה על התגובות. 🙌

ויש לי שם של כדור פסיכיאטרי כי אני משוגע.

• פותח/ת השרשור
יוצא 328 וחצי שקל אחרי הנחה של 10% ונראה לי משלוח חינם. אם זה ככה אז אני מזמין בכיף:161bd:
וב-7 שקל אני יכול לקנות לשכן הרעב שלי עוד לחם במקום לבזבז אותם סתם.

או 10% בהגעה לחנות או משלוח חינם, תתקשר למאסלהאוס הם יביאו לך מחיר יותר מ BTEVA על החלבון הנ"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית