הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע למסה

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
יש לי שאלה, בגלל שעכשיו גמרתי חיטוב ואני מתחיל מסה עכשיו בפעם הראשונה בחיים שלי, בגלל שכל החיים הייתי שמן אני די בפחדים שעכשיו במסה אני אעלה בעיקר בשומן בגלל גנטיקה או לא יודע מה אז יש לי שאלה אם אני אוכל עד +500 אפילו קצת פחות ומתאמן AB סנטדרטי 4 פעמים בשבוע ואוכל מספיק חלבון, יש סיכוי שאני אעלה בשומן ובקושי בשריר או שבהנחה שאני באמת עושה כמו שכתבתי אני אמור להעלות בשריר בעיקר ופחות בשומן? (יודע שעולים בשומן במסה תמיד פשוט מפחד להעלות בעיקר בשומן)

קודם כל,אל תפחד משומן,שיש מאסת שריר סבירה אחרי מאסה הרבה יותר קל להוריד את השומן ממצב של שמן בלי שריר,אל תפחד מבטן תחתונה כי במאסה היא תחזור.
אם בא לך גוף טוב,צריך מאסה טובה וזה בא יחד עם השומן שירד בחיטוב הבא,אין כל כך דרך לברוח מזה.

אם תעלה בשומן או בשריר זה תלוי בך,תאכל עם הערכים שאתה צריך בלי יותר מידי ג׳אנק,ותדאג לעלות עומסים במכון.
אל תאכל ב500+ וזהו,אתה צריך לעלות חצי קילו בשבוע ולפי זה לשחק עם הפלוס קלורי.
תאכל כמו שצריך ותתאמן טוב,תדאג לעלות חצי קילו בשבוע ולעלות במשקלי עבודה.(אם אתה לא עולה במשקלי עבודה במאסה,משהו לא נכון וצריך לבדוק)

לפי האם תעלה בקצת שומן או הרבה,אי אפשר לענות.

• פותח/ת השרשור
קודם כל,אל תפחד משומן,שיש מאסת שריר סבירה אחרי מאסה הרבה יותר קל להוריד את השומן ממצב של שמן בלי שריר,אל תפחד מבטן תחתונה כי במאסה היא תחזור.
אם בא לך גוף טוב,צריך מאסה טובה וזה בא יחד עם השומן שירד בחיטוב הבא,אין כל כך דרך לברוח מזה.

אם תעלה בשומן או בשריר זה תלוי בך,תאכל עם הערכים שאתה צריך בלי יותר מידי ג׳אנק,ותדאג לעלות עומסים במכון.
אל תאכל ב500+ וזהו,אתה צריך לעלות חצי קילו בשבוע ולפי זה לשחק עם הפלוס קלורי.
תאכל כמו שצריך ותתאמן טוב,תדאג לעלות חצי קילו בשבוע ולעלות במשקלי עבודה.(אם אתה לא עולה במשקלי עבודה במאסה,משהו לא נכון וצריך לבדוק)

לפי האם תעלה בקצת שומן או הרבה,אי אפשר לענות.
אני אמור להעלות מאימון לאימון במשקלי עבודה? כי בינתיים אני כבר שבוע בניטרלי ועדיין על אותם משקלי עבודה
יכול להיות גם שאני עולה במסת שריר בלי להעלות במשקלי עבודה? כי המטרה שלי זה היפרטרפיה לא כח?

לא חייב רק במשקל עבודה,גם מספר חזרות/סטים זה אחלה. העיקר שמשהו יעלה ויתקדם.
אם המשקל עבודה וחזרות וסטים נשארים זהים,איזה סיבה יש לגוף לעלות במאסת שריר?

לעלות במאסת שריר בלי להתחזק בהתחלה זה לא הולך ביחד,אם עולים במאסת שריר אז גם מתחזקים.
תתחיל את המאסה,ותראה מה קורה.
לא התחלת מאסה עדיין,אל תסבך את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית