נק' מוניטין:
0
- 10
- 0
שלום 😃
"בניתי" לעצמי "תכנית", והיא כמובן לא התכנית האולטימטיבית אבל לפחות ניסיתי, אשמח לקבל הצעות לשיפורים ואבקש מכל הלב לא לצחוק עליי חח
אוקיי אז קודם כל, מצטער אם אני אחפור ושאני לא בדיוק תמציתי.
אני נמצא בחיטוב או יותר משהו כמו ירידה במשקל.
בן 19
גובה 1.52 (כןכן לא טעיתי בהקלדה),
שוקל 59.5,
משקל התחלתי 68 (לפני שנה שקלתי 70, ירדתי ל58 , וכשנשברתי עליתי לאט לאט ל68...)
המטרה שלי היא להמשיך "להתחטב" ובאותו זמן לשמור על השריר כמה שאפשר.
שואף להגיע ל54 ואם יתמזל מזלי אז גם 50. (אולי גם 45 אבל המספר הנמוך הזה קצת מפחיד אותי.)
יש לי עבר קטן של כושר (אימוני כושר קרבי, מישהו מכיר?) ועבר עוד יותר קטן של חדר כושר (סביבות חודש וחצי עם מאמן אישי)
את הירידה במשקל הנוכחית עשיתי ללא אימונים, רק הליכות של 7-9 ק"מ ארבע פעמים בשבוע (כולל הרים..עליות ירידות וכו'..)
בשבועיים האחרונים התחלתי לבצע במקום שתי הליכות- שתי ריצות של 2 ק"מ +- ואחריהן הליכה של 2 ק"מ +-
ה"תכנית" (מתבייש לקרוא לזה בכלל תכנית) שלי נראית ככה:
ראשון- מתח (50 פולאפס צ'אלנג') + שכיבות שמיכה רגיל 10X2 , רחב 10X2, יהלום 5X2 , מקבילים 5X2, בטן- כפיפות "אופניים" 10X2 וכפיפות כאשר הרגליים מורמות למעלה 10X2 , בטן סטטית 1:00
בערב ריצה (2 ק"מ , לאחריה הליכה של 2 ק"מ)
שני- הליכה של 7-9 ק"מ
שלישי - כמו יום ראשון.
רביעי/חמישי- הליכה של 7-9 ק"מ (תלוי באיזה יום בא לי מנוחה)
שישי- מתח לפי 50 פולאפס צ'אלנג'
כמה נקודות- (אולי חשובות ואולי לא..)
*אני לא משלב תרגילי רגליים כי היריכיים והישבן שלי באותו גודל כמו הטורסו שלי. פשוט גדולים בצורה מגוחכת.
*בתכנית של המתח אני נמצא בסייקל הראשון, אז זה אומר שאני כרגע עושה מתח שלילי ולא רגיל. מצרף קישור למקרה וצריך Less than 4 pullups | 50 Pullups
*המקבילים מתבצעים על ספסל
*כרגע כל מה שעומד לרשותי זה אני והבחוץ. אין גישה לחדר כושר או משקולות.
*התכנית הנ"ל שכוללת אימוני כוח התחלתי רק השבוע.
*בתרגילי הבטן אני לא מרגיש קושי. (יש לי סיבולת די טובה בשרירי הבטן)
*ונקודה סופית אשמח לשמוע הצעה לתרגיל טוב לתאומים..
לא בטוח אם שכחתי פרטים מסויימים..
מעריך כל תגובה וכל עצה, אני פתוח לשמוע כל דעה.
"בניתי" לעצמי "תכנית", והיא כמובן לא התכנית האולטימטיבית אבל לפחות ניסיתי, אשמח לקבל הצעות לשיפורים ואבקש מכל הלב לא לצחוק עליי חח
אוקיי אז קודם כל, מצטער אם אני אחפור ושאני לא בדיוק תמציתי.
אני נמצא בחיטוב או יותר משהו כמו ירידה במשקל.
בן 19
גובה 1.52 (כןכן לא טעיתי בהקלדה),
שוקל 59.5,
משקל התחלתי 68 (לפני שנה שקלתי 70, ירדתי ל58 , וכשנשברתי עליתי לאט לאט ל68...)
המטרה שלי היא להמשיך "להתחטב" ובאותו זמן לשמור על השריר כמה שאפשר.
שואף להגיע ל54 ואם יתמזל מזלי אז גם 50. (אולי גם 45 אבל המספר הנמוך הזה קצת מפחיד אותי.)
יש לי עבר קטן של כושר (אימוני כושר קרבי, מישהו מכיר?) ועבר עוד יותר קטן של חדר כושר (סביבות חודש וחצי עם מאמן אישי)
את הירידה במשקל הנוכחית עשיתי ללא אימונים, רק הליכות של 7-9 ק"מ ארבע פעמים בשבוע (כולל הרים..עליות ירידות וכו'..)
בשבועיים האחרונים התחלתי לבצע במקום שתי הליכות- שתי ריצות של 2 ק"מ +- ואחריהן הליכה של 2 ק"מ +-
ה"תכנית" (מתבייש לקרוא לזה בכלל תכנית) שלי נראית ככה:
ראשון- מתח (50 פולאפס צ'אלנג') + שכיבות שמיכה רגיל 10X2 , רחב 10X2, יהלום 5X2 , מקבילים 5X2, בטן- כפיפות "אופניים" 10X2 וכפיפות כאשר הרגליים מורמות למעלה 10X2 , בטן סטטית 1:00
בערב ריצה (2 ק"מ , לאחריה הליכה של 2 ק"מ)
שני- הליכה של 7-9 ק"מ
שלישי - כמו יום ראשון.
רביעי/חמישי- הליכה של 7-9 ק"מ (תלוי באיזה יום בא לי מנוחה)
שישי- מתח לפי 50 פולאפס צ'אלנג'
כמה נקודות- (אולי חשובות ואולי לא..)
*אני לא משלב תרגילי רגליים כי היריכיים והישבן שלי באותו גודל כמו הטורסו שלי. פשוט גדולים בצורה מגוחכת.
*בתכנית של המתח אני נמצא בסייקל הראשון, אז זה אומר שאני כרגע עושה מתח שלילי ולא רגיל. מצרף קישור למקרה וצריך Less than 4 pullups | 50 Pullups
*המקבילים מתבצעים על ספסל
*כרגע כל מה שעומד לרשותי זה אני והבחוץ. אין גישה לחדר כושר או משקולות.
*התכנית הנ"ל שכוללת אימוני כוח התחלתי רק השבוע.
*בתרגילי הבטן אני לא מרגיש קושי. (יש לי סיבולת די טובה בשרירי הבטן)
*ונקודה סופית אשמח לשמוע הצעה לתרגיל טוב לתאומים..
לא בטוח אם שכחתי פרטים מסויימים..
מעריך כל תגובה וכל עצה, אני פתוח לשמוע כל דעה.