עליתי כמעט 5 קילו ב3 שבועות(מתחיל!!)

anonini

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי התחלתי לפני 3 שבועות בדיוק להתאמן במכון כושר אני מתאמן כל יומיים תכנית פול באדי (מקבילים מתח סקוואט בנץ לחיצת כתפיים יד קדמית בטן במכונה ופלאנק) אימון של כשעה
כשהתחלתי להתאמן מהיום הראשון הקפדתי על תזונה כל יום להגיע ל120 גרם חלבון(התחלתי במשקל 60 ואני בן 18) אכלתי די הרבה בתקופה הזו לרוב יוגורטים ודברים חלביים לפעמים גם דגים עוף ובשר לא הייתי רגיל לאכול ככה
הקפדתי על חלבונים ובימים מסוימים גם אכלתי הרבה פחמימות.. כמעט לא נגעתי בגאנק פוד וממתקים.
השאלה אם זה תקין לעלות ככה במשקל בתקופת זמן קצרה? זה הולך לשריר? כי שמעתי שזה הופך לשומנים אם אני עולה יותר מדי במשקל
מישהו יכול לענות?

היי התחלתי לפני 3 שבועות בדיוק להתאמן במכון כושר אני מתאמן כל יומיים תכנית פול באדי (מקבילים מתח סקוואט בנץ לחיצת כתפיים יד קדמית בטן במכונה ופלאנק) אימון של כשעה
כשהתחלתי להתאמן מהיום הראשון הקפדתי על תזונה כל יום להגיע ל120 גרם חלבון(התחלתי במשקל 60 ואני בן 18) אכלתי די הרבה בתקופה הזו לרוב יוגורטים ודברים חלביים לפעמים גם דגים עוף ובשר לא הייתי רגיל לאכול ככה
הקפדתי על חלבונים ובימים מסוימים גם אכלתי הרבה פחמימות.. כמעט לא נגעתי בגאנק פוד וממתקים.
השאלה אם זה תקין לעלות ככה במשקל בתקופת זמן קצרה? זה הולך לשריר? כי שמעתי שזה הופך לשומנים אם אני עולה יותר מדי במשקל
מישהו יכול לענות?
במידה ולא הייתה במאזן קלורי חיובי גדול מידי, רוב המשקל כנראה נובע מעליה בנוזלים.

לעלות חמש קילו בשלוש שבועות זה הרבה בהנחה ומדובר באמת בנטו שריר ושומן
חלק מהעליה במשקל זה נוזלים שמצטברים בגוף
בגלל שמאגרי הגליקוגן שלך מתמלאים מפחמימות ונתרן
עליה נכונה צריכה להיות בצורה מתונה ולא מופרזת
תעשה לך תפריט מסודר ועם הזמן תעלה בצורה נכונה
בין חצי אחוז לאחוז משקל גוף בחודש
לאט לאט זה יתאזן ותעלה בצורה טובה
אפשר גם לעלות יותר אבל כנראה שזה ילך לשומן (אל תתפוס אותי במילה, תלוי בגנטיקה ובעוד דברים שאני לא מספיק מבין )

• פותח/ת השרשור
לעלות חמש קילו בשלוש שבועות זה הרבה בהנחה ומדובר באמת בנטו שריר ושומן
חלק מהעליה במשקל זה נוזלים שמצטברים בגוף
בגלל שמאגרי הגליקוגן שלך מתמלאים מפחמימות ונתרן
עליה נכונה צריכה להיות בצורה מתונה ולא מופרזת
תעשה לך תפריט מסודר ועם הזמן תעלה בצורה נכונה
בין חצי אחוז לאחוז משקל גוף בחודש
לאט לאט זה יתאזן ותעלה בצורה טובה
אפשר גם לעלות יותר אבל כנראה שזה ילך לשומן (אל תתפוס אותי במילה, תלוי בגנטיקה ובעוד דברים שאני לא מספיק מבין )
לא יודע גם אני הרגשתי שמתשתפר מאימון לאימון אני מניח שזה מסת שריר ולא שומן מה שעליתי
אם הייתי עולה 3.5 4 זה היה סביר?

לא יודע גם אני הרגשתי שמתשתפר מאימון לאימון אני מניח שזה מסת שריר ולא שומן מה שעליתי
אם הייתי עולה 3.5 4 זה היה סביר?
אני לא יודע איך התוכנית שלך ואיך ההתקדמות שלך אז קשה לי להגיד לדעתי שלוש זה יותר הגיוני בהתחשב שבטח חלק גם נוזלים

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע איך התוכנית שלך ואיך ההתקדמות שלך אז קשה לי להגיד לדעתי שלוש זה יותר הגיוני בהתחשב שבטח חלק גם נוזלים
אני עושה פול באדי
מקבילים מתח סקוואט בנץ לחיצת כתפיים יד קדמית בטן במכונה ופלאנק
אני מרגיש שיפור מבחינת משקל אני מתקדם מהר ואני לא מרגיש פציעוצ או קרעים בשריר
לפעמים תפוס אבל לא רציני ממשיך להתאמן קבוע

אני עושה פול באדי
מקבילים מתח סקוואט בנץ לחיצת כתפיים יד קדמית בטן במכונה ופלאנק
אני מרגיש שיפור מבחינת משקל אני מתקדם מהר ואני לא מרגיש פציעוצ או קרעים בשריר
לפעמים תפוס אבל לא רציני ממשיך להתאמן קבוע
דרך לדעת אם זה שומן או לא:
סתכל על עצמך במראה, מרוצה? יש התקדמות? מצויין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית