הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הולך לבקש מחר מהרופא שלי TRT, כדי להגיע מוכן אני מעלה תוצאות בדיקה

adi1976

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום כולם,

מחר אני מתכוון לבקש מהרופאה שלי טיפול טסט כיוון שהתוצאות אצלי גבוליות ואולי זה
מה שמונע ממני כל השנים (בין היתר) להגיע לאחוזי שומן
נמוכים ומסת שריר גבוהה.
התפריט והאימונים שלי כרגע הם מדוייקים ובליווי מאמן.
אם אחליט לעשות סייקל פעם ראשונה (אני בן 42 ומתאמן כבר בערך מגיל 13)
אעשה את זה בעוד כמה חודשים על מנת
להטמיע את ההרגלים הנכונים בתפריט ובאימונים.

לדעתי אולי זה שיש לי צליאק וגיליתי את זה רק לפני 10 שנים אולי תרם בין היתר לבעיות ההורמונים.

מה אתם אומרים על התוצאות פה?
אם כן אבקש ממנה מחר לעשות טסט, האם יש הצדקה מבחינת הבדיקות פה?
תודה

קבצים מצורפים

• 2018-10-18_0923_001.png
    2018-10-18_0923_001.png
    KB 129.3 · צפיות: 219
  • 2018-10-18_0923.png
    2018-10-18_0923.png
    KB 52.6 · צפיות: 210
  • 2018-10-18_0922_001.png
    2018-10-18_0922_001.png
    KB 2.5 · צפיות: 210
  • 2018-10-18_0922.png
    2018-10-18_0922.png
    KB 8.2 · צפיות: 183
גם אם רופא המשפחה יסכים לתת לך מרשם. המינון רחוק מאוד מהמינון שלוקחים בסייקל

האסטרדיול קצת "גבוה" אבל אין לו לפי הבדיקות סיבה שיתנו לו TRT 🫤
למרות שבלב אני יודע שהוא צודק
ואם יתנו לו TRT הוא ירגיש הרבה יותר טוב עירני עם כוחות לעשות דברים .. וישתנה פלאים גם במראה

• פותח/ת השרשור
לפי המדדים בארה"ב שאני חצי מהממוצע, נראה שדם היו נותנים בלי בעיה ואפילו היו ממליצים על זה.

קבצים מצורפים

• 2018-10-18_1041.png
    2018-10-18_1041.png
    KB 13.8 · צפיות: 92
לפי המדדים בארה"ב שאני חצי מהממוצע, נראה שדם היו נותנים בלי בעיה ואפילו היו ממליצים על זה.
למיטב ידיעתי אין הבדל באיכות החיים בערכים שהם בטווח (בסייקל אמיתי אתה אמור לקפוץ בהרבה מעל הטווח).
קח בחשבון שלקיחת טסט היא לכל החיים ויש גם תופעות לוואי כולל בעיות פוריות אם עדיין רלוונטי עבורך

מציע לך להפגש עם אנדרוקרינולוג פרטי ולדבר איתו בכנות מה אתה רוצה להשיג ומה ההמלצות שלו

אני באופן אישי (גם בגילך) חזרת לטסט בנורמה לאחר לקיחת dhea והמלצה חד משמעית לא לקחת טסט חיצוני.

בנוסף מעבר ל״תרופת פלא״ שינה, תזונה ותוכנית אימונים טובה שווים המון והייתי לוקח תקופה של כמה חודשים שאתה מחויב לתהליך לפני לקיחה

המלצה לגיטימית, סימפטומים של טסט נמוך מקבילות במקרים רבים לדיכאון/לחץ/חרדה
אני כבר שבוע 3 בסייקל היה לי סטוץ והייה לי חרדת ביצוע מטורף לחצים הזוים אבל הליבדו לא איכזב (משהו שבלי סייקל החרדה הייתה גוברת על הזיקפה או בלי ויאגרה שנותת לי ביטחון) ובכללי אני אדם חיובי ובסייקל אני עוד יותר חיובי אבל אני גם בנאדם שעובר המון סטרס וחרדות למרות הטסט הגבוה שאצלי בדם (מאומת על ידי בדיקות דם) ולנושא שכח מי trt יותר קל היה לך להשיג טיסה לחלל בארץ הענין עובד ככה כל עוד אתה בטווח הנורמה את בריא מה שנשאר זה לדבר ללמפות

אני כבר שבוע 3 בסייקל היה לי סטוץ והייה לי חרדת ביצוע מטורף לחצים הזוים אבל הליבדו לא איכזב (משהו שבלי סייקל החרדה הייתה גוברת על הזיקפה או בלי ויאגרה שנותת לי ביטחון) ובכללי אני אדם חיובי ובסייקל אני עוד יותר חיובי אבל אני גם בנאדם שעובר המון סטרס וחרדות למרות הטסט הגבוה שאצלי בדם (מאומת על ידי בדיקות דם) ולנושא שכח מי trt יותר קל היה לך להשיג טיסה לחלל בארץ הענין עובד ככה כל עוד אתה בטווח הנורמה את בריא מה שנשאר זה לדבר ללמפות
לא בקטע רע אחי אבל מציע ללמוד פיסוק יותר טוב.

אני באופן אישי (גם בגילך) חזרת לטסט בנורמה לאחר לקיחת dhea והמלצה חד משמעית לא לקחת טסט חיצוני.
מעניין. זה משהו שלוקחים לתקופה מסוימת ואז הטסט חוזר לנורמה? איך זה משפיע על הציר ההורמונלי?

שום סיכוי שבעולם שרופא בר דעת איתן לך טסט עם התוצאות שלך כל עוד אתה בטווח זה לא באמת משנה כמה יש לך הטבלה שנתת די מוזרה (נראה לי שווה לתחת כנראה המדגם שמה די נמוך) כי בשנות ה-3020 אתה אמור להיות עם יותר טסט משנות ה30-40

דוגרי חברים הנורמה היא 12 בטסט לגבר
מתחת זה בעיה.
תגידו תודה שאתם בריאים...
וכן עדיף זריקות של טסט ככה מקבלים את זה הכי טוב אבל אני לא בעד שאנשים ישתמשו בזה בשביל פתוח גוף או מחשבה לחיזוק השריר יש זריקות של 2בחודש או הזריקות הכבדות של זריקה 1 ב3 חודשים.
אני מבין בעולם הזה כי אני חולה בתסמונת ואני מרשה לעצמי לענות לאנשים שלחוצים מהמצב הבריאותי שלהם אני בן 28 ושומר על כושר ספורט אקסטרים ככה שזה עזר לי לשבש את הרפואה...
בכל מקרה חבר כך בחשבון שאם אתה בנורמה עדיף לך לא לצרוך טסט למה?! תקרא בעצמך מה זה מעורר בגוף!
אני במעקב רפואי בגלל שאני צורך את הזריקות הללו..לא באמת ממליץ לכם לקחת את הזריקה עם אתם באזור הנורמה באמת ממליץ בתור מישהו שחי את זה מגיל קטן

מה אתה לוקח שככה היו לך חרדות?

לי היו בעיות עם חומרים מסויימים וברגע שהורדתי אותם הכל הסתדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית