עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממליץ להתרחק מהכדור. יש המון כדורים שמטפלים בדכאון בצורה הרבה יותר טובה.
מנסיון
על כל אחד כל תרופה משפיעה אחרת, כך שניסיונך לא רלוונטי לו.
מוכח על ידי מי?מוכח כזבל
מוזמן לקרוא בעצמך. לא הגבתי כדי להתחיל לתת רפרנסס לכל אחדמוכח על ידי מי?
הכדור הזה חדשני יחסית ומוכח כזבל. מנסיוני האישי הפך אותי למאוד דרמטי וקיצוני לפה ולשם. כדור בזיון למאניה.
במידה ולך עוזר. לבריאות לי אישית עשה רק רע יש המון כדורים אחרים עם פחות השפעות לוואי
מוזמן לקרוא בעצמך. לא הגבתי כדי להתחיל לתת רפרנסס לכל אחד
ולא מבין למה אנשים פה מעודדים לקחת כדורים פסיכיאטרים
תקשיב אתה מה זה מדבר שטויות בן אדם.. כאילו פאק.. באמתמוזמן לקרוא בעצמך. לא הגבתי כדי להתחיל לתת רפרנסס לכל אחד
ולא מבין למה אנשים פה מעודדים לקחת כדורים פסיכיאטרים
עשיתי את המחקר שלי לפני שהתחלתי לקחת, כי גם לי היו ספקות, אבל לא מצאתי שום דבר שלילי באמתמוזמן לקרוא בעצמך. לא הגבתי כדי להתחיל לתת רפרנסס לכל אחד
אף אחד לא מעודד, אבל אם יש צורך בטיפול תרופתי שנקבע ע"י פסיכיאטר, אז אפשר להרגיע את הבנאדם שאין לו ממה לדאוגלא מבין למה אנשים פה מעודדים לקחת כדורים פסיכיאטרים
תקשיב אתה מה זה מדבר שטויות בן אדם.. כאילו פאק.. באמת
בקטע של לא מבין אם אתה טרול או שאתה סתם פולט שטויות
אף אחד לא מעודד לקחת כדורים פסיכיאטריים.. יש מצבים מסוימים שכדורים נותנים בוסט מסוים או מטפלים בבעיה אחרי שמיצית את כל האפשרויות האחרות, יש אנשים שכדורים מסוימים מצילים להם את החיים, ממש ככה ואני לא מגזים.
אז כן, יש לכדורים מסוימים תופעות לוואי אבל כל בן אדם עושה את החשבון שלו ובד"כ האטלרנטיבה הרבה יותר נוראית.
בקיצור - קחו את התרופות שלכם אנשים.
את סתם לוקחת אישית. אני גם על כדורים פסיכיאטרים ולקחתי ציפרלקס ולכן יכול לתת את דעתי. גם אני חשבתי שהציפרלקס עזר לי בהתחלה אבל כשמסתכלים על כל הסיפור זה זבל של כדור, *בשבילי* לפותח האשכול. עניתי כבר קודם לגבי הטסטוסטרוןאני אישית לא התנסיתי בציפרלקס אך מכירה לא מעט שנעזרים בו.
גם התרופות שאני לוקחת שנויות במחלוקת, אז מה? הן מתאימות לי וזה מה שחשוב
כי יש אנשים שבשבילם אלה תרופות מצילות חיים תרתי משמע
טוב הנושא חפור, אם טוב לך עם הציפרלקס וניסית כמה תרופות והיא הכי מתאימה לך אז לא רואה סיבה להפסיק לקחת. לגבי הטסטוסטרון כלכך מינורי לאומת דיכאוןרק בשביל לעשות סדר אני מטופל בציפרלקס מעל לחצי שנה .
פשוט נמאס לי מהפרופגנדות שרצות פה ובכלל.
תרופות פסיכיאטריות זה חרא?
חרא זה לא לצאת מהבית שלושה חודשים מפחד לא ברור.
לפעמים צריך קוויק פיקס ולפעמים זאת חתונה לכל החיים בכל אופן אני לוקח את זה על האלטרנטיבה any fucking day.
חח אתה רק מחזק את הטענה שלי בן אדם.. איך זה משנה לנושא הספציפי הזה אם אני 20 קילו עם תמונה של חד קרן או 120 קילו חטוב ושרירי?כן אני טרול 120 קילו ואתה עם תמונה של אוגר בפרופיל. אני הטרול.
ואתה לא צריך ללמד אותי שכדורים מצילים חיים אני בעצמי על 3 כדורים פסיכיאטרים אני פשוט לא מעודד אנשים בפורומים לקחת כדורים שישנו להם את החיים. מי אתה מר אוגר שתמליץ לבן אדם לקחת או לא לקחת כדורים וכנל לגבי כל אחד ואחת מפה זה לא משנה אם אתם על כדורים כמוני או לא. אל תמליצו לאף אחד לקחת ההמלצה היחידה היא להתייעץ עם הרופא שלך. לגבי הטסטוסטרון לפותח האשכול אולי מוכח שמשפיע על הטסט בקטנה, אבל נפש שקטה תביא לך הרבה יותר תוצאות מירידה קטנה בטסטוסטרון
את סתם לוקחת אישית. אני גם על כדורים פסיכיאטרים ולקחתי ציפרלקס ולכן יכול לתת את דעתי. גם אני חשבתי שהציפרלקס עזר לי בהתחלה אבל כשמסתכלים על כל הסיפור זה זבל של כדור, *בשבילי* לפותח האשכול. עניתי כבר קודם לגבי הטסטוסטרון
חח אתה רק מחזק את הטענה שלי בן אדם.. איך זה משנה לנושא הספציפי הזה אם אני 20 קילו עם תמונה של חד קרן או 120 קילו חטוב ושרירי?
איפה ראית שאני או בן אדם אחר המלצנו על לקיחת כדורים פסיכיאטריים באופן גורף?
אתה קורא בכלל את מה שאנחנו רושמים? כולם באופן ברור מאוד רשמו שאם בן אדם צריך בוסט\עזרה מסוימת לטיפול במצב מסוים אז לקחת תרופות כאלו יכול להציל חיים(וכן זה לא אנדרסטייטמנט זה באמת להציל חיים הרבה פעמים).
ממליץ להתרחק מהכדור. יש המון כדורים שמטפלים בדכאון בצורה הרבה יותר טובה.
מנסיון
למרות שאני רחוק מהעולם הזה, עדיין מסקרן אותי. זה באמת גורם לבעיות במיניות? מוזר לי שכ''כ הרבה לוקחים את הדבר הזה