הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה מוזרה במרפק שמאל

yosi edri

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
ED0CD71F-A038-4B12-B5A8-A0F12A35DE58.jpeg
E2E94D26-05D9-4ADA-B3E7-8F58C674C336.jpeg
שלום לחברי הפורום, אני בן 25 לפני כחודשיים התחלתי להתאמן בחדר כושר ובשבועות האחרונים התחילו לי מין ״קליקים״ כאלה במרפק בזמן שאני מבצע תרגיל לחיצת כתפיים. חשוב לי להדגיש שלא מדובר בקליקים הנפוצים שיוצאים לאנשים כמעט מכל מקום בגוף ושבדר״כ ״נגמרים״ זמנית לאחר שיוצאים כמה כאלה רצופים אלה בקליקים שנובעים מחיכוך בין העצמות במרפק וקורים מחדש בכל פעם שאני מבצע את התנועה הזאת עם משקל.

יחד עם זאת כאשר אני שוכב עם הידיים לצידי הגוף ונועל את המרפק עם כף היד לכיוון מעלה וגב היד נוגעת במזרן אני מרגיש מין תחושה מוזרה במרפק כאילו העצמות לא במקום ושריר ״הזרוע והחישור״ (בתמונה הראשונה) נמתח מעט כאילו אני בסיבוב יתר, השריר נרפה וההרגשה עוברת כאשר אני מסובב מעט את כף היד לכיוון הגוף, כשהיד ב90 מעלות אין את ההרגשה במרפק אך עדיין קורה אותו דבר בשריר.

בנוסף שמתי לב שהנקודה הקטנה בעצם הזרוע שנמצאת מצד המרפק לכיוון הגוף כאשר כף היד פונה למעלה (בתמונה השניה) בולטת מעט יותר החוצה ביחס ליד השניה. כרגע תודה לאל כל העניין לא מלווה בכאבים.

מה זה יכול להיות? האם יש צורך בפניה לרופא לצילומים או משהו?
והאם כדאי להפסיק את התרגיל כרגע למרות שאין כאב?

נערך לאחרונה:
היי , בדכ אם אין כאב לא צריך למהר להחליף את התרגיל אבל, בחדר כושר יש לנו מגוון דרכים לבצע עבודה יעילה על מגוון השרירים, ממליץ לנסות מנחים אחרים ולשנות מעט את התוכנית ולראות איך זה משפיע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית