הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להתחיל?

מתחיל1996

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן, אני בן 22 משוחרר מהצבא. שוקל 60 גובה 1.70.
דיי שחיף כמעט בלי שריר.אבל חטוב קצת.
רוצה להתחיל תהליך מסודר בליווי מקצועי של בניית הגוף. לא מחפש להיות בדי בילדר או שרירי בצורה מוגזמת. אלא לבנות מסת שריר.
לבד זה לא ילך לי... כי זה דורש המון השקעה בידע על תזונה מאמרים וכו וגם איך להתאמן נכון. הייתי רשום בחדכ לפני הצבא אבל זה לא הוביל לשום תוצאה.
סהכ מבחינת כושר אני עושה רק אירובי. בדרכ ריצות של 6-8 קמ ולפעמים פקלי כוח בקטנה של שכיבות סמיכה בטן וכו.
השאלה שלי היא מה הדרך הכי טובה בשבילי להתחיל, וכמה אצטרך להשקיע מבחינת זמן וכסף?

כעיקרון אתה יכול ללכת ב2 דרכים
לנסות להבין מה אתה עושה בעצמך/בפורום/בייעוץ / עם מאמן טוב (עדיף שתחפש בפורום) וזה נשמע לי הכי הגיוני לך

או שאתה יכול לשכור מאמן שיגיד לך מה לעשות בלי להסביר ואתה פשוט תצייט וזה מתאים לאנשים שהלוז שלהם מפוצץ כמו מנכלים וכאלה

למה אני חופר על זה? הדגש הוא שתצטרך לקרוא וללמוד קצת וזה גם יפתח לך משהו שסיכוי נמוך שתמצע במקום אחר (כולל תורר ראשון מניסיון) - חשיבה לוגית

אז הממלצה הראשונה תהיה להיכנס ללינקיות/ לאתר קילוגרם ולהתחיל לקרוא על מסה

וכשיהיו לך שאלות תקבץ אותם ביחד ותשאל פה

בדרך השניה גם העלויות שלך יהיו רק מכון ומזון שהשני גם ככה קיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית