הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון deadlift 190 kilo 5 reps!

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
גיל 16
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3557368
מצטער שהעלתי לפליקס.
זה נראה כאילו כמה חזרות אני לא נועל, אבל נעלתי בכולם, אולי חוץ מהאחרונה שהמוט התחיל להחליק לי אז עליתי ממש מהר בסוף וירדתי ישר, אבל אני כמעט בטוח שנעלתי גם באחרון.

• פותח/ת השרשור
איך אתה מטיס את זה
יפה מאוד
תודה רבה אחי.
נ.ב למי שמתכוון לשאול יש כל צד:20,20,15,10,7.5,5,2.5,2.5,1.25,1.25,1,1
המוט שוקל 15, וגם שמתי שרשרת ששוקלת קילו באמצע המוט.
נגמרו לי כל הפלטות אני חייב עוד חח.

• פותח/ת השרשור
מוו-כן אחי זה ממש מבאס שאני מתאמן בבית, נמאס מהצפון הזה!
פאורליפטינג-מה שאמרת זה 200 קילו ולא 190 חח, ולפי דעתי זה לא משנה איזה פלטות העיקר המשקל.
דאבה גרול-תודה רבה אחי.

זה נראה כאילו אתה יכול 220 או משהו לחזרה אלברו חחח
יאללה תביא עוד 100 קילו פלטות בטח יחזיק כמה חודשים רק 😃

כל הכבוד. לפי המהירות בה המוט עולה, יש מצב שאתה הילד הכי חזק בעולם. רואים שקשה לך לנעול כי אתה מפחד על האחיזה, אז תפסיק כבר לשים טאלק. תקנה מגנזיום.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד. לפי המהירות בה המוט עולה, יש מצב שאתה הילד הכי חזק בעולם. רואים שקשה לך לנעול כי אתה מפחד על האחיזה, אז תפסיק כבר לשים טאלק. תקנה מגנזיום.​
זה לא טאלק אחי זה קורנפלור.
תודה רבה אחי!
הילד הכי חזק בעולם,😳

פייי כל הכבוד אחי איזה משקל :] ,
איפה בצפון אתה גר אחי ? אם בקריות תגיד לי יש מכון כושר שנפתח חדש מכון אחד הטובים יש שם מאמנים שנמצאים בפורום אחלה מקום באמת וכמובן שיש כמה מאמנים זבלה כזה אבל אין מה לעשות חח

• פותח/ת השרשור
פייי כל הכבוד אחי איזה משקל :] ,
איפה בצפון אתה גר אחי ? אם בקריות תגיד לי יש מכון כושר שנפתח חדש מכון אחד הטובים יש שם מאמנים שנמצאים בפורום אחלה מקום באמת וכמובן שיש כמה מאמנים זבלה כזה אבל אין מה לעשות חח
לא אחי, קיבוץ קרוב לקריית שמונה.
ותודה רבה!

לא אחי, קיבוץ קרוב לקריית שמונה.
ותודה רבה!

בונא למה אתה לא מארגן את החברה בקיבוץ
תקחו חדר/סככה

תארגנו כלוב + מוט + ספה + צלחות
כמו שאירגנתי לבית

תשכנע עוד אנשים, זה לא סיפור גדול בכלל לארגן את זה

אם אתה גר בקיבוץ זה לא בעיה בכלל

מו צודק, אם אתה גר בקיבוץ יש מצב שאתה מארגן כלוב מהמסגריה, ספה זה לא בעיה, צלחות תשתתפו בקניה.. תתאמן בצורה יותר נורמלית ויהיה לך יותר כיף.

• פותח/ת השרשור
חיפשתי בכל האיזור ולא מצאתי מגנזיום.
מוו אחי החברה בקיבוץ עצלנים מה אני יעשה, אני בכל זאת מתכנן לקנות כלוב אני מקווה שבקרוב, באמת נמאס להרים את המוט לסקוואט מגובה של הפופיק.

חיפשתי בכל האיזור ולא מצאתי מגנזיום.
מוו אחי החברה בקיבוץ עצלנים מה אני יעשה, אני בכל זאת מתכנן לקנות כלוב אני מקווה שבקרוב, באמת נמאס להרים את המוט לסקוואט מגובה של הפופיק.

אין לך עוד 4 אנשים שרוצים להתאמן ?

• פותח/ת השרשור
אין לך עוד 4 אנשים שרוצים להתאמן ?
חחחחחחחחחחח זה קיבוץ קטן אנחנו בקושי 4 אנשים בכלל, סתם לא, אבל אחי ניסיתי לשכנע הרבה אנשים כולם אומרים לי מה אני צריך את זה חח חפרתי להם, הם לא רוצים.
תאכלס אני גם מעדיף להתאמן לבד, לא אוהב אם אנשים, אני אוהב להתאמן לבד בקצב שלי בשקט.

לך לריקושט או למטייל, יש להם מגנזיום לטיפוס על קירות....
יותר טוב מטאלק\קורנפלור\קורנפלקס\קמח\וואט אבר....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית