הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת פלאפונים

סימבה

משתמש מתחיל
191
28
נק' מוניטין:
25
191
28
אהלן אנשים:)
רוצה לקנות בעז"ה פלאפון חדש, ואני ישמח לביקורות והמלצות על הפלאפונים שלכם.
הקטע שכמעט כל הפלאפונים (הנורמאליים המפורסמים) הם טובים ועובדים חלק ומהר ונותנים עבודה, אבל מה שמציק לי זה לכמה זמן? כולם ממליצים ביחס לאיכות פר מחיר שיומי ושאר הסינים, אבל מה קורה אחרי שנה שנתיים?
השאלה שלי: לאנשים עם וותק של שנה וחצי שנתיים פלוס עם הפלאפון - איך הוא עכשיו? הסוללה, המהירות תגובה, עמידות, שברים מנפילות וכו'
תודה:-)

אני אישית עם שיומי רשמי נוט 5 עלה 800 שח
נניח ויהרס אחרי שנתיים
עדיין עדיף של גלקסי חדש שעולה 3000
כלומר גם אם השיומי ייהרס אחרי שנתיים הגלקסי מבחינת עלות: זמן עבודה צריך להחזיק אצלי 7.5 שנים.. אני אישית מעדיף לרענן טכנולוגיה כל שנה

השאלה מה חשוב לך במכשיר. מצלמה, גודל מסך, סוג מסך, סוללה חזקה, מהירות, ביצועים למשחקים וכו'.

• פותח/ת השרשור
אני אישית עם שיומי רשמי נוט 5 עלה 800 שח
נניח ויהרס אחרי שנתיים
עדיין עדיף של גלקסי חדש שעולה 3000
כלומר גם אם השיומי ייהרס אחרי שנתיים הגלקסי מבחינת עלות: זמן עבודה צריך להחזיק אצלי 7.5 שנים.. אני אישית מעדיף לרענן טכנולוגיה כל שנה
ומה עם לקנות פלאפון איכותי אבל לפני שנתיים? אותו מחיר, פחות מעודכן, יותר איכותי ויישאר יותר זמן.
השאלה מה חשוב לך במכשיר. מצלמה, גודל מסך, סוג מסך, סוללה חזקה, מהירות, ביצועים למשחקים וכו'.
צודק. הכל יחסי, (יש לי LG G2 ככה שהכל יהיה שיפור) אבל חשיבות בעיקר לסוללה נגיד 8-9, מהירות 6-7, מצלמה 7-8. משחקים כבדים פחות, מסך גם 7-8, אבל שוב, הכל יחסי אל מה שאני רגיל ומה שהכי חדש בשוק וכו. לדוג בlg g5 יש בעיה בgps - די חמור לטעמי...

בעיניי עדיף שיומי חדש על גלקסי מלפני שנתיים .
אבל חייב שיהיו אנשים שימשיכו לשלם אלפי שקלים על החברות היוקרתיות כדי שימשיכו להתקיים
אם אתה צרכן בסיסי של סלולר לדעתי אין סיבה לשלם הרבה

נערך לאחרונה:
באופן כללי עדיף לקנות מכשיר כמה שיותר חדש. זאת אומרת, עדיף לקנות מכשיר חדש מהדור הנוכחי מאשר מכשיר דגל מדור קודם, בעיקר בגלל תמיכה לזמן ממושך יותר של עדכוני תוכנה.

• פותח/ת השרשור
באופן כללי עדיף לקנות מכשיר כמה שיותר חדש. זאת אומרת, עדיף לקנות מכשיר חדש מהדור הנוכחי מאשר מכשיר דגל מדור קודם, בעיקר בגלל תמיכה לזמן ממושך יותר של עדכוני תוכנה.
וכמה העדכון תוכנה חשוב? מה תכלס הוא נותן לך?

עדכוני תוכנה הם מאוד חשובים. הם יכולים לשפר ביצועים, חיי סוללה, תמיכה באפליקציות ופיצ'רים חדישים, והכי חשוב עדכוני בטיחות. אם שילמת פעם באינטרנט דרך הטלפון, אז כמובן שאתה מסתכן בכך שיפרצו לך את פרטי האשראי או החשבון שאיתו שילמת. עדכוני תוכנה ימזעזרו את הסיכון משמשמעותית.
לא אומר לך אל תשלם באינטרנט דרך הסמארטפון, אבל בהחלט יהיה יותר חכם לעשות את זה עם מכשיר שעוד חלים בו עדכוני תוכנה שוטפים. כמו כן כניסה לאפליקצית הבנק שלך, שמירה על פרטיות של המצלמה במכשיר והמיקרופון וכו'.

ודבר נוסף, אם תקח היום את הlg g5 או את הסמסונג גלקסי s7 ותשווה אותם למכשיר ביניים חדש מבחינת ביצועים, סביר שהביצועים של המכשיר ביניים החדיש יהיו טובים יותר בעיקר בגלל עדכוני התוכנה. אפילו שמבחינת חומרה, כנראה שמכשירי הדגל חזקים יותר ממכשיר הביניים.

זה די חשוב. זה נותו לך עדכוני אבטחה למכשיר, פיצרים חדשים ותמיכה באפליקציות(יש אפליקציות שלא תומכות במכשיר עם גרסאות ישנות)
לגבי איזה מכשיר עדיף זה תלוי, איזה מערכת הפעלה אתה מעדיף-IOS או Android?

• פותח/ת השרשור
ודבר נוסף, אם תקח היום את הlg g5 או את הסמסונג גלקסי s7 ותשווה אותם למכשיר ביניים חדש מבחינת ביצועים, סביר שהביצועים של המכשיר ביניים החדיש יהיו טובים יותר בעיקר בגלל עדכוני התוכנה. אפילו שמבחינת חומרה, כנראה שמכשירי הדגל חזקים יותר ממכשיר הביניים.
ואין עדכונים למכשירי דגל כאלה?
ואני יותר מחפש פלאפון שכן ישאר לי בכל מקרה כמה שנים. ככה שבכל מקרה הוא לא יהיה ההכי חדיש... אבל מבחינת עצמו הוא לא יהרס ויתבלה מהר. כלומר אם המהירות/בטרייה טובים, שישארו ככה כמה שיותר

ופחות ios, סתם כי אפל יקרים מדי.

מי שאוהב ios לא מתייעץ . פשוט קונה אייפון

אתה טועה כי עכשיו יצאו האייפונים החדשים XS ובתכלס אין ממש הבדלים בינם לבין האייפון X ששוים את הבדל מחירים ביניהם. אז לא פשוט קונים אייפון - יש הבדלים ביניהם

ואין עדכונים למכשירי דגל כאלה?
ואני יותר מחפש פלאפון שכן ישאר לי בכל מקרה כמה שנים. ככה שבכל מקרה הוא לא יהיה ההכי חדיש... אבל מבחינת עצמו הוא לא יהרס ויתבלה מהר. כלומר אם המהירות/בטרייה טובים, שישארו ככה כמה שיותר
ופחות ios, סתם כי אפל יקרים מדי.

מכשירי דגל באנדרואיד כן מקבלים עדכוני תוכנה אבל לוקח להם יותר זמן עד שהעדכון מגיע אליהם כי אחרי שגוגל משחררת את העדכון כל יצרנית צריכה להתאים אותה לפלאפון שלה ואם אני לא טועה התמיכה בעדכוני תוכנה היא עד מכשירים בני 3 שנים בניגוד לאפל ששם התמיכה יכולה להגיע עד 5 שנים ועדכוני תוכנה מגיעים יותר מהר

• פותח/ת השרשור
יש לי 3 אפשרויות:
לקנות דגם דגל חדש; זה יורד כי החדשים עולים יותר מדי לכמה שאני מוכן להשקיע.

לקנות דגם ביניים/סיני זול: הוא טוב, אבל אני לא רוצה שאחרי שנה וחצי הוא יהרס ויאבד את הביצועים. השאלה אם זה באמת ככה, שכל הרדמי ודומיהם נהרסים אחרי שנה?

לקנות דגם דגל דור קודם: החסרון זה שהוא ישן, וכמו שאמרתם העידכונים שחסרים. אך מבחינה איכות חומר חומרה עמידות וכו הוא אמין. זה נכון שבעתיד יהיו אולי אפליקציות שלא יתאימו או משהו, אבל בסהכ עם המחיר זה שווה - לטעמי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית