הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עליה במשקל במסה

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני מנסה לעשות מסה נקיה לעלות בערך 300 גרם בשבוע כי הבנתי שככל שעולים יותר מהר במשקל ככה גם צוברים יותר שומן, עכשיו השאלה שלי זה אם אני למשל אוכל הרבה ב3 ימים הראשונים בשבוע ובהם עולה 300 גרם ואז בארבעת הימים האחרים אוכל על ניטרלי או אפילו עולה חצי קילו ב3 ימים הראשונים ואוכל פחות מניטרלי בשאר השבוע וככה יוצא שאני עולה 300 גרם בשבוע, זה אותו דבר כמו לעלות 300 גרם בשבוע 50 גרם כל יום? הרי אם אני מעלה 300 גרם ב3 ימים הגוף לא יודע שאני הולך לאזן את זה במהלך השבוע ולכן יעלה הרבה שומן לא?

אני חושב שבאסקפקט הזה זה דיי בסדר, כי כמו שאתה לא תתנפח ולא תרזה ביום אחד, אז ככה גם במקרה הזה, ויותר חשוב איך זה נראה לטווח הארוך, שזה אומר באמת לעלות 300 גרם כל שבוע, גם אם זה קצת עליות וירידות, אפחד לא מושלם ובחיים לא תתצליח להגיע למצב שכל יום נתון אתה עולה 50 גרם.

מה שחשוב זה ממוצע לאורך זמן, לא יומי. עדיף לאזן את הקלוריות לאורך זמן יחסית ולא לצרוך יום אחד 2500 ויום אחר 1500.

אל תתייחס לתנודות יומיות במשקל, זה קורה וזה לאו דווקא קשור לסך הקלוריות שאכלת.

• פותח/ת השרשור
מה שחשוב זה ממוצע לאורך זמן, לא יומי. עדיף לאזן את הקלוריות לאורך זמן יחסית ולא לצרוך יום אחד 2500 ויום אחר 1500.

אל תתייחס לתנודות יומיות במשקל, זה קורה וזה לאו דווקא קשור לסך הקלוריות שאכלת.
זה משגע אותי בחיטוב זה לא היה ככה פה למשל ביום ראשון הייתי 57.7 אתמול 57 היום 57.8 זה הזוי ואכלתי די אותו דבר רק קצת יותר בכמויות לא משהו משמעותי

זה משגע אותי בחיטוב זה לא היה ככה פה למשל ביום ראשון הייתי 57.7 אתמול 57 היום 57.8 זה הזוי ואכלתי די אותו דבר רק קצת יותר בכמויות לא משהו משמעותי

תפסיק כבר להתעסק בשטויות בחייך. קילו פה קילו שם לא יעשה שום הבדל על כמה וכמה שזה לא שומן אלא נוזלים. תגיד תודה שאתה לא עולה 3 קילו ביום כמוני אחרי שאכלתי כולה 250 גרם פחמימה. אם הייתי מתעסק בשטויות האלה כבר מזמן הייתי פורש מהחיטוב הזה.

תפסיק כבר להתעסק בשטויות בחייך. קילו פה קילו שם לא יעשה שום הבדל על כמה וכמה שזה לא שומן אלא נוזלים. תגיד תודה שאתה לא עולה 3 קילו ביום כמוני אחרי שאכלתי כולה 250 גרם פחמימה. אם הייתי מתעסק בשטויות האלה כבר מזמן הייתי פורש מהחיטוב הזה.

חח כמה אגרסיות אתה מוציא בגלל החיטוב שלך 😃 בוא דבר איתנו ננסה לעזור לך שלא תסבול אחשלי אני ירדתי 13 קילו בחיטוב ועשיתי את זה עם חיוך לרוב.. לא צריך לסבול.. ולא תגיד 13 קילו לבנאדם ששוקל 100, ירדתי מ 83 ל 70

חח כמה אגרסיות אתה מוציא בגלל החיטוב שלך 😃 בוא דבר איתנו ננסה לעזור לך שלא תסבול אחשלי אני ירדתי 13 קילו בחיטוב ועשיתי את זה עם חיוך לרוב.. לא צריך לסבול.. ולא תגיד 13 קילו לבנאדם ששוקל 100, ירדתי מ 83 ל 70

הפורום הזה מתמלא בילדי FXP מיום ליום בחיי. איך הגעתה למסקנה שאני עצבני וסובל בחיטוב שלי? ההיפך, אני נגד לאכול כל היום חזה עוף מבושל. אני נהנה בחיטוב בדיוק כמו שאני במסה רק עם פחות קלוריות. כבר ענו לכם עשרות פעמים שיש תנודות במשקל למה להמשיך לחפור על זה לא מבין.

הפורום הזה מתמלא בילדי FXP מיום ליום בחיי. איך הגעתה למסקנה שאני עצבני וסובל בחיטוב שלי? ההיפך, אני נגד לאכול כל היום חזה עוף מבושל. אני נהנה בחיטוב בדיוק כמו שאני במסה רק עם פחות קלוריות. כבר ענו לכם עשרות פעמים שיש תנודות במשקל למה להמשיך לחפור על זה לא מבין.

האמת שאני לא קשור לתנודות במשקל לא שאלתי עלזה ואני מכיר את זה טוב מאוד סתם ראיתי שהתעצבנת זה הכל.. אתה רשמת תגיד תודה שאתה לא עולה 3 קילו אחרי שאכלת 250גר פחמימה אמרתי נעזור לך אבל הכל טוב..

האמת שאני לא קשור לתנודות במשקל לא שאלתי עלזה ואני מכיר את זה טוב מאוד סתם ראיתי שהתעצבנת זה הכל.. אתה רשמת תגיד תודה שאתה לא עולה 3 קילו אחרי שאכלת 250גר פחמימה אמרתי נעזור לך אבל הכל טוב..
אמרתי את זה בכללי וברוח טובה - הגוף שלי אוגר נוזלים בצורה מטורפת אפילו עם כמות יחסית קטנה של פחמימות ביחס למשקל והגובה שלי ולא 800 או 500 גרם ואני לא מתרגש מזה כי אני יודע בוודאות שזה נטו נוזלים משום שאין מצב בחיים לעלות תוך יומיים שלושה ב 3 קילו שומן אלא אם כן אכלת אלפי קלוריות מעל הנייטרלי. בנוסף, ירדתי מ 120 קילו ל 109 ועדיין ממשיך לרדת ומחר אני יכול להיות 111 קילו ויום אחרי זה אני יכול להיות 108 כי אין מה לעשות עם התנודות הללו אלא נטו להרגע ולדעת שזה רק נוזלים. בסופו של דבר המראה הכללי זה מה שקובע ולא המספרים על המשקל.

אמרתי את זה בכללי וברוח טובה - הגוף שלי אוגר נוזלים בצורה מטורפת אפילו עם כמות יחסית קטנה של פחמימות ביחס למשקל והגובה שלי ולא 800 או 500 גרם ואני לא מתרגש מזה כי אני יודע בוודאות שזה נטו נוזלים משום שאין מצב בחיים לעלות תוך יומיים שלושה ב 3 קילו שומן אלא אם כן אכלת אלפי קלוריות מעל הנייטרלי. בנוסף, ירדתי מ 120 קילו ל 109 ועדיין ממשיך לרדת ומחר אני יכול להיות 111 קילו ויום אחרי זה אני יכול להיות 108 כי אין מה לעשות עם התנודות הללו אלא נטו להרגע ולדעת שזה רק נוזלים. בסופו של דבר המראה הכללי זה מה שקובע ולא המספרים על המשקל.

בזה אתה צודק.. בהצלחה!
אם יש לך זמן באלך דבר איתי בהודעות פרטיות אשמח לדעת טיפים/דברים שעזרו לך במסה..

כמו שכתבתי, זה מאוד נורמלי התנודות האלה. תגיד תודה בקטע הזה שאתה גבר כי אצל נשים זה יותר קיצוני, במיוחד סביב המחזור.

יש 1001 גורמים שמשפיעים למעלה / למטה על המשקל שלך - שינה, צריכת מלחים, הזעה, מתי אכלת לאחרונה, מתי שתית לאחרונה, פחמימות, אימון וכו׳ וכו׳ וכו׳...

לא צריך להתרגש מעליה/ירידה יומית, זה קורה לכולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית