עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גב עגול?כן זה אמיתי.
כרגע השמועות אומרות התקף לב או קטטת רחוב.
אעדכן כאן אם אשמע משהו אותנטי.
לפי מה שאני שמעתי הוא נדקר בקטטת רחוב, על התקף לב לא משעתי שום דברכן זה אמיתי.
כרגע השמועות אומרות התקף לב או קטטת רחוב.
אעדכן כאן אם אשמע משהו אותנטי.
זה לא רק בגלל המשקל, הסטרואידים בכמויות שהם לוקחים גורמים גם להיפרטרופיה פתולוגית של הלב, ומעלים מאוד את הכולסטרול, ככה שהם הרבה יותר בסיכוןשזה נפוץ אצל מתאמני כוח (בגלל המשקל)
ימח שמו וזיכרו.
יש לך הוכחות יותר רציניות מזה?
יצא לי להיות בסמינר שלו (בנוסף עם עוד כמה חבר׳ה רוסים) ולפי מה שהוא דיבר, הוא רוסי מאוד גאה במורשת שלו ומאיפה הוא בא. קשה לי להאמין (אבל יכול להיות) שהבנאדם חובב של היטלר שניסה לכבוש את רוסיה (בריה״מ בזמנו).
אם אני חושב על תמונות שלי ושל חברים שלי, בלי להבין קונטקסט והומור, היה אפשר לחשוב שאנחנו כל דבר שבעולם כולל דברים מאוד מאוד גרועים. לא יודע מה הסיפור איתו.
יש לך הוכחות יותר רציניות מזה?
יצא לי להיות בסמינר שלו (בנוסף עם עוד כמה חבר׳ה רוסים) ולפי מה שהוא דיבר, הוא רוסי מאוד גאה במורשת שלו ומאיפה הוא בא. קשה לי להאמין (אבל יכול להיות) שהבנאדם חובב של היטלר שניסה לכבוש את רוסיה (בריה״מ בזמנו).
אם אני חושב על תמונות שלי ושל חברים שלי, בלי להבין קונטקסט והומור, היה אפשר לחשוב שאנחנו כל דבר שבעולם כולל דברים מאוד מאוד גרועים. לא יודע מה הסיפור איתו.
השם של הכלב שלו זה אדולף.אני והרבה חברים שלי ואנשים שאני מכיר עשו דברים בהחלט באותה רמה בקטע הומוריסטי. כמובן לא בפומבי וכו׳. אם תקרא מה כתוב בחולצה של היטלר, תראה שזו לא חולצה רצינית אלא בדיחה ״EUROPEAN TOUR״ ...
לא פוסל אם היה או לא היה, אבל תרשו לי לפקפק ולתת לו להנות מחמת הספק.
בזה סיכמת הכל 🤣השם של הכלב שלו זה אדולף.
KK לא רוסי, אלא לטבי ודווקא לטביה הייתה מדינה שלחמה לצד הגרמנים ברוסיה.יש לך הוכחות יותר רציניות מזה?
היו איתי חברים בבית ספר שהתחפשו לחברי KKK, אפילו הגיעו עם חבר אתיופי קשור בחבלים לבית ספר, יש על זה כתבה במאקו אם אני לא טועה.פעם הצטלמת עם תלבושת KKK בקטע הומוריסטי?
תנסה..צחוקים