הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קונסטנטין הלך לעולמו

Mr. power

משתמש קבוע
1,781
741
נק' מוניטין:
1,129
1,781
741
52CCCBA9-4449-4565-AC10-6FA467E23C9F.png
מה לעזאזל??? זה אמיתי? גם באינסטגראם שלו פורסם. למישהו יש מושג מה קרה לו?

נערך לאחרונה:
אני חושב שחבר שלי אמר בטח התקף לב בגלל מ.ג גבוה שזה נפוץ אצל מתאמני כוח (בגלל המשקל). אבל זה לא מבוסס, נחכה למשהו יותר מדוייק.

שזה נפוץ אצל מתאמני כוח (בגלל המשקל)
זה לא רק בגלל המשקל, הסטרואידים בכמויות שהם לוקחים גורמים גם להיפרטרופיה פתולוגית של הלב, ומעלים מאוד את הכולסטרול, ככה שהם הרבה יותר בסיכון

יש לך הוכחות יותר רציניות מזה?
יצא לי להיות בסמינר שלו (בנוסף עם עוד כמה חבר׳ה רוסים) ולפי מה שהוא דיבר, הוא רוסי מאוד גאה במורשת שלו ומאיפה הוא בא. קשה לי להאמין (אבל יכול להיות) שהבנאדם חובב של היטלר שניסה לכבוש את רוסיה (בריה״מ בזמנו).

אם אני חושב על תמונות שלי ושל חברים שלי, בלי להבין קונטקסט והומור, היה אפשר לחשוב שאנחנו כל דבר שבעולם כולל דברים מאוד מאוד גרועים. לא יודע מה הסיפור איתו.

יצא לי להיות בסמינר שלו (בנוסף עם עוד כמה חבר׳ה רוסים) ולפי מה שהוא דיבר, הוא רוסי מאוד גאה במורשת שלו ומאיפה הוא בא. קשה לי להאמין (אבל יכול להיות) שהבנאדם חובב של היטלר שניסה לכבוש את רוסיה (בריה״מ בזמנו).

אם אני חושב על תמונות שלי ושל חברים שלי, בלי להבין קונטקסט והומור, היה אפשר לחשוב שאנחנו כל דבר שבעולם כולל דברים מאוד מאוד גרועים. לא יודע מה הסיפור איתו.

השאלה היא לא אם אני צריך הוכחות מעבר לזה, היא למה אתה צריך הוכחות מעבר לזה?
התנהגות יהודונית

מה ההתממות?
הרי אם אתה לובש חולצה של היטלר ברור שבאופן אוטומטי אתה אנטישמי.
זה לא יכול להיות הומוריסטי,זה מעבר לזה.
פעם הצטלמת עם תלבושת KKK בקטע הומוריסטי?
תנסה..צחוקים.

אני והרבה חברים שלי ואנשים שאני מכיר עשו דברים בהחלט באותה רמה בקטע הומוריסטי. כמובן לא בפומבי וכו׳. אם תקרא מה כתוב בחולצה של היטלר, תראה שזו לא חולצה רצינית אלא בדיחה ״EUROPEAN TOUR״ ...

לא פוסל אם היה או לא היה, אבל תרשו לי לפקפק ולתת לו להנות מחמת הספק.

אני והרבה חברים שלי ואנשים שאני מכיר עשו דברים בהחלט באותה רמה בקטע הומוריסטי. כמובן לא בפומבי וכו׳. אם תקרא מה כתוב בחולצה של היטלר, תראה שזו לא חולצה רצינית אלא בדיחה ״EUROPEAN TOUR״ ...

לא פוסל אם היה או לא היה, אבל תרשו לי לפקפק ולתת לו להנות מחמת הספק.
השם של הכלב שלו זה אדולף.

KK לא רוסי, אלא לטבי ודווקא לטביה הייתה מדינה שלחמה לצד הגרמנים ברוסיה.

בכל מקרה, אני עדיין לא חושב שזה הופך אותו לאנטישמי/ניאו נאצי. החולצה בקלות יכולה להיות הומוריסטית (ואפילו מסתובבת בגוגל תמונה שלו עם חולצה של יחידת הצנחנים בצהל) וההצדעה הוא דבר שקדם להיטלר ויש לו איזכורים כבר מימי האימפריה הרומית בכל רחבי אירופה ויש מדינות שלא מוכנות לוותר על המנהגים שלהן רק כי זה פוגע למישהו אחר ברגשות.
פעם הצטלמת עם תלבושת KKK בקטע הומוריסטי?
תנסה..צחוקים
היו איתי חברים בבית ספר שהתחפשו לחברי KKK, אפילו הגיעו עם חבר אתיופי קשור בחבלים לבית ספר, יש על זה כתבה במאקו אם אני לא טועה.

QUOTE="WarLordOfChaos, post: 1330267, member: 32342"
היו איתי חברים בבית ספר שהתחפשו לחברי KKK, אפילו הגיעו עם חבר אתיופי קשור בחבלים לבית ספר, יש על זה כתבה במאקו אם אני לא טועה.[/QUOTE]

נו ו..?

כל מה שאני רואה פה זה יהודונים קטנים שמחפשים להגן בכל מחיר על ניו נאצי, וכמובן השיא שייך ל "yujinius" שאני לא רוצה להתחיל לנחש את המוצא והדת שלו אבל הוא כמובן הגדיל לעשות ולדרג באופן שלילי פוסט שתוקף ניו נאצי אז הוא לא השאיר מקום לדימיון.

אתם באמת עד כדי כך טיפשים שאתה לא מבינים את ההבדל בין אדם עם עוקבים, מעמד, השפעה שנותן לגיטמציה ובמה לעקרונות ניו נאצים, בנאדם שמצטלם לובש ומציג אותם בפומבי כמשהו שהוא מקבל - לבין זה שאתם, כלומניקים אנונימים שאיש לא מכיר או אוהב חוץ מהמשפחות הקרובות שלך, מתנהגים כמו קופים ו"לבשנו חולצות של kkk חחחחחח צחוקים אחחחחייייי"

אני מנחש שאתם מספיק חכמים להבין את ההבדל, אבל אחד יהודי גלותי אז כמובן שהוא מתנהג כמו יהודון והשני אני לא באמת מכיר ככה שאני פשוט אניח שהוא אידיוט.

נ"ב

החולצה הומוריסטית, לקרוא לכלב אדולף הומוריסטי והצדעה כשביד השנייה יש בקבוק יין עם היטלר היא בכלל איזכור מימי האימפריה הרומית?

לא יודע כבר אם אלו הטרלות או באמת טיפשות

עריכה:
אחרי הבינה שהפגנתם אני מרגיש שלא תבינו לבד את הנקודה אז אני צריך לכתוב אותה:
יכול להיות שהוא לא ניו נאצי, אבל בעולם מאד אנטישמי, 60 שנה אחרי ששרפו יהודים בתנורים אני לא אלך וזקוף ניו נאציןם לכף הזכות שאולי הם צחקו ואנסה לחםש הוכחה למה אנשים הם לא ניו נאצים.

אם אתה יהודון גלותי, אתה אולי צריך לעשות את זה.
בנוסף, אדם לא צריך להיות נאצי כדי שתיהיה לו סימפטיה לנאציזם, וגם סימפטיה עדינה לנאציזם היא מספיקה בשבילי כדי ולהגיד לאדם "ימח שמו" כשזה מת.

ובאשר לכם, יהודונים, אתה מוזמנים לחפש הוכחות למה הוא לא ניו נאצי ואז מהר לחזור לזחול על 4 וללקק את המגף של הפריץ ולהגיד שאתם "יהודים טובים", "יהודים שמבינים הומור".

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית