עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה חמוד שאתה מנסה לסובב את זה כאילו אני תומך בנאצים או משהו, אבל מי שיקרא את התגובה ההיא שלך יכול לראות בקלות שנתתי מוניטין שלילי כשהיה שם רק את זה:וכמובן השיא שייך ל "yujinius" שאני לא רוצה להתחיל לנחש את המוצא והדת שלו אבל הוא כמובן הגדיל לעשות ולדרג באופן שלילי פוסט שתוקף ניו נאצי אז הוא לא השאיר מקום לדימיון.
בלי התמונות או שום אזכור על היותו ניאו נאצי. את זה הוספת אחרי.ימח שמו וזיכרו
אני והרבה חברים שלי ואנשים שאני מכיר עשו דברים בהחלט באותה רמה בקטע הומוריסטי. כמובן לא בפומבי וכו׳. אם תקרא מה כתוב בחולצה של היטלר, תראה שזו לא חולצה רצינית אלא בדיחה ״EUROPEAN TOUR״ ...
לא פוסל אם היה או לא היה, אבל תרשו לי לפקפק ולתת לו להנות מחמת הספק.
זה חמוד שאתה מנסה לסובב את זה כאילו אני תומך בנאצים או משהו, אבל מי שיקרא את התגובה ההיא שלך יכול לראות בקלות שנתתי מוניטין שלילי כשהיה שם רק את זה:
בלי התמונות או שום אזכור על היותו ניאו נאצי. את זה הוספת אחרי.
אז למרות שאתה מפגין בינה מאוד גבוהה אני אסביר בכל זאת מה ראיתי (לא בשבילך אלא לאלה שבטעות חשבו שיש לי חלילה איזו שהיא אהדה לנאצים): פרסמו ידיעה על ספורטאי שהוא מת. בא טרול ואומר משום מקום "ימח שמו וזכרו". אז כן, דירגתי את זה באופן שלילי.
אני יכול לתת לך מוניטין חיובי בהמשך אם זה ישפר את הרגשתך.
ובכללי היה יותר הגיוני לכתוב שידוע לך שהוא ניאו נאצי או תומך בהם, אז היה יותר מובן למה אתה אומר "ימח שמו וזכרו"
ומעניין מאיזה מוצא ודת אתה חושב שאני, אתה מוזמן להגיד ואני אגיד אם צדקת.
שפטל חזרת? 😲כל מה שאני רואה פה זה יהודונים קטנים שמחפשים להגן בכל מחיר על ניו נאצי, וכמובן השיא שייך ל "yujinius" שאני לא רוצה להתחיל לנחש את המוצא והדת שלו אבל הוא כמובן הגדיל לעשות ולדרג באופן שלילי פוסט שתוקף ניו נאצי אז הוא לא השאיר מקום לדימיון.
אתם באמת עד כדי כך טיפשים שאתה לא מבינים את ההבדל בין אדם עם עוקבים, מעמד, השפעה שנותן לגיטמציה ובמה לעקרונות ניו נאצים, בנאדם שמצטלם לובש ומציג אותם בפומבי כמשהו שהוא מקבל - לבין זה שאתם, כלומניקים אנונימים שאיש לא מכיר או אוהב חוץ מהמשפחות הקרובות שלך, מתנהגים כמו קופים ו"לבשנו חולצות של kkk חחחחחח צחוקים אחחחחייייי"
אני מנחש שאתם מספיק חכמים להבין את ההבדל, אבל אחד יהודי גלותי אז כמובן שהוא מתנהג כמו יהודון והשני אני לא באמת מכיר ככה שאני פשוט אניח שהוא אידיוט.
נ"ב
החולצה הומוריסטית, לקרוא לכלב אדולף הומוריסטי והצדעה כשביד השנייה יש בקבוק יין עם היטלר היא בכלל איזכור מימי האימפריה הרומית?
לא יודע כבר אם אלו הטרלות או באמת טיפשות
עריכה:
אחרי הבינה שהפגנתם אני מרגיש שלא תבינו לבד את הנקודה אז אני צריך לכתוב אותה:
יכול להיות שהוא לא ניו נאצי, אבל בעולם מאד אנטישמי, 60 שנה אחרי ששרפו יהודים בתנורים אני לא אלך וזקוף ניו נאציןם לכף הזכות שאולי הם צחקו ואנסה לחםש הוכחה למה אנשים הם לא ניו נאצים.
אם אתה יהודון גלותי, אתה אולי צריך לעשות את זה.
בנוסף, אדם לא צריך להיות נאצי כדי שתיהיה לו סימפטיה לנאציזם, וגם סימפטיה עדינה לנאציזם היא מספיקה בשבילי כדי ולהגיד לאדם "ימח שמו" כשזה מת.
ובאשר לכם, יהודונים, אתה מוזמנים לחפש הוכחות למה הוא לא ניו נאצי ואז מהר לחזור לזחול על 4 וללקק את המגף של הפריץ ולהגיד שאתם "יהודים טובים", "יהודים שמבינים הומור".
מוצא: זכר לבן ופריבילגי, דת: תל אביבית/חילונית.
ואתה מתמם.
אחרי שהסברתי, השארת את הדירוג , ושמישהו הגן על הניו נאצי ״אהבת״ את התגובה שלו.
נאמר בציניות, הפורום הזה התדרדר.לבן פיריבלגי? תגיד אתה טרול?
יהודונים.
זה נקרא הומור שחור חביבי הומור שחורלא הצלחתי להבין באיזה צד אתה.
טוב אז לגבי "פריבילגי" הבהרת שזה בציניות כי רציתי להתייחס לזה. כן, לבן. ממש לא תל אביבי, כן חילוני, לא חושב שאני פחות יהודי בעקבות זה.מוצא: זכר לבן ופריבילגי, דת: תל אביבית/חילונית
השארתי כי אי אפשר לקחת חזרה את המוניטין. ולא ראיתי שספליטר "הגן על הנאצי" אלא עניין אותו לדעת יוצר בוודאות אם זה כמו שאתה אומר או לא (אולי אני טועה).ואתה מתמם.
אחרי שהסברתי, השארת את הדירוג , ושמישהו הגן על הניו נאצי ״אהבת״ את התגובה שלו
מה אתה תופס את התפקיד של סטארדאסט?זה באמת רק עניין של זמן עד שמישהו ישחיל לדיון הזה את המילה "ריפטו"
השם של הכלב שלו זה אדולף.
הומוררר בלאט הומור... מה נסגר אתכםיש לך הוכחה לזה?
אתה יכול פשוט להגיד "סליחה, לא הייתי מספיק ברור כשהגבתי בצורה שהגבתי. הייתי צריך להסביר את הנקודה שאני מאחל דברים כאלו לKK כי הוא היה ניאו נאצי שונא יהודים. אשמח אם נשים זאת מאחורינו ואני אדאג להיות ברור יותר בפעמים הבאות".מוצא: זכר לבן ופריבילגי, דת: תל אביבית/חילונית.
ואתה מתמם.
אחרי שהסברתי, השארת את הדירוג , ושמישהו הגן על הניו נאצי ״אהבת״ את התגובה שלו.
אתה יכול פשוט להגיד "סליחה, לא הייתי מספיק ברור כשהגבתי בצורה שהגבתי. הייתי צריך להסביר את הנקודה שאני מאחל דברים כאלו לKK כי הוא היה ניאו נאצי שונא יהודים. אשמח אם נשים זאת מאחורינו ואני אדאג להיות ברור יותר בפעמים הבאות".
אם היית מגיב ככה @yujinius היה הופך עולמות כדי לדאוג שההנהלה תבטל את המוניטין השלילי הזה (משתמשים בפורום לא מסוגלים לבטל מוניטין שלילי שהם נתנו) ומכבד אותך מאוד בעקבות כך.
למה הכל חייב להפוך למשחק של אגו? למה אתה נכנס למגננה פתאום? אתה לא נשמע לי טיפש בכלל. אני בטוח שאתה מודע לכך ש @yujinius נתן לך מוניטין שלילי כי הוא לא היה מודע לכוונות שלך כי לא ניסחת אותן כמו שצריך בהתחלה (למה מי פה ידע שKK נאצי? גם לי לא היה שמץ עד שערכת את ההודעה). הוא אפילו דאג לכתוב את זה מפורשות לאחר שעשית לו שיימינג כל כך מכוער שממש לא הגיע לו.
אתה מתנהג בצורה ילדותית להחריד. אתה לגמרי מודע לכך שאתה יצאת טועה בסיפור אבל אתה מנסה בכל כוחך להגן על שאריות האגו שלך. ממליץ לך להתבגר, לקחת אחריות על המילים שיוצאות לך מהמקלדת ולהתנצל בפני @yujinius על הזלזול וההתקפות שלך כלפיו שלא הגיעו לו בשום צורה.
לא נראה שהייתה לו בעיה עם כל הרוסים היהודים שהוא הכיר פה...