עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי שילם לו בשביל להיות חבר של יהודים?200 iq,
הרי כולם יודעים שאם יש לך סימפטיה לנאציזם אתה חייב לירות ביהודי הראשון שאתה רואה ואתה לא תיהיה מסוגל פיזית לדבר עם כמה עבור כסף.
בחיי, בכל מה שקשור לסטיגמות שיש על ליפטינג אתם לא מאכזבים.
מי שילם לו בשביל להיות חבר של יהודים?
תשמע לא נוכל באמת לדעת אם היה אנטישמי או לא, אני אעדיף להישאר עם העובדה שהוא היה אגדת דדליפט שנתן השראה להרבה אנשים ולא להתחיל להכפיש את שמו עם האשמות לא מבוססותבעזהי"ת
![]()
לוגיקה אינה תמיד מכשיר טוב, לדעתי, בדיון אודות אנטישמים. אתה מנסה לדון בהגיון בתופעה שהרבה ממנה ממש ממש לא הגיוני. קח למשל את הפרוטוקולים של זקני ציון: כמה הגיון נמצא סביבם? גורנישט - ולמרות זאת הם הפכו לקלאסיקה אנטישמית. אני לא יודע לומר האם KK היה אנטישמי, אבל באם הוא היה - לא אתפלא לשמוע שהיה לו, במיטב המסורת האנטישמית, פחד דמוני כלשהו ממזימת סוכני מוסד באישון לילה הזוממים לחטוף אותו לישראל ולהוציא אותו להורג ביחד עם מוחמד א-דורה, ולכן העדיף להחביא את דעותיו כל עוד שהוא לא נמצא 'בין חברים'.
תשמע לא נוכל באמת לדעת אם היה אנטישמי או לא, אני אעדיף להישאר עם העובדה שהוא היה אגדת דדליפט שנתן השראה להרבה אנשים ולא להתחיל להכפיש את שמו עם האשמות לא מבוססות
תשמע לא נוכל באמת לדעת אם היה אנטישמי או לא, אני אעדיף להישאר עם העובדה שהוא היה אגדת דדליפט שנתן השראה להרבה אנשים ולא להתחיל להכפיש את שמו עם האשמות לא מבוססות
אתה יהודון טוב, יהודי מודרני, לא מרים את הראש, וזוקף לכף הזכות ניו נאצים, כי אולי בנאדם בשמגיע מתרבוצת אנטישמית, מצטלם עם כיתובים נאצים ומצטלם עם תנועה נאצית כשמחזיק ביד בקבוק עם היטלר - אולי הוא לא התכוון ):
שמע, כי בתאכלס, השואה הייתה לפני איזה מיליון שנה, וגם ככה רב העולם אוהד יהודים ואנטישמיות היא דבר שממזמן לא קיים, אז באמת קשה להאשים אותו למרות הראיות, אני איתך אחי, היגיון בריא וראש על הכתפיים.
תגיד, אילו מגפי פריץ אתה הכי אוהב ללקק? מגפי עור? מגפיים גבוהות?
בעזהי"ת
התמונות לעיל, בעיני, מבססות די והותר האשמה באנטישמיות, עד שלא יוכח אחרת.
כמובן, זה לא משנה את היותו אגדת דדליפט.
העביר*סבבה עחי הוא נאצי ומעביר את חייו בלהיות נחמד ליהודים וגזעים אחרים שנאצים רוצים להרוג.
סבבה עחי הוא נאצי ומעביר את חייו בלהיות נחמד ליהודים וגזעים אחרים שנאצים רוצים להרוג.
סבבה עחי הוא נאצי ומעביר את חייו בלהיות נחמד ליהודים וגזעים אחרים שנאצים רוצים להרוג.
אם בתוך תוכי ילדים קטנים עושים לי את זה אבל בחיים לא נגעתי בילד האם אני פדופיל?קודם כל לו היה אוחז באידיולוגיה נאצית, הוא היה ניו נאצי ולא נאצי.
דבר שני, ממש כמו שיש איסלמיסטים אבל רק מיעוט של ג'יהדיסטים שאשכרה יוצאים לרצוח, הוא יכול לחייך כמה שהוא רוצה ליהודים ולאחוז בדעות ניו נאציות וזה לא מחייב אותו לרצוח.
דבר שלישי, הוא לא חייב להיות ניו נאצי, אפילו, כמו שקראו לו בפורומים אמריקאים Nazi sympethier , לא "סתם" נאצי, ואין לי סיבה להניח אחרת אחרי התמונות האלו.
עכשיו ליהודונים יש סיבה להניח אחרת, כי הם לא אוהבים חיכוכים עם הפריץ והם באופן כללי מפוחדים ומבולבלים.
אגב
90% מהערבים שמחייכים אליך בארץ, שמוכרים לך חומוס ומקבלים ממך ביטוח לאומי היו רוצים שתושמד אם זה היה כרוך בלחיצת כפתור.
אם בתוך תוכי ילדים קטנים עושים לי את זה אבל בחיים לא נגעתי בילד האם אני פדופיל?
מה הקשר אחי? מה שאמרת זו סטיה שלא קשורה בשום צורה לאידיאולוגיה.אם בתוך תוכי ילדים קטנים עושים לי את זה אבל בחיים לא נגעתי בילד האם אני פדופיל?
ברור. זה שמשוגע/סוטה ודומיהם לא ביצעו את המעשה, זה לא אומר שאני לא ישלח אותם לבית משוגעים/פסיכיאטר.אם בתוך תוכי ילדים קטנים עושים לי את זה אבל בחיים לא נגעתי בילד האם אני פדופיל?
רק אציין שכנראה התכוונת למשהו אחר (פסיכומטרי אולי?) כי 200 איי קיו זה ממש גבוה, יכול להיות שלא קיים גם 😉קיצר, 200 איי קיו מה שהולך פה