עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק אציין שכנראה התכוונת למשהו אחר (פסיכומטרי אולי?) כי 200 איי קיו זה ממש גבוה, יכול להיות שלא קיים גם 😉
אופס 😱זה היה כמובן ציני
רק אציין שכנראה התכוונת למשהו אחר (פסיכומטרי אולי?) כי 200 איי קיו זה ממש גבוה, יכול להיות שלא קיים גם 😉
באינטרנט קיימים בשפע הרבה דבריםבאינטרנט קיים 200IQ בשפע
מבחן האיי קיו לא מדויק בטווחים האלה, וכל מה שלערך בין ה160-220 הוא +-באינטרנט קיים 200IQ בשפע
מבחן האיי קיו לא מדויק בטווחים האלה, וכל מה שלערך בין ה160-220 הוא +-
צודק לחלוטין, אני גבר בן 23 שחי מתחת לסלע כל חייו ולא שמע את המושג אידיאולוגיהאתה יודע מהי אידיאולוגיה? (בלי קשר למה שקורה בדיון בכלל)
הפואנטה היא על ההבדל בין מעשים למחשבותמה הקשר אחי? מה שאמרת זו סטיה שלא קשורה בשום צורה לאידיאולוגיה.
אבל אתה גם לא תכפיש אותו על זה אחרי שמת, וזאת הנקודה שליברור. זה שמשוגע/סוטה ודומיהם לא ביצעו את המעשה, זה לא אומר שאני לא ישלח אותם לבית משוגעים/פסיכיאטר.
שוב אני אגיד, תצלם תמונות שלי ברגעים נכונים עם חברים שלי וגם אתה תחשוב שאני חושב דברים נוראיים. כל עוד הוא לא התבטא נגד יהודים או עשה משהו נגד יהודים לא איכפת לי מה הוא חושב בפנים בפוטנציאל. הנקודה שלי עם הפדופיל הייתה שאם אני נמשך לילדים אבל לא עושה עם זה דבר לא צריכים לעצור אותי על פדופיליה. אם הוא לא התבטא נגד יהודים או עשה משהו נגד יהודים (ולא, התמונות הן לא התבטאות לטעמי) לא איכפת לי באמת גם אם בתוך תוכו היה באמת אנטישמי. מותר לכל אדם לחשוב מה שהוא רוצה, הפעולות שלך קובעות מי אתה ואגב, למרות ההתנשאות שלך ניחשת לא נכון את עמדתי הפוליטית.אני לא יודע אם אתה צוחק או לא, אבל התשובה היא כן.
אבל בוא רגע אני ארד לרמת הטימטום שהצגת ואעשה כאילו פאדופילים הם רק אנשים שתוקפים מינית ילדים ולא פשוט אנשים שנמשכים לילדים - הוא הסתובב עם חולצה של היטלר, הצטלם במועל יד, לא בידיוק "בתוך תוכו"
קיצר, 200 איי קיו מה שהולך פה
לא רק יוצא מגידרו להגן על ניו נאצים, גם מוכיח טיפשות לא קטנה בדרך.
אני מהמר שאתה מצביע לעבודה או ליש עתיד, אותו דפוס חשיבה +-
אם לבן אדם יש סטיה אבל הוא לא עשה איתה כלום אין על מה להעניש אותו.ברור שכן.
אני לא יודע אם אתה רק משחק אותה אידיוט, אבל כדאי שתבחן את תפיסת החיים שלך מחדש אם התכוונת למה שרשמת, כי זה מעורר דאגה.
90% מהערבים שמחייכים אליך בארץ, שמוכרים לך חומוס ומקבלים ממך ביטוח לאומי היו רוצים שתושמד אם זה היה כרוך בלחיצת כפתור.
אבל אתה גם לא תכפיש אותו על זה אחרי שמת, וזאת הנקודה שלי
אני אשאל אותך: אם מישהו שונא אותך בכל ליבו, אך מסיבות כאלו ואחרות לא הוציא את זה לפועל, אתה לא תתייחס אליו כאויב? נאצי שחושב כמו נאצי אבל לא מוציא לפועל את זה, זה מוציא אותו מההגדרה נאצי?אם לבן אדם יש סטיה אבל הוא לא עשה איתה כלום אין על מה להעניש אותו.
לא אני לא, כי אני בן אדם שמאמין במעשים. אם כל חייו הוא לא עשה שום דבר כנגד יהודים ולא התבטא נגד יהודים אני לא אשנא אותו. כמו שאני בטוח שלא מעט ערבים שלומדים איתי היו שמחים אם אני אעלם מפה אבל עד שלא ינסו להיות מחבלים אני לא אשנא אותם ולא יהיה לי משהו נגדם באופן אישיאני אשאל אותך: אם מישהו שונא אותך בכל ליבו, אך מסיבות כאלו ואחרות לא הוציא את זה לפועל, אתה לא תתייחס אליו כאויב? נאצי שחושב כמו נאצי אבל לא מוציא לפועל את זה, זה מוציא אותו מההגדרה נאצי?
ומצד שני - כמו שאדם שלא רצה לפגוע בי, פגע בי בטעות, אני לא אשנא אותו ולא אפגע בו בחזרה.
לעומת מי שרוצה לפגוע בי אך לא הוציא עאת זה לפועל.
ואם היית רואה מישהו מאותם ערבים מצולם עם חולצה של היטלר, או של איסמעיל הנייה, זה לא היה משפיע על היחס שלך אליו?כמו שאני בטוח שלא מעט ערבים שלומדים איתי היו שמחים אם אני אעלם מפה אבל עד שלא ינסו להיות מחבלים אני לא אשנא אותם ולא יהיה לי משהו נגדם באופן אישי
אתה הולך לדיון באופן ספציפי על kk, או על הערבים. יש ערבים ששונאים אותי, ויש ערבים שיהיה להם נח שאני יעלם מפה. וגם כלפיהם. תחשוב על זה שאתה מדבר עם מישהו שאם היה לו את האפשרות הוא היה הורג אותך. מה אז?לא אני לא, כי אני בן אדם שמאמין במעשים. אם כל חייו הוא לא עשה שום דבר כנגד יהודים ולא התבטא נגד יהודים אני לא אשנא אותו. כמו שאני בטוח שלא מעט ערבים שלומדים איתי היו שמחים אם אני אעלם מפה אבל עד שלא ינסו להיות מחבלים אני לא אשנא אותם ולא יהיה לי משהו נגדם באופן אישי
עין הרע 🤩דיון של 4 עמודים ואף אחד עוד לא אמר בוודאות - ממה הוא מת?
ספציפית אצל ערבים זה עניין טיפה שונה בגלל המתיחות בין העמים. אצלו רוב הסיכויים שזה לא היה סתם חלק מהומור שחור אלא עניין אותנטי. אבל עם כל מוצא אחר (ובפרט מזרח אירופיים שלא ידועים בלהיות מלאי טאקט ופוליטיקלי קורקט) זה לא יהיה לי מספיקואם היית רואה מישהו מאותם ערבים מצולם עם חולצה של היטלר, או של איסמעיל הנייה, זה לא היה משפיע על היחס שלך אליו?
לא מסכים איתך שאם הייתה לו ההזדמנות היה הורג אותי. זאת בדיוק הנקודה. אם אתה "שונא יהודים לייט" ששונא אותנו אבל לא עושה עם זה כלום אין לי בעיה איתך באמת.אתה הולך לדיון באופן ספציפי על kk, או על הערבים. יש ערבים ששונאים אותי, ויש ערבים שיהיה להם נח שאני יעלם מפה. וגם כלפיהם. תחשוב על זה שאתה מדבר עם מישהו שאם היה לו את האפשרות הוא היה הורג אותך. מה אז?
בהערת סוגריים, לאורך ההיסטוריה של עם ישראל היו הרבה מעשה טבח של אנשים כמו שיושבים איתך בכיתה.
לדוג' אחת מיני רבות - טבח חברון בתרפ"ט, שם מחבלים שעד אתמול חיו ביחסי שכנות טובה, קמו וטבחו בשכניהם היהודים.
התקף לב בסאונה.דיון של 4 עמודים ואף אחד עוד לא אמר בוודאות - ממה הוא מת?
התקף לב בסאונה.
ואם הייתה לך דרך לדעת מה אדם חושב עליך, בלי שאותו אדם עשה מעשה שמפגין זאת?ספציפית אצל ערבים זה עניין טיפה שונה בגלל המתיחות בין העמים. אצלו רוב הסיכויים שזה לא היה סתם חלק מהומור שחור אלא עניין אותנטי. אבל עם כל מוצא אחר (ובפרט מזרח אירופיים שלא ידועים בלהיות מלאי טאקט ופוליטיקלי קורקט) זה לא יהיה לי מספיק
לא מסכים איתך שאם הייתה לו ההזדמנות היה הורג אותי. זאת בדיוק הנקודה. אם אתה "שונא יהודים לייט" ששונא אותנו אבל לא עושה עם זה כלום אין לי בעיה איתך באמת.
לגבי העניין שערבים טובים עשו פיגועים, אני יודע את זה וגם מכיר את זה באופן אישי אבל העניין הוא שאתה לא יכול לדעת עד שלא מגיע הטבח ולצערו במדינה דמוקטרית והומנית אתה לא יכול פשוט לזרוק את כולם לים כי הם מחבלים בפוטנציאל. מהסיבה הזאת אני תמיד ארתע ואחשוד בכל מוסלמי, אבל מכאן ועד לשנוא כל אחד מהם, וכשיש אחד שעשה הרבה טוב לעולם ולא מימש את הפוטנציאל שלו בשום שלב אני בפרט לא אשנא אותו על זה.
התקף לב בסאונה.
סיפר לי את זה לאוניד אברבך שהוא ליפטר רוסי מבוגר במכון שלי שמכיר לטענתו חברים של KK שאמרו את זהבעזהי"ת
פורסם רשמית, או שזו עוד חרושת שמועות?
לא יודע, אבל זה בכל מקרה לא אפשרי ולכן לא רלוונטיואם הייתה לך דרך לדעת מה אדם חושב עליך, בלי שאותו אדם עשה מעשה שמפגין זאת?