הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קונסטנטין הלך לעולמו

Mr. power

משתמש קבוע
1,781
741
נק' מוניטין:
1,129
1,781
741
52CCCBA9-4449-4565-AC10-6FA467E23C9F.png
מה לעזאזל??? זה אמיתי? גם באינסטגראם שלו פורסם. למישהו יש מושג מה קרה לו?

נערך לאחרונה:
רק אציין שכנראה התכוונת למשהו אחר (פסיכומטרי אולי?) כי 200 איי קיו זה ממש גבוה, יכול להיות שלא קיים גם 😉

זה היה כמובן ציני, למרות שיש כל מני מלוכסני עיניים שעובדים בנאסה מגיל 10 עם איי קיו שמוערך להיות באיזור ה200 +.
לבנימין נתניהו יש 180 אגב

אתה יודע מהי אידיאולוגיה? (בלי קשר למה שקורה בדיון בכלל)
צודק לחלוטין, אני גבר בן 23 שחי מתחת לסלע כל חייו ולא שמע את המושג אידיאולוגיה
מה הקשר אחי? מה שאמרת זו סטיה שלא קשורה בשום צורה לאידיאולוגיה.
הפואנטה היא על ההבדל בין מעשים למחשבות
ברור. זה שמשוגע/סוטה ודומיהם לא ביצעו את המעשה, זה לא אומר שאני לא ישלח אותם לבית משוגעים/פסיכיאטר.
אבל אתה גם לא תכפיש אותו על זה אחרי שמת, וזאת הנקודה שלי
אני לא יודע אם אתה צוחק או לא, אבל התשובה היא כן.
אבל בוא רגע אני ארד לרמת הטימטום שהצגת ואעשה כאילו פאדופילים הם רק אנשים שתוקפים מינית ילדים ולא פשוט אנשים שנמשכים לילדים - הוא הסתובב עם חולצה של היטלר, הצטלם במועל יד, לא בידיוק "בתוך תוכו"

קיצר, 200 איי קיו מה שהולך פה

לא רק יוצא מגידרו להגן על ניו נאצים, גם מוכיח טיפשות לא קטנה בדרך.

אני מהמר שאתה מצביע לעבודה או ליש עתיד, אותו דפוס חשיבה +-
שוב אני אגיד, תצלם תמונות שלי ברגעים נכונים עם חברים שלי וגם אתה תחשוב שאני חושב דברים נוראיים. כל עוד הוא לא התבטא נגד יהודים או עשה משהו נגד יהודים לא איכפת לי מה הוא חושב בפנים בפוטנציאל. הנקודה שלי עם הפדופיל הייתה שאם אני נמשך לילדים אבל לא עושה עם זה דבר לא צריכים לעצור אותי על פדופיליה. אם הוא לא התבטא נגד יהודים או עשה משהו נגד יהודים (ולא, התמונות הן לא התבטאות לטעמי) לא איכפת לי באמת גם אם בתוך תוכו היה באמת אנטישמי. מותר לכל אדם לחשוב מה שהוא רוצה, הפעולות שלך קובעות מי אתה ואגב, למרות ההתנשאות שלך ניחשת לא נכון את עמדתי הפוליטית.
ברור שכן.

אני לא יודע אם אתה רק משחק אותה אידיוט, אבל כדאי שתבחן את תפיסת החיים שלך מחדש אם התכוונת למה שרשמת, כי זה מעורר דאגה.
אם לבן אדם יש סטיה אבל הוא לא עשה איתה כלום אין על מה להעניש אותו.

90% מהערבים שמחייכים אליך בארץ, שמוכרים לך חומוס ומקבלים ממך ביטוח לאומי היו רוצים שתושמד אם זה היה כרוך בלחיצת כפתור.

משעשע מאוד, אנחנו דנים כאן באנטישמיות וגזענות... והופ הנה אמירה גזענית לא פחות חמורה מאנטישמיות כלפי ציבור שלם בארץ.

אבל היי, אנחנו העם הנבחר, מי שגזעני נגדנו זה הרבה יותר חמור מאשר שנהיה גזעניים כלפי אחרים.

אבל אתה גם לא תכפיש אותו על זה אחרי שמת, וזאת הנקודה שלי
אם לבן אדם יש סטיה אבל הוא לא עשה איתה כלום אין על מה להעניש אותו.
אני אשאל אותך: אם מישהו שונא אותך בכל ליבו, אך מסיבות כאלו ואחרות לא הוציא את זה לפועל, אתה לא תתייחס אליו כאויב? נאצי שחושב כמו נאצי אבל לא מוציא לפועל את זה, זה מוציא אותו מההגדרה נאצי?
ומצד שני - כמו שאדם שלא רצה לפגוע בי, פגע בי בטעות, אני לא אשנא אותו ולא אפגע בו בחזרה.
לעומת מי שרוצה לפגוע בי אך לא הוציא עאת זה לפועל.

אני אשאל אותך: אם מישהו שונא אותך בכל ליבו, אך מסיבות כאלו ואחרות לא הוציא את זה לפועל, אתה לא תתייחס אליו כאויב? נאצי שחושב כמו נאצי אבל לא מוציא לפועל את זה, זה מוציא אותו מההגדרה נאצי?
ומצד שני - כמו שאדם שלא רצה לפגוע בי, פגע בי בטעות, אני לא אשנא אותו ולא אפגע בו בחזרה.
לעומת מי שרוצה לפגוע בי אך לא הוציא עאת זה לפועל.
לא אני לא, כי אני בן אדם שמאמין במעשים. אם כל חייו הוא לא עשה שום דבר כנגד יהודים ולא התבטא נגד יהודים אני לא אשנא אותו. כמו שאני בטוח שלא מעט ערבים שלומדים איתי היו שמחים אם אני אעלם מפה אבל עד שלא ינסו להיות מחבלים אני לא אשנא אותם ולא יהיה לי משהו נגדם באופן אישי

כמו שאני בטוח שלא מעט ערבים שלומדים איתי היו שמחים אם אני אעלם מפה אבל עד שלא ינסו להיות מחבלים אני לא אשנא אותם ולא יהיה לי משהו נגדם באופן אישי
ואם היית רואה מישהו מאותם ערבים מצולם עם חולצה של היטלר, או של איסמעיל הנייה, זה לא היה משפיע על היחס שלך אליו?

לא אני לא, כי אני בן אדם שמאמין במעשים. אם כל חייו הוא לא עשה שום דבר כנגד יהודים ולא התבטא נגד יהודים אני לא אשנא אותו. כמו שאני בטוח שלא מעט ערבים שלומדים איתי היו שמחים אם אני אעלם מפה אבל עד שלא ינסו להיות מחבלים אני לא אשנא אותם ולא יהיה לי משהו נגדם באופן אישי
אתה הולך לדיון באופן ספציפי על kk, או על הערבים. יש ערבים ששונאים אותי, ויש ערבים שיהיה להם נח שאני יעלם מפה. וגם כלפיהם. תחשוב על זה שאתה מדבר עם מישהו שאם היה לו את האפשרות הוא היה הורג אותך. מה אז?
בהערת סוגריים, לאורך ההיסטוריה של עם ישראל היו הרבה מעשה טבח של אנשים כמו שיושבים איתך בכיתה.
לדוג' אחת מיני רבות - טבח חברון בתרפ"ט, שם מחבלים שעד אתמול חיו ביחסי שכנות טובה, קמו וטבחו בשכניהם היהודים.

ואם היית רואה מישהו מאותם ערבים מצולם עם חולצה של היטלר, או של איסמעיל הנייה, זה לא היה משפיע על היחס שלך אליו?
ספציפית אצל ערבים זה עניין טיפה שונה בגלל המתיחות בין העמים. אצלו רוב הסיכויים שזה לא היה סתם חלק מהומור שחור אלא עניין אותנטי. אבל עם כל מוצא אחר (ובפרט מזרח אירופיים שלא ידועים בלהיות מלאי טאקט ופוליטיקלי קורקט) זה לא יהיה לי מספיק
אתה הולך לדיון באופן ספציפי על kk, או על הערבים. יש ערבים ששונאים אותי, ויש ערבים שיהיה להם נח שאני יעלם מפה. וגם כלפיהם. תחשוב על זה שאתה מדבר עם מישהו שאם היה לו את האפשרות הוא היה הורג אותך. מה אז?
בהערת סוגריים, לאורך ההיסטוריה של עם ישראל היו הרבה מעשה טבח של אנשים כמו שיושבים איתך בכיתה.
לדוג' אחת מיני רבות - טבח חברון בתרפ"ט, שם מחבלים שעד אתמול חיו ביחסי שכנות טובה, קמו וטבחו בשכניהם היהודים.
לא מסכים איתך שאם הייתה לו ההזדמנות היה הורג אותי. זאת בדיוק הנקודה. אם אתה "שונא יהודים לייט" ששונא אותנו אבל לא עושה עם זה כלום אין לי בעיה איתך באמת.
לגבי העניין שערבים טובים עשו פיגועים, אני יודע את זה וגם מכיר את זה באופן אישי אבל העניין הוא שאתה לא יכול לדעת עד שלא מגיע הטבח ולצערו במדינה דמוקטרית והומנית אתה לא יכול פשוט לזרוק את כולם לים כי הם מחבלים בפוטנציאל. מהסיבה הזאת אני תמיד ארתע ואחשוד בכל מוסלמי, אבל מכאן ועד לשנוא כל אחד מהם, וכשיש אחד שעשה הרבה טוב לעולם ולא מימש את הפוטנציאל שלו בשום שלב אני בפרט לא אשנא אותו על זה.

דיון של 4 עמודים ואף אחד עוד לא אמר בוודאות - ממה הוא מת?
התקף לב בסאונה.

ספציפית אצל ערבים זה עניין טיפה שונה בגלל המתיחות בין העמים. אצלו רוב הסיכויים שזה לא היה סתם חלק מהומור שחור אלא עניין אותנטי. אבל עם כל מוצא אחר (ובפרט מזרח אירופיים שלא ידועים בלהיות מלאי טאקט ופוליטיקלי קורקט) זה לא יהיה לי מספיק

לא מסכים איתך שאם הייתה לו ההזדמנות היה הורג אותי. זאת בדיוק הנקודה. אם אתה "שונא יהודים לייט" ששונא אותנו אבל לא עושה עם זה כלום אין לי בעיה איתך באמת.
לגבי העניין שערבים טובים עשו פיגועים, אני יודע את זה וגם מכיר את זה באופן אישי אבל העניין הוא שאתה לא יכול לדעת עד שלא מגיע הטבח ולצערו במדינה דמוקטרית והומנית אתה לא יכול פשוט לזרוק את כולם לים כי הם מחבלים בפוטנציאל. מהסיבה הזאת אני תמיד ארתע ואחשוד בכל מוסלמי, אבל מכאן ועד לשנוא כל אחד מהם, וכשיש אחד שעשה הרבה טוב לעולם ולא מימש את הפוטנציאל שלו בשום שלב אני בפרט לא אשנא אותו על זה.

התקף לב בסאונה.
ואם הייתה לך דרך לדעת מה אדם חושב עליך, בלי שאותו אדם עשה מעשה שמפגין זאת?

בעזהי"ת

פורסם רשמית, או שזו עוד חרושת שמועות?
סיפר לי את זה לאוניד אברבך שהוא ליפטר רוסי מבוגר במכון שלי שמכיר לטענתו חברים של KK שאמרו את זה
ואם הייתה לך דרך לדעת מה אדם חושב עליך, בלי שאותו אדם עשה מעשה שמפגין זאת?
לא יודע, אבל זה בכל מקרה לא אפשרי ולכן לא רלוונטי

עובדה 1: הסיבה של המוות לא פורסמה.
עובדה 2: הבנאדם היה פאוורליפטר ועבד בתור מאבטח פרטי של מישהו שנוי במחלוקת (כזה שיכול לשלם יפה).
עובדה 3: לא פורסם דוח נתיחה של הגופה (ואין סיבה שיתפרסם, אי פעם, אם המשפחה מבקשת שלא יתפרסם)

ספקולציה 1: הבנאדם נדקר:

Multiple people on social media claim that Konstantin Konstantinovs cause of death was a street fight. Some claim that the 40-year-old was stabbed.
במקום אחר כתוב:
T
he Latvian native’s death was announced in an Instagram post from fellow bodybuilder, Cailer Woolman. Woolman later commented on the post, complaining about people asking about Konstantinovs’ cause of death, which has not been made public.

כל הדברים מבוססים על פוסטים בפייסבוק שמבוססים על עיתונות רוסית מקומית, אין עובדות.

ספקולציה 2: הבנאדם מת בסאונה מדום לב:
לא מצאתי ציטוט מאתר גדול, גם מדובר על דברים מהמדיה החברתית.

אני נוטה ללכת עם ספקולציה 1 מ2 סיבות:
1. מי שעקב אחרי הבנאדם יודע שהוא לא איזה ילד שמזריק ולא יודע מה המצב הבריאותי שלו (תרם דם קבוע, תזונה נקיה, תורם פלסמה וכד')
2. כשאנשים מתים מדום לב בענף של פאוורליפטינג/פיתוח גוף/סטרונגמן לרוב רשום שזו סיבת המוות (כי אין בזה בושה או הכתמה של השם, זה קורה בעיקר כשיש גנטיקה מולדת שיודעים עליה רק בדיעבד)- דוגמאות Jón Páll Sigmarsson, או Lee Moran וJesse Marunde

תשובה חד משמעית כנראה לעולם לא תצא.
בעולם אין וודאות מוחלטת לשום דבר, פרט למוות- נאיבי לחשוב אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית