עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בטוח שאתה מצמיד את הכתפיים וכו' לספה ומקמר את הגב כמו שצריך?למרות שאני מנסה כמה שיותר לבודד רק את החזה מוריד שכמות אחורה ולמטה ומצמיד גב לספסל אני ממשיך להרגיש ממש חזק את כתף ימין, מה לעשות כדי למנוע את זה?
כן, אני ממש מנסה כמה שיותר ומשתדל כי אני מרגיש את הכתף, בנוסף זה רק כתף ימיןס את שמאל לא מרגיש בכלל, ובכללי מרגיש שצד ימין עובד יותר מאשר שמאלאתה בטוח שאתה מצמיד את הכתפיים וכו' לספה ומקמר את הגב כמו שצריך?
נשמע שצד אחד חזק יותר מהצד השני, אולי תנסה לעשות את העליות והירידות של המוט בצורה ממש איטית ומבוקרת שתרגיש ששני הצדדים אותו דבר.כן, אני ממש מנסה כמה שיותר ומשתדל כי אני רואה אני מרגיש את הכתףב בנוסף זה רק כתף ימין שמאל לא מרגיש אותה, ובכללי מרגיש שצד ימין עובד יותר מאשר שמאל
כשאני עושה בנץ עם משקולות חופשיות אין הבדל משמעותי בין צד שמאל לימין, מה שכן באמת בלחיצת כתפיים כתף שמאל הרבה יותר חלשה למרות שאני עובד כל הזמן עם משקולות חופשיות, משום מה היא לא מתאזנת...נשמע שצד אחד חזק יותר מהצד השני, אולי תנסה לעשות את העליות והירידות של המוט בצורה ממש איטית ומבוקרת שתרגיש ששני הצדדים אותו דבר.
אני פעם זה קרה לי ועבדתי עם דאמבלים כמה אימונים כדי לבדוק ולחזק את כתף שמאל לראות ששתיהן בערך שוות בחוזקן (אני מניח שיד ימין מן הסתם חזקה יותר כי אני ימני).
בקיצור חפרתי אבל מה שעוזר לי לפעמים זה לעשות עליות וירידות מאוד איטיות כדי להרגיש שאני משתמש בשתי הידיים בצורה זהה.
(אני קצת מוריד משקל מהמוט כדי שאוכל לעשות את זה בצורה איטית ומבוקרת...)
הייתי ממליץ לך אולי להוריד משקל קצת בלחיצת כתפיים, כי יש מצב אתה 'מרמה' קצת בתרגיל הזה ואתה נותן יותר דחיפה עם כתף שמאל ואז ככה בעצם אתה מבצע את החזרה... תוריד משקל תעשה את זה בצורה איטית ומבוקרת, תראה שבאמת אתה לא מרמה לשום כיוון.כשאני עושה בנץ עם משקולות חופשיות אין הבדל משמעותי בין צד שמאל לימין, מה שכן באמת בלחיצת כתפיים כתף שמאל הרבה יותר חלשה למרות שאני עובד כל הזמן עם משקולות חופשיות, משום מה היא לא מתאזנת...
כשאני עושה בנץ עם משקולות חופשיות אין הבדל משמעותי בין צד שמאל לימין, מה שכן באמת בלחיצת כתפיים כתף שמאל הרבה יותר חלשה למרות שאני עובד כל הזמן עם משקולות חופשיות, משום מה היא לא מתאזנת...
אני דווקא מנסה "לרמות" בבנץ לצד שמאל, אני כאילו מתרכז הרבה יותר לדחוף עם חזה שמאל מאשר עם ימין אבל לא עוזר כל כך.. יכול להיות שאני פשוט מרגיש את כתף ימין כי שמאל יותר חלשה אבל עדיין אני עושה את התרגיל כמו שצריך?הייתי ממליץ לך אולי להוריד משקל קצת בלחיצת כתפיים, כי יש מצב אתה 'מרמה' קצת בתרגיל הזה ואתה נותן יותר דחיפה עם כתף שמאל ואז ככה בעצם אתה מבצע את החזרה... תוריד משקל תעשה את זה בצורה איטית ומבוקרת, תראה שבאמת אתה לא מרמה לשום כיוון.
אתה לא צריך לרמות לשום צד. אני חושב שאתה צריך להתאמץ עם שני הצדדים באותה מידה ואז עם האימונים זה יסתדר מעצמו ששתי הכתפיים יהיו חזקות באותה מידה... אני לא חושב שלרמות זה יעיל פה, אולי הפוך אתה יכול ליצור עומס יותר מדיי גדול וזה יגרום לנזק אז תזהר עם זה.אני דווקא מנסה "לרמות" בבנץ לצד שמאל, אני כאילו מתרכז הרבה יותר לדחוף עם חזה שמאל מאשר עם ימין אבל לא עוזר כל כך.. יכול להיות שאני פשוט מרגיש את כתף ימין כי שמאל יותר חלשה אבל עדיין אני עושה את התרגיל כמו שצריך?