הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה באימון

אני;)

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
1
49
1
אני בת כמעט 15, אוהבת מאוד ספורט וכושר פעם הייתי מתאמנת (בגיל 12 בערך) אבל הפסקתי כי זה לא מתאים לגיל 12
עכשיו אני בתת משקל (160, משקל 38)
הלכתי לחדר כושר ונתנו לי תוכנית של 15 תרגילים קלילים ממש שלא נראלי יעשו משהו, הוא לא אמר לי כלום על איך לאכול והוא אמר שלא יכולה להבנות לי מסה
בקיצור אני לא רוצה להקשיב לו
מה לעשות? למי לפנות ומה אני צריכה לבקש? אני עכשיו רזה בטירוף ואני רוצה לעלות במשקל דרך מסה (זה שלוש שנים בערך נכון? ואז חיטוב אבל יש עוד זמן) לגוף כזה בערך Stephanie Buttermore, Ph.D. on Instagram: “Last workout in Jax and we’re off!✈️ @jeffnippard and I are headed back to Canada today, but not for long! I haven’t announced it yet, but…”
תודהה

שלום לך

האם כדי לעצב את גוף, ניתן להרים את אותו המשקל 4 סטים וברגע שהמשקל נעשה קל, להעלות אותו, או לחילופין, 4 סטים ולהעלות את המשקל בהדרגה בכל סט.

תודה

מאמן זה לא תזונאי. הוא לא אמור לייעץ לך איך לאכול, אלא בגדר עצה ידידותית.

הייתי ממליץ להתחיל להתאמן איך שהוא הציע, הרעיון כרגע זה להכניס אותך לשגרה של אימונים בתור מטרה ראשונית, לאט לאט יהיה אפשר לשפר ולייעל את צורה האימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית