הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע לגיינר

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
אני עובר למסה, ורציתי לשאול כמה דברים על גיינר שאני מנסה להבין ולא ממש מצליח, עד עכשיו הייתי בחיטוב וצרכתי רק אבקת חלבון כתוסף, ועכשיו בגלל שאני עובר למסה אני רוצה לשאול על גיינר.
בתכלס, למה אנשים משתמשים בזה? הרי לא בעיה להעמיס קלוריות מאוכל (ומי שלא מצליח אפשר גם עם גאנק), וגיינר לא יהיה שונה הרי גיינר זה בעצם קלוריות שהן גאנק, פשוט עם הרבה חלבון אולי גם, אז איך אנשים מגיעים למצב שצריכים גיינר? הרי בכל מקרה נצטרך לאכול איזה 250-300 קלוריות מעל הניטרלי, ורוב האנשים אין להם את הרצון רק להתנפח ללא הכרה שצריך לדחוף גם סתם גיינר ולהשמין לא?
מתי יהיה טוב גיינר? בימים שנגיד ישנתי עד מאוחר או לא הצלחתי לאכול מה שצריך ובסוף היום פשוט להשלים? למקרים כאלה חריגים של פעם ב כדאי שיהיה לי גיינר זמין בבית? או שבכלל בכלל אין טעם?
וגם ראיתי על התוויות של גיינרים שמנת הגשה 1 כלולה באיזה 4 סקופים, יוצא מצב שאנשים משלימים 4 סקופים של גיינר? נראלי מוגזם קצת..
אבל אני לא טועה נכון? למשל גיינר של מאסל פארם רשום מנת הגשה 4 סקופים, וזה יוצא 1270 קלוריות, נגיד הגיינר הזה: MusclePharm, Combat XL Mass Gainer, Chocolate, 6 lbs (2722 g)

החישוב שלי נכון? ויש טעם להחזיק גיינר בבית למטרת שציינתי? ואם כן, איזה הייתם קונים? musclepharm/dymatize/optimum יעשו את העבודה?

יש אנשים שמאוד קשה להם לאכול יותר מהניטרלי שלהם, ויותר מכך, גם אם הם מצליחים לעשות זאת ליום- יומיים, לפעמים עוד יותר קשה להם להתמיד עם זה לאורך זמן.
זה נכון שגיינר זה אבקת חלבון עם ג'אנק. אבל אם תדפוק עכשיו המבורגר או פיצה ייתכן שזה יימלא אותך לטווח הארוך, יותר מאשר אם תשתה שייק גיינר שקול מבחינת קלוריות.
אם תשאל אותי, לאף אחד לא הייתי ממליץ על גיינר קנוי. אני חושב שכדאי להכין גיינר בבית מאבקת חלבון. התוצאה היא גיינר בריא יותר וגם טעים יותר. יש מלא מתכונים רק תעשה חיפוש בגוגל. רובם מתבססים על חמאת בוטנים, שיבולת שועל, בננות, תמרים וכאלה.

• פותח/ת השרשור
יש אנשים שמאוד קשה להם לאכול יותר מהניטרלי שלהם, ויותר מכך, גם אם הם מצליחים לעשות זאת ליום- יומיים, לפעמים עוד יותר קשה להם להתמיד עם זה לאורך זמן.
זה נכון שגיינר זה אבקת חלבון עם ג'אנק. אבל אם תדפוק עכשיו המבורגר או פיצה ייתכן שזה יימלא אותך לטווח הארוך, יותר מאשר אם תשתה שייק גיינר שקול מבחינת קלוריות.
אם תשאל אותי, לאף אחד לא הייתי ממליץ על גיינר קנוי. אני חושב שכדאי להכין גיינר בבית מאבקת חלבון. התוצאה היא גיינר בריא יותר וגם טעים יותר. יש מלא מתכונים רק תעשה חיפוש בגוגל. רובם מתבססים על חמאת בוטנים, שיבולת שועל, בננות, תמרים וכאלה.

סבבה אז גם גיינר בבית שאתה מכין מה ההבדלים כאן? זה עדיין כבד לשתות גיינר שהכנת משיבולת שועל בסופו של דבר..
ונכון לגמרי מסכים שזה בעיה לאכול את כל הקלוריוצ שצריך, במיוחד בסופשים ימים שאתה ישן נגיד עד מאוחר או שבעייתי לתכן את הארוחות, אבל מצד שני בשביל להשלים קלוריות לא הייתי משלים עם גיינר אלא באמת עם משהו נחמד כמו שוקולד/חטיפים אני חושב.. סתם לשתות משהו שמפוצץ קלוריות בשביל מה? אפשרי לאכול משהו טעים ולהינות..

סבבה אז גם גיינר בבית שאתה מכין מה ההבדלים כאן? זה עדיין כבד לשתות גיינר שהכנת משיבולת שועל בסופו של דבר..
ונכון לגמרי מסכים שזה בעיה לאכול את כל הקלוריוצ שצריך, במיוחד בסופשים ימים שאתה ישן נגיד עד מאוחר או שבעייתי לתכן את הארוחות, אבל מצד שני בשביל להשלים קלוריות לא הייתי משלים עם גיינר אלא באמת עם משהו נחמד כמו שוקולד/חטיפים אני חושב.. סתם לשתות משהו שמפוצץ קלוריות בשביל מה? אפשרי לאכול משהו טעים ולהינות..
לדעתי, אם תשתה שייק חלבון ואז תוכל שוקולד וחטיפים, תקבל את אותם ערכים (בערך) שיש בגיינר.
לגבי גיינר ביתי, תנסה. ניסיתי פעם, יש מתכונים מעולים ולא כבדים כלכך. תנסה חלבון וניל, בננות, תמרים, שיבולת שועל. תשחק עם המידות לפי מה שנראה לך. אני עפתי עליו. אפשר גם להוסיף גלידה וניל איכותית.
וכמובן חלב או מים!

• פותח/ת השרשור
לדעתי, אם תשתה שייק חלבון ואז תוכל שוקולד וחטיפים, תקבל את אותם ערכים (בערך) שיש בגיינר.
לגבי גיינר ביתי, תנסה. ניסיתי פעם, יש מתכונים מעולים ולא כבדים כלכך. תנסה חלבון וניל, בננות, תמרים, שיבולת שועל. תשחק עם המידות לפי מה שנראה לך. אני עפתי עליו. אפשר גם להוסיף גלידה וניל איכותית.
וכמובן חלב או מים!

מתיח למהסה רק שבוע הבא אבל נראה אזכור את זה, כרגע נראלי לא אצטרך לא גיינר ולא גיינר ביתי, כי גם נראלי סבבה לאכול שיבולת שועל עם חלב וחמאת בוטנים ככה איך שזה 😃

גיינר מיועד למי שלא מצליח לאכול את כל הקלוריות שהוא צריך, אז יותר קל לשתות אותן, ולרוב זה יותר קל שהפחמימות הן בעיקר סוכרים, ככה אתה גם יכול לסיים את כל הקלוריות האלה בלי להרגיש כבד, או למקרים שאתה פשוט לא מספיק לאכול.
והמנת הגשה זה חרטא אחד גדול, תיקח פשוט כמה שאתה צריך

• פותח/ת השרשור
גיינר מיועד למי שלא מצליח לאכול את כל הקלוריות שהוא צריך, אז יותר קל לשתות אותן, ולרוב זה יותר קל שהפחמימות הן בעיקר סוכרים, ככה אתה גם יכול לסיים את כל הקלוריות האלה בלי להרגיש כבד, או למקרים שאתה פשוט לא מספיק לאכול.
והמנת הגשה זה חרטא אחד גדול, תיקח פשוט כמה שאתה צריך

כן היה חשוב לי לשאול לגבי המנת הגשה כי זה ממש מוזר שמנת הגשה מבחינת זה 4 סקופים, ולא נגיד לפי סקופ, אז זה יוצא שאת הכל צריך לחלק ב4 בשביל לדתע כמה כל סקופ יהיה.
אבל יש טעם לגיינר כמו שאני אומר? כי ביניו גם אם אהיה הכי נפוח בעולם ואחרי שאכלתי 6 ארוחות מפוצצות, אם ארצה אוכל לדחוך באפלות עם קפה ולהגיע לקלוריות שלי לא? אז בשביל מה גיינר"? או שאני מפספס משו?

כן היה חשוב לי לשאול לגבי המנת הגשה כי זה ממש מוזר שמנת הגשה מבחינת זה 4 סקופים, ולא נגיד לפי סקופ, אז זה יוצא שאת הכל צריך לחלק ב4 בשביל לדתע כמה כל סקופ יהיה.
אבל יש טעם לגיינר כמו שאני אומר? כי ביניו גם אם אהיה הכי נפוח בעולם ואחרי שאכלתי 6 ארוחות מפוצצות, אם ארצה אוכל לדחוך באפלות עם קפה ולהגיע לקלוריות שלי לא? אז בשביל מה גיינר"? או שאני מפספס משו?

חלבון, זה הכל....אם אתה מגיע לערכים של החלבון שלך תרגיש חופשי לדפוק ''באפלות עם קפה'' על פני גיינר
למרות שעדיף אוכל נקי על שני האופציות..

אם אתה יכול גם בלי גיינר אז סבבה, זה עניין של נוחות יותר מהכל

• פותח/ת השרשור
אם אתה יכול גם בלי גיינר אז סבבה, זה עניין של נוחות יותר מהכל

זאת אומרת שהגיינר בסך הכול זה קלוריות "גאנק" להשלים לסוףף היום כנוזל במקום אוכל מוצק פשוט אבל הערך התזונתי שלו (הכוונה ערך בריא מבחינת וויטמינים מינרלים כל זה) לא שונה בהכרח מכל גאנק פוד?
חלבון, זה הכל....אם אתה מגיע לערכים של החלבון שלך תרגיש חופשי לדפוק ''באפלות עם קפה'' על פני גיינר
למרות שעדיף אוכל נקי על שני האופציות..

כן ברור, פשוט לפני שאשתמש בגיינר אני מניח שאנסה להשלים עם משהו טעים להינות קצת לא? מה הטעם בלפספס קלוריות ופשוט לשתות אותם חחחח איזה חשיבה של שמן יש לי אה

זאת אומרת שהגיינר בסך הכול זה קלוריות "גאנק" להשלים לסוףף היום כנוזל במקום אוכל מוצק פשוט אבל הערך התזונתי שלו (הכוונה ערך בריא מבחינת וויטמינים מינרלים כל זה) לא שונה בהכרח מכל גאנק פוד?

כן ברור, פשוט לפני שאשתמש בגיינר אני מניח שאנסה להשלים עם משהו טעים להינות קצת לא? מה הטעם בלפספס קלוריות ופשוט לשתות אותם חחחח איזה חשיבה של שמן יש לי אה

שמן לא שמן, אם אתה משלים את הערכים וקל לך להשלים את שאר הקלוריות עם גלידה או משהו כזה, תרגיש חופשי על פני ''גיינר'' למרות שתמיד עדיף נקי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית