הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי עבודה ואימונים

shlomisaada

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
פעם ראשונה שלי שאני מפרסם פוסט אז אם מה שכתבתי לא קשור לפה סליחה.

התחלתי לעבוד עבודה פיזית כבר כ - 3 שבועות בבקרים עד סביבות הערב , והפסקתי להתאמן.
רציתי לדעת אם אני אתאמן בערבים זה עלול לפגוע בשרירים שלי בגלל יתר מאמץ ? חשוב לי לציין שאני מתאמן משקל גוף: מקביליות , שכיבות שמיכה ומתח ללא חדר כושר ומדי פעם משקולות בבית בכלל לא קבוע יותר אוהב תבחוץ.
מה עדיף לצרוך אבקת חלבון או גיינר ? פחמימות אני מצליח להכניס כמה שיותר אבל חלבון נורא קשה מה דעתכם?
תודה לעונים.

זה יפגע ביעילות האימון אם תבוא אליו עייף אבל כל עוד תשלים קלוריות מאמין שיהיה בסדר

בקשר לאבקת חלבון או גיינר זה בהתאם לערכים שחסרים לך בכל מקרה לא ממליץ להתבסס על גיינר אם יש אפשרות לאוכל

• פותח/ת השרשור
זה יפגע ביעילות האימון אם תבוא אליו עייף אבל כל עוד תשלים קלוריות מאמין שיהיה בסדר

בקשר לאבקת חלבון או גיינר זה בהתאם לערכים שחסרים לך בכל מקרה לא ממליץ להתבסס על גיינר אם יש אפשרות לאוכל
אני במצב טוב שאני חוזר מהעבודה לא עייף , אז בעצם אתה אומר עדיף אבקת חלבון ?
ותתייחס בבקשה לשאלה אם זה עלול לגרום למאמץ יתר ולפגוע בשרירים ?

אני במצב טוב שאני חוזר מהעבודה לא עייף , אז בעצם אתה אומר עדיף אבקת חלבון ?
ותתייחס בבקשה לשאלה אם זה עלול לגרום למאמץ יתר ולפגוע בשרירים ?
אין סיבה שזה יפגע בשרירים רק בהתקדמות בכל מקרה תחכה לעוד תשובות ליתר ביטחון

פעם ראשונה שלי שאני מפרסם פוסט אז אם מה שכתבתי לא קשור לפה סליחה.

התחלתי לעבוד עבודה פיזית כבר כ - 3 שבועות בבקרים עד סביבות הערב , והפסקתי להתאמן.
רציתי לדעת אם אני אתאמן בערבים זה עלול לפגוע בשרירים שלי בגלל יתר מאמץ ? חשוב לי לציין שאני מתאמן משקל גוף: מקביליות , שכיבות שמיכה ומתח ללא חדר כושר ומדי פעם משקולות בבית בכלל לא קבוע יותר אוהב תבחוץ.
מה עדיף לצרוך אבקת חלבון או גיינר ? פחמימות אני מצליח להכניס כמה שיותר אבל חלבון נורא קשה מה דעתכם?
תודה לעונים.
אין פה מה יותר מומלץ. מה אתה מצפה שאבקת חלבון/גיינר יעשו לך בדיוק? ״ינפחו״ אותך? זה לא יקרה. מה שאתה צריך זה קודם כל תפריט מסודר..

• פותח/ת השרשור
אין פה מה יותר מומלץ. מה אתה מצפה שאבקת חלבון/גיינר יעשו לך בדיוק? ״ינפחו״ אותך? זה לא יקרה. מה שאתה צריך זה קודם כל תפריט מסודר..
לא אמרתי דבר כזה , ברור שזה לא תחליף לאוכל , רציתי חוות דעת על מנת לא לקנות סתם.
אבל הרבה אומרים שגיינר זה בזבוז כסף אני צריך חוות דעת מכמה אנשים וככה אדע מה לקנות

לא אמרתי דבר כזה , ברור שזה לא תחליף לאוכל , רציתי חוות דעת על מנת לא לקנות סתם.
אבל הרבה אומרים שגיינר זה בזבוז כסף אני צריך חוות דעת מכמה אנשים וככה אדע מה לקנות
גיינר זה ביזבוז כסף כי הוא מפוצץ בסוכר והוא יגמר לך מהר ביחס למחיר ההזוי שלו..
תכין גיינר בבית מאבקת חלבון, חמאת בוטנים, פירות למינהם, חלב, חלווה וכו וכו... יצא לך גם יותר טעים וגם הרבה יותר משתלם

• פותח/ת השרשור
גיינר זה ביזבוז כסף כי הוא מפוצץ בסוכר והוא יגמר לך מהר ביחס למחיר ההזוי שלו..
תכין גיינר בבית מאבקת חלבון, חמאת בוטנים, פירות למינהם, חלב, חלווה וכו וכו... יצא לך גם יותר טעים וגם הרבה יותר משתלם
אז מה שאתה אומר לקנות אבקת חלבון וליצור ממנה גיינר בכך שאני יוסיף דברים לתוכה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית