עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרי אחרי שהשריר נקרע השריר נבנה מחלבוןומנוחהלא בסדר
מה בדיוק השאלה?
הוא לא נקרע, אבל חלבון ומנוחה מאוד חשובים להתאוששות שלו.הרי אחרי שהשריר נקרע השריר נבנה מחלבוןומנוחה
אם אני מתאמן וצורך מספיק חלבון ומנוחה אבל לא נמצא בפלוס קלורי זה בסדר ? זה רע ? זה יוביל לעלייה רק במסת שריר ?הוא לא נקרע, אבל חלבון ומנוחה מאוד חשובים להתאוששות שלו.
עכשיו מה השאלה שלך?
מינוס קלורי יוביל לירידה במשקל.אם אני מתאמן וצורך מספיק חלבון ומנוחה אבל לא נמצא בפלוס קלורי זה בסדר ? זה רע ? זה יוביל לעלייה רק במסת שריר ?
אם המטרה שלך היא למקסם עלייה במסת השריר אז אתה צריך להיות בעודף קלורי שיוביל לעלייה של 0.5-1% ממשל הגוף בחודש. כנראה שתעלה גם בשומן, אבל אם יש לך תוכנית אימונים מסודרת ומותאמת לך אתה תעלה בעיקר במסת השריר.אם אני מתאמן וצורך מספיק חלבון ומנוחה אבל לא נמצא בפלוס קלורי זה בסדר ? זה רע ? זה יוביל לעלייה רק במסת שריר ?
תודה על התשובה המפורטת אני לאט לאט גם יכנס לעודף קלורי שאלתי כי לבנתיים אני מתאמן וחלבון מצליח להכנס ביום וקלוריות לא רציתי לדעת שזה לא גורם נזק המטרה שלי זה לגדול ולהתחזקאם המטרה שלך היא למקסם עלייה במסת השריר אז אתה צריך להיות בעודף קלורי שיוביל לעלייה של 0.5-1% ממשל הגוף בחודש. כנראה שתעלה גם בשומן, אבל אם יש לך תוכנית אימונים מסודרת ומותאמת לך אתה תעלה בעיקר במסת השריר.
אתה יכול לפתח מסת שריר גם בגירעון קלורי ובמאזן ניטרלי כתלות במאפיינים כמו אחוזי שומן, ניסיון באימונים, גודל הגירעון, צריכת חלבון וכמובן תוכנית אימונים טובה. ככל שאחוזי השומן נמוכים יותר, ככל שאתה מתאמן יותר זמן וככל שהגירעון הקלורי גדול יותר כך הסבירות לעלייה במסת שריר בזמן גירעון קלורי נמוכה יותר, וההיפך.
אתה צריך להחליט מה תכלס המטרה שלך ולפי זה להחליט האם להיות בעודף קלורי או לא
אם המטרה שלך היא למקסם עלייה במסת השריר אז אתה צריך להיות בעודף קלורי שיוביל לעלייה של 0.5-1% ממשל הגוף בחודש. כנראה שתעלה גם בשומן, אבל אם יש לך תוכנית אימונים מסודרת ומותאמת לך אתה תעלה בעיקר במסת השריר.
אתה יכול לפתח מסת שריר גם בגירעון קלורי ובמאזן ניטרלי כתלות במאפיינים כמו אחוזי שומן, ניסיון באימונים, גודל הגירעון, צריכת חלבון וכמובן תוכנית אימונים טובה. ככל שאחוזי השומן נמוכים יותר, ככל שאתה מתאמן יותר זמן וככל שהגירעון הקלורי גדול יותר כך הסבירות לעלייה במסת שריר בזמן גירעון קלורי נמוכה יותר, וההיפך.
אתה צריך להחליט מה תכלס המטרה שלך ולפי זה להחליט האם להיות בעודף קלורי או לא