הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב או מאסה? + תמונות שלי ותוכנית אימונים של מאמן

XpHunTeR

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-12
45
0
צריך ייעוץ (מידע+תמונות שלי, ותוכנית אימונים של מאמן)

גובה: 179 ס"מ
משקל: 71 ק"ג

תמונות שלי:
1. http://img78.imageshack.us/i/78437182.jpg/
2. השני: http://img18.imageshack.us/i/60445001.jpg/

תזונה: המאמן בחדר כושר אומר לי שאני צריך לאכול יותר. ובצדק..מסתבר שאני לא אוכל הרבה..ואם אני אוכל כמו שצריך זה רק אחרי אימון..(שזה בדר''כ חביתה מ 2 ביצים, קוטג' או יוגורט, תמרים, לחם..)
אם אני אוכל זה לרוב דברים שאין בהם אחוז שומן גבוה ואני מנסה לא לאכול ג'אנק..
יש לציין שהיתי צימחוני מגיל 5 עד לפני כמה חודשים, ובחודשים האחרונים אני אוכל בשר פעם בשבוע..
כמו כן אני לוקח כמעט כל יום כדור מולטיויטמין + כדור אומגה 3 כבר בערך 3 חודשים.
כמו כן אני חושב על קנייה של אבקת חלבון ולקחת סקופ אחד ביום.

זוהי התוכנית שלי: (מתאמן בערך 6 חודשים, תוכנית שנייה)

* הליכון או סקי במשך 10 דקות (אני מתכוון לעלות מפעם הבאה ל 15 דקות)
* חימום

A:
חזה - 3 תרגילים, כל תרגיל 10X4. התרגילים: 1. מכשיר שיושבים ודוחקים (לחזה עליון), 2. הבנצ' (שיושבים ודוחקים כלפי מעלה), והמכשיר פרפר הזה בעמידה עם 2 ידיות
כתפיים - 2 תרגילים, כל תרגיל 12X4. התרגילים: 1. משקולות יד, מרימים מהצד כלפי מעלה במעין קשת, 2. המכשיר שמרימים את הידיות כלפי מעלה
יד אחורית - תרגיל אחד, 10X4 אבל אני עושה 2 תרגילים 12X3, התרגילים: 1. המכשיר שמורידים את הידית שמחזיקים כלפי מטה ואז למעלה עד לכיפוף של 90 מעלות, 2.מקבילים חופשי (שזה 7-10X3)

B:
גב - 3 תרגילים, כל תרגיל 4X10, התרגילים: חתירה, הורדת ידיים ישרות בעמידה, מכשיר שבו יושבים ומושכים את הידיות כלפי הגוף מלמעלה למטה בקשת.
רגליים - 2 תרגילים, 10X4, התרגילים: לפי בחירה...אני עושה איזה שבא לי מהמכשירים.
יד קדמית - 2 תרגילים, 3X12, התרגילים: 1.מרים מוט ארוך של 17.5 ק"ג, 2. מכשיר שבו אני מרים ידית מלמטה כלפי מעלה או שאני עושה עם משקולות יד

* עד עכשיו לא עשיתי ממש כפיפות בטן בגלל שזה סתם היה גורם לכאב בגב התחתון. עכשיו אני מתחיל לעשות והתכנון הוא 4 פעמים בשבוע, מגוון תרגילים שאני מכיר..אני עושה בערך 5-6 סטים של 15-20 חזרות כל סט

זה הולך ככה: איי-בי-מנוחה-איי-בי-מנוחה

המטרה שלי:
http://images1.fotosik.pl/302/72030f8c218856c9med.jpg

שזה כמובן כולל קוביות בבטן חח...
אז מה לעשות חיטוב או מאסה? ומה כדאי לשפר? צריך עצות...תודה רבה!

נערך לאחרונה:
למען האמת אני לא מצליח להבין את התכנית SS הזאת...

1.בהתחלה אומרים לעשות 3X5, אחרי זה כתוב "אם יצא לכם 12-13 חזרות טוטל בתרגיל, תישארו עם אותו משקל." . אם אמורים לעשות 5, אבל המשקל קל מידי אז עושים 12-13 אמורים לעלות במשקל.

2.למה כל התרגילים נראים אותו הדבר? מהסוג שצריך לאמץ את הגב ולקוות שלא תהיה פריצת דיסק.

3.כתוב לעלות כל כמה זמן במשקל ואז "לחתוך פי 2 את משקל העלאה." - יעני בהתחלה להעלות בהרבה משקל ואחרי זה בפחות משקל?

4.למה רק 5 חזרות ו-3 סטים? היתי מצפה שיהיה כתוב 8 חזרות ו 3-4 סטים נגיד..זה נראה כמו לנסות לנפח את השריר במקום לבנות אותו כמו שצריך...ועם 5 חזרות לא נראה שהשריר בכלל הבין שהוא צריך להתחיל לעבוד חח

מצטער שיש לי הרבה ספקות..פשוט קשה לי לערער על תכנית אימונים של מאמן שנראה שהוא מבין בתפקיד שלו, ועם תכנית שנראת הגיונית כי יש כמה תרגילים לכל שריר וזה נראה שזה מחולק טוב..

ואני ממש לא מבין מה הבעיה שלכם במטרה שלי? אני לא רוצה להיראות כמו מר עולם.

תודה

יש לך פגם בסיסי בביולוגיה ובגוף האדם בכללי תתחיל לקרוא את המאמרים בפורטל

תקשיב טוב - אם אתה רוצה להיראות כמו בתמונת מטרה שהבאת אתה חייב להבין שאתה צריך קודם כל לגדול (להוסיף מסת שריר) ואז להתחטב.
האפשרות המהירה והאפקטיבית ביותר בשבילך היא להתאמן בתוכנית SS, שכבר קישרו אותך אליה. בשילוב עם תפריט תזונה עתיר קלוריות + חלב. אתה תהפך לאיש שעליו אתה חולם 😃.
אחלה שבוע!

למען האמת אני לא מצליח להבין את התכנית SS הזאת...

1.בהתחלה אומרים לעשות 3X5, אחרי זה כתוב "אם יצא לכם 12-13 חזרות טוטל בתרגיל, תישארו עם אותו משקל." . אם אמורים לעשות 5, אבל המשקל קל מידי אז עושים 12-13 אמורים לעלות במשקל.

מתמטיקה פשוטה, 3X5 = 15, מדובר על 15 חזרות בתרגיל, אם טוטאל בתרגיל עשית רק 12-13 חזרות אז תשאר עם אותו המשקל לאימון הבא, אם זה קורה 3 פעמים ברציפות עושים ריסט (תלוי בהמון מצבים).

2.למה כל התרגילים נראים אותו הדבר? מהסוג שצריך לאמץ את הגב ולקוות שלא תהיה פריצת דיסק.

גב חלש = יציבה חלשה = בעיות גב. גב חזק = יציבה חזקה = ללא בעיות גב.
כל האנשים שסובלים מבעיות גב, פריצות דיסק וכו', לרוב אם זו בדרך טבעית (הוצאתי תאונות מהמשוואה) יהיה בגלל גב חלש לאורך זמן ואולי גם פעילות חוזרנית שלא מתאימה למה שהגוף שלהם יכול לקבל.
הדבר תקף גם אם תעבוד בטכניקה לקוייה למשך תקופה, אתה יכול להיפצע.

3.כתוב לעלות כל כמה זמן במשקל ואז "לחתוך פי 2 את משקל העלאה." - יעני בהתחלה להעלות בהרבה משקל ואחרי זה בפחות משקל?

עולים במשקלים כל אימון, בהתחלה זה יכול להיות 5-10 ק"ג, לאחר מכן זה כבר יהיה 2.5-5 (יותר לכיוון המספרים הנמוכים, אבל תמיד יש פריקים)

4.למה רק 5 חזרות ו-3 סטים? היתי מצפה שיהיה כתוב 8 חזרות ו 3-4 סטים נגיד..זה נראה כמו לנסות לנפח את השריר במקום לבנות אותו כמו שצריך...ועם 5 חזרות לא נראה שהשריר בכלל הבין שהוא צריך להתחיל לעבוד חח

נראה לי שהשריר יותר מבין ממך, אתה רשום כאן יותר משנה ועדיין שואל שאלות של בן אדם שרק הרגע ראה את המכון כושר ואת הפורום בפעם הראשונה בחייו. תקרא את הנעוצים בפורום אימונים, במיוחד את זה שאומר "מה SS זה לא לבאדיבלידנג"

מצטער שיש לי הרבה ספקות..פשוט קשה לי לערער על תכנית אימונים של מאמן שנראה שהוא מבין בתפקיד שלו, ועם תכנית שנראת הגיונית כי יש כמה תרגילים לכל שריר וזה נראה שזה מחולק טוב..

ואני ממש לא מבין מה הבעיה שלכם במטרה שלי? אני לא רוצה להיראות כמו מר עולם.

אין לנו בעיה עם המטרה שלך, אבל בוא נגיד שללא גנטיקה מתאימה, אולי חומרים וקצת פוטושופ לא תהיה כמו בתמונה שהצגת.

תודה

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית