הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה , weight plateau, תקיעה במשקל בחיטוב

• פותח/ת השרשור Zazzy
  • פורסם בתאריך

Zazzy

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום חברים, אני לקראת חופשה ואני נמצא כבר חודשיים בתהליך חיטוב, ירדתי בהתחלה יפה במשקל [0.5 קג בשבוע ממוצע].

אני שוקל כרגע 93 קג, גובה 1.86, גיל 23. מתאמן בפיצול PUSH,PULL,LEGS 6 days a week.

אוכל : 210 חלבון, 271 פחמימה ,76 שומן=2600 קלוריות.

אני מחשב את כל מה שאני אוכל במדוייק בעזרת משקל מזון וללא סטיות או ציטים.

העלתי אירובי יומי ל 45 דק ובכל זאת המשקל לא זז כבר שבועיים!. [הדבר הזה שובר אותי נפשית]

אני רוצה לציין שלפני שנה עם אותם ערכים+אירובי+אימונים הגעתי ל86 קג על א''ש נמוך [משקל היעד].

אשמח לעזרה תודה.

שלום חברים, אני לקראת חופשה ואני נמצא כבר חודשיים בתהליך חיטוב, ירדתי בהתחלה יפה במשקל [0.5 קג בשבוע ממוצע].

אני שוקל כרגע 93 קג, גובה 1.86, גיל 23. מתאמן בפיצול PUSH,PULL,LEGS 6 days a week.

אוכל : 210 חלבון, 271 פחמימה ,76 שומן=2600 קלוריות.

אני מחשב את כל מה שאני אוכל במדוייק בעזרת משקל מזון וללא סטיות או ציטים.

העלתי אירובי יומי ל 45 דק ובכל זאת המשקל לא זז כבר שבועיים!. [הדבר הזה שובר אותי נפשית]

אני רוצה לציין שלפני שנה עם אותם ערכים+אירובי+אימונים הגעתי ל86 קג על א''ש נמוך [משקל היעד].

אשמח לעזרה תודה.
אתה מודע לזה שאתה אמור לקצץ קלוריות כל פעם שאתה יורד במשקל? אם אתה לא ממשיך לרדת אז כנראה שאתה לא באמת על מאזן שלילי או שזה פשוט נוזלים..

• פותח/ת השרשור
שמע אני נורא פעיל במהלך היום חוץ מהאימונים, הוצאה קלוריות נעה בין 3200-3600 ביום וכמו שאמרתי בחיטוב הקודם לפני שנה התחטבתי והגעתי לאחוז שומן מאוד נמוך על אותם ערכים

שמע אני נורא פעיל במהלך היום חוץ מהאימונים, הוצאה קלוריות נעה בין 3200-3600 ביום וכמו שאמרתי בחיטוב הקודם לפני שנה התחטבתי והגעתי לאחוז שומן מאוד נמוך על אותם ערכים
בסדר גמור אבל אין שום סיבה שתתקע במידה ואתה על מאזן שלילי. כמה זמן אתה תקוע כבר?

• פותח/ת השרשור
בסדר גמור אבל אין שום סיבה שתתקע במידה ואתה על מאזן שלילי. כמה זמן אתה תקוע כבר?

תקוע שבועיים שבועיים וחצי על אותו המשקל, זאת הבעיה שאני בגירעון ותקוע ובגלל זה אני שואל מה זה יכול להיות?

מה שאמרו לפני זה נכון, כנראה אתה לא באמת בגירעון. יכול להיות שלעומת שנה שעברה יש שינוי באורח החיים, בפעילות לא מודעת או הרבה דברים.
אם אחרי 3 שבועות עדיין אין שינוי אז פשוט תעלה את האירובי או תוריד את הקלוריות במעט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית