הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נוזלים בחיטוב

Mr. power

משתמש קבוע
1,781
741
נק' מוניטין:
1,129
1,781
741
משהו מוזר קורה לגוף שלי מבחינת אגירת נוזלים - אני 4 חודשים בחיטוב וירדתי מעולה אבל בזמן האחרון הגוף שלי מתחרפן מכל פחמימה שאני מכניס. רביעי שעבר הייתי 107.7 אבלל ביום שבת המשקל קפץ ל 109.4 והיום הוא פאקינג 110.0. מה לעזאזל קורה פה? ברור לי שזה נוזלים אבל איך? אני מכניס בלחץ 150 גרם פחמימה! מאיפה צצו לעזאזל ה 3 קילו האלה? משהו לא הגיוני לי פה בכלל.

תישקל כמו שממליצים פה, כל יום וכל שבועיים תעשה ממוצע ואז אם אין ירידה בממוצע אז משהו לא נעשה נכון

• פותח/ת השרשור
תישקל כמו שממליצים פה, כל יום וכל שבועיים תעשה ממוצע ואז אם אין ירידה בממוצע אז משהו לא נעשה נכון
אני נשקל כמו שצריך ועושה מה שצריך. ירדתי כבר 13 קילו וסביבות 6 קילו זה מנוזלים רק. אני נשקל כל יום ועשיתי ממוצעים אבל בזמן האחרון יש לי קפיצות במשקל גם אם אני על פפחמימה נמוכה. לא הגיוני לי שתוך יומיים עליתי ב כמעט 3 קילו מ 150 גרם פחמימה זה פשוט הזוי בהתחשב לגובה ולמשקל שלי.

נערך לאחרונה:
אני נשקל כמו שצריך ועושה מה שצריך. ירדתי כבר 13 קילו וסביבות 6 קילו זה מנוזלים רק. אני נשקל כל יום ועשיתי ממוצעים אבל בזמן האחרון יש לי קפיצות במשקל גם אם אני על פפחמימה נמוכה. לא הגיוני לי שתוך יומיים עליתי ב כמעט 3 קילו מ 150 גרם פחמימה זה פשוט הזוי בהתחשב לגובה ולמשקל שלי.
יש לי בעיה שאני שותה המון מים ובימים של אימון אז בכלל וזה תמיד גרם אצלי לקפיצות משמעותיות במשקל יש מצב שזאת הבעיה שלך גם?

כמו שהוא אמר, תסתכל ממבט של שבוע- שבועיים.
לפי דעתי אם אתה באמת עושה נכון אין לך למה להילחץ
בסך הכל שתיה של הרבה מים זה מצויין.
ואל תשכח שהמטרה שלך היא חיטוב ולא משקל.

• פותח/ת השרשור
יש לי בעיה שאני שותה המון מים ובימים של אימון אז בכלל וזה תמיד גרם אצלי לקפיצות משמעותיות במשקל יש מצב שזאת הבעיה שלך גם?
לא חושב. אצלי זה נובע יותר מפחמימה וזה יכול לחרפן אותי כי יש גם תחושה מגעילה של נפיחות. בכל מקרה, שילשום עשיתי אירובי והמשקל חזר לנורמה ויותר מזה ירדתי בעוד 700 גרם. זה סתם מעצבן שאפילו מכמות קטנה של פחמימה הגוף שלי אוגר נוזלים בצורה מוגזמת כזאת.

נסה לבדוק אם אתה מכניס אולי יותר נתרן מבדרך כלל זה גם יכול להשפיע

וכמו שאמרו לפני. לא להתרגש מקפיצות יומיות, זה יכול לנבוע מהמון אופציות.

אם התפריט בסדר, והאימונים טובים לאורך זמן המשקל יירד וזה מה שחשוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית