הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ואימונים

אני;)

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
1
49
1
יש לי אימון ממאמן בחדר כושר אבל אין לי אנרגיות שאני עושה את זה וזה די ישנוני כזה ואני בקושי מזיעה אני עם טייץ וסווצארט ולא מזיעה
אני גם לא יודעת אם אני אוכלת מספיק
איזה בעל מקצוע יכול לעזור לי גם עם אימון וגם עם תזונה מותאמת? (אני רוצה לעלות במשקל ובמסה)

או מישהו מהפורום שמתעסק במקצוע או המלצה שלי לאט לאט להגדיל את הידע בתחום, יש הנחיות בטיחות בסיסיות ומשם זה לא מדע טילים

יש לך את הייעוץ האישי של משה(למעלה בפאנל כפתור "ייעוץ אישי")

תקראי באינטרנט על הנושא ותרחיבי את הידע שלך לגבי תזונה נכונה / אימונים וכו' זה לא מדע טילים כמו שאמרו פה, זה יעזור לך בהמשך.
במידה ואת רואה שאת לא מצליחה / מסתבכת או אין לך כוח לעשות את זה לבד את יכולה לקחת את הייעוץ האישי כאן באתר. רק תוודאי
שאם במידה ולקחת את הייעוץ, תתעקשי להבין מה בדיוק הם עשו ולמה. את לא יכולה להיות כמו תוכי לא להבין כלום, בסופו של דבר זה תהליך
לכל החיים ואין בעיה לקבל עזרה אבל את צריכה לקבל את הכלים לדעת מה לעשות בעצמך, גם אם זה לא יהיה 100% כמו עם מאמן צמוד.

המלצה שלי תנסי לבד זה לא אמור להיות מסובך. במידה והחלטת שאת מעוניינת במאמן רשמתי מה אני חושב.

להתחיל עם מאמן אישי לדעתי זו טעות כי ככה מפתחים תלות במאמן ולא לומדים לבד את הדברים. אם יש לך כסף למאמן אישי לכל החיים אז זו לא תיהיה בעיה, אבל לרוב האנשים אין. אני לא מדבר כמובן על מתאמנים מקצועיים אלא על חובבנים.

להתחיל עם מאמן אישי לדעתי זו טעות כי ככה מפתחים תלות במאמן ולא לומדים לבד את הדברים. אם יש לך כסף למאמן אישי לכל החיים אז זו לא תיהיה בעיה, אבל לרוב האנשים אין. אני לא מדבר כמובן על מתאמנים מקצועיים אלא על חובבנים.

באופן כללי - אני לא מסכים. מאמן טוב לא יהיה לצידך כל אימון, מאמן טוב יראה אותך נגיד פעם בשבוע, וינחה אותך איך להמשיך ולהתקדם בשאר הזמן. מאמן טוב יסביר את הרציונל של בחירת תרגילים, סטים וחזרות כך שבעתיד אתה תוכל לדעת יותר טוב בעצמך. מתאמן מתחיל אמיתי, אין לו מושג מהחיים, אם חבר יגיד לו תעשה X הוא יעשה X כי אין לו מקור יותר מהימן זמין. האינטרנט אולי זמין לכולם אבל איך מתאמן מתחיל יכול להבדיל בין מידע רציני ותכניות טרול מT NATION? שלא נדבר על הפן של המוטיבציה שלא כולם שורדים אותו בלי מאמן.

באופן פרטני - הבחורה צעירה, מתחילה לגמרי, לפי ההודעות האחרונות כאן נראה שהנושא לא זורם לה באופן חלק והיא קצת אבודה בתחום. יש בעיה פרטנית (תת משקל) שאם ״לאכול יותר״ הייתה עצה שהיא הייתה יכולה ליישם - היא לא הייתה במצב הזה. אם לבנאדם יש את התקציב ללכת לאיש מקצוע, אין שום סיבה בעולם להמנע מזה.

פותחת הדיון - סורי שאני מדבר עליך בגוף שלישי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית