הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין (קראתי פה זאת שאלה שלא ראיתי תשובות אלייה)

Armani

משתמש מתחיל
143
7
נק' מוניטין:
7
143
7
ראיתי פה שהמלצתם לקחת קריאטין 5 גרם כל יום.
וראיתי במאמר הזה Clearing Up The Creatine Confusion: Steps For Correct Use!
שהשיטה הזאת פחות יעילה מלקחת 20 גרם ביום למשך חמישה ימים (לקחת את זה בפיצול אבל נגיד 4 פעמים של 5 גרם) ואז לקחת 2-3 גרם ביום (יש כאלה שיצטרכו 5)
מה דעתכם על זה?

ראיתי פה שהמלצתם לקחת קריאטין 5 גרם כל יום.
וראיתי במאמר הזה Clearing Up The Creatine Confusion: Steps For Correct Use!
שהשיטה הזאת פחות יעילה מלקחת 20 גרם ביום למשך חמישה ימים (לקחת את זה בפיצול אבל נגיד 4 פעמים של 5 גרם) ואז לקחת 2-3 גרם ביום (יש כאלה שיצטרכו 5)
מה דעתכם על זה?
ברור שזה יעיל! יעיל לעסק שלהם ופחות לארנק שלך. הבאתה אתר שמוכר את הדברים האלה אז מן הסתם שהם ירשמו שטויות. כך 5 גרם ביום וזהו.

• פותח/ת השרשור
ברור שזה יעיל! יעיל לעסק שלהם ופחות לארנק שלך. הבאתה אתר שמוכר את הדברים האלה אז מן הסתם שהם ירשמו שטויות. כך 5 גרם ביום וזהו.
ולמשך כמה זמן?
ואחרי אימון עם סוכר ענבים זה נכון?

אני חושב אחרת. לא הייתי אומר שהעמסה תחסוך לך חומר, אבל גם לא תבזבז ואסביר למה.
אם תקח 5 גרם ליום אתה תתחיל להרגיש את ההשפעה של הקריאטין רק לאחר שלושה שבועות בערך מהיום שהתחלת לקחת, משמע שתבזבז 105 גרם קריאטין עד שתתחיל להרגיש את השפעה.
אם תעשה העמסה של 20 גרם למשך 5 ימים, כבר אחרי אותם חמישה ימים אתה תקבל את השפעת הקריאטין שתקבל בשלושה שבועות של 5 גרם ליום, וכאן בזבזת 100 גרם קריאטין. אז הנה בונוס קטן אפילו חסכת קצת.
אז המסקנה שלי מכאן, היא שכדאי לעשות העמסה, זה בסך הכל חוסך לך 3 שבועות. מבחינת בזבוז חומר ההבדל הוא לא קריטי. מה שכן, זה קצת מציק לקחת את זה כל 4 שעות בתקופת ההעמסה, אבל לשיקולך. אני כן עשיתי את זה.

לגבי סוכר ענבים סתם שטויות. אתה יכול לקחת את הקריאטין לתקופת זמן ארוכה בלי לחשוש. אבל בכל זאת הייתי עושה כל חצי שנה (גג) הפסקה של חודש ליתר ביטחון. אתה יכול לקחת את הקריאטין עם כל דבר חוץ מקפאין שיש חילוקי דעות בעניין אם זה פוגע או לא בהשפעת החומר. אז ליתר בטחון אל תשתה עם קפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית