הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש תוספים מומלצים לחיטוב?

SaarNa

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
אני אוטוטו מתחיל חיטוב ותוהה אם רצוי להוסיף משהו מבחינת תוספים.
אני עובד פיזית 8-10 שעות ביום (9-11 קילומטרים של הליכה במצטבר על הרגליים + מרים דברים במשקל סביר)
משתדל לישון 7-8 שעות ביום, וכרגע *טפו טפו טפו* מרגיש 10\10. השאלה מה יקרה כשהמאזן יהפוך לשלילי?
התחלתי לקחת גלוקוזמין + כוינדרויטין (מרכיבים של מגה גלופלקס), ואני אזמין קריאטין חדש כי מה שהיה לי התייבש (פג תוקף).
האם רצוי לקחת מולטי ויטמין? אני אוכל ירקות ביום-יום, תמיד תהיה צלחת של סלט עם טחינה ושמן זית.
איזו פירמה ומינון של שמן דגים מומלץ לקחת?
האם יש משהו ששווה לתסף איתו בבוקר ביחד עם הקפה בשביל שהעבודה תהיה יותר "פרודוקטיבית" מבחינת השריפה והאנרגיה? יש לציין שאני צורך קפה על בסיס יומיומי אז קפאין לא הכי משפיע עלי, שותה 2 כוסות קפה בבוקר לפני העבודה, ובכל הפסקה שיש לי אני עם כוס תה ירוק \ גנרי של ויסוצקי.
אגב, יש לי נטייה לא לצרוך מספיק סידן כי אני לא צורך ממש מוצרי חלב, למעט החלב בקפה.
האם הסידן שבסרדינים (מהעצמות, אני מניח) הוא מקור טוב לסידן? הבנתי שנגיד בחלב זה לא ממש נספג, שזה מן תיסוף גרוע של סידן בשביל לנפח מלאכותית את כמות הסידן שיש במוצרים שלהם.

תודה מראש חבר'ה

אומגה 3 (אלא אם אתה אוכל כל יום סרדינים).
מולטי ויטמין אין צורך אם אתה אוכל מספיק ירקות בכל יום.

התחלתי לקחת גלוקוזמין + כוינדרויטין (מרכיבים של מגה גלופלקס)
אין צורך לקחת את זה, זה לא באמת יעזור

האם רצוי לקחת מולטי ויטמין? אני אוכל ירקות ביום-יום, תמיד תהיה צלחת של סלט עם טחינה ושמן זית.
אם אתה צורך ירקות מצבעים שונים כל יום אז רוב הסיכויים שאין באמת צורך במשהו נוסף

האם יש משהו ששווה לתסף איתו בבוקר ביחד עם הקפה בשביל שהעבודה תהיה יותר "פרודוקטיבית" מבחינת השריפה והאנרגיה?
לא

אגב, יש לי נטייה לא לצרוך מספיק סידן כי אני לא צורך ממש מוצרי חלב, למעט החלב בקפה.
אם אתה צורך מוצרים אחרים מן החי אז כנראה אתה צורך מספיק סידן, אבל במידה ויש לך ספק אתה יכול לתסף

האם הסידן שבסרדינים (מהעצמות, אני מניח) הוא מקור טוב לסידן? הבנתי שנגיד בחלב זה לא ממש נספג, שזה מן תיסוף גרוע של סידן בשביל לנפח מלאכותית את כמות הסידן שיש במוצרים שלהם.
הוא מקור טוב, וגם ממוצרי חלב הוא מקור טוב

• פותח/ת השרשור
אין צורך לקחת את זה, זה לא באמת יעזור

אם אתה צורך ירקות מצבעים שונים כל יום אז רוב הסיכויים שאין באמת צורך במשהו נוסף

לא

אם אתה צורך מוצרים אחרים מן החי אז כנראה אתה צורך מספיק סידן, אבל במידה ויש לך ספק אתה יכול לתסף

הוא מקור טוב, וגם ממוצרי חלב הוא מקור טוב

יש מצב שאתה מסביר למה גלוקוזמין לא אפקטיבי? הייתי צורך אותו על-בסיס קבוע לתקופות ממש ארוכות, לאחרונה רק הפסקתי - ושוב אני חוזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית