הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה תרגילים יכולים להחליף את התרגיל Dumbbell Bent-Over Row?

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
שלום חברים יקרים, בשבועות האחרונים כשאני עושה את התרגיל Dumbbell Bent-Over Row יש לי אי נוחות/כאב בכתף. אני מרגיש שהתרגיל מזיק לי ממש.
ניסיתי לעשות את זה על ספת כושר וגם בעמידה עם גב ישר וכפוף וב-2 התרגילים האלה יש לי אותה אי נוחות בכתף (הכאב מופיע כאשר המרפק מתחיל לעבור את הגב והלאה). הורדתי משקלים וזה לא עזר עדיין יש אי נוחות בתנועה.
איזה תרגיל יכול להחליף את זה? ובלי קשר יש לכם מושג מה זה יכול להיות הפציעה המוזרה הזאתי?
תודה רבה חברים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה עושה את התרגיל נכון?
היי 😃 תודה. הסתכלתי על הרבה סרטונים, ובמראה כאשר אני עושה את התרגיל ואני חושב שכן. אבל זה לא משנה עכשיו אני לא יכול לעשות אותו בכלל בגלל הכאב המוזר בכתף. מה שמוזר הוא שאני יכול לעשות תרגילי כתף אחרים בלי כאבים מוזרים, רק התנועה הזאתי מכאיבה לי... כאילו שהמרפק עובר את הגב זה כבר מתחיל לכאוב.

• פותח/ת השרשור
כל תרגיל חתירה יכול להחליף, אם זה עם מוט, כבל, או מכונת חתירה
תודה על התשובה אחי. אבל תרגיל חתירה גם מערב את התנועה הזו שהמרפק עובר את הגב, לא?
כמו בתמונה הכי ימנית שהמרפקים שלו עוברים את הגב הכוונה
barbell-rows-floor.jpg

תודה על התשובה אחי. אבל תרגיל חתירה גם מערב את התנועה הזו שהמרפק עובר את הגב, לא?
כמו בתמונה הכי ימנית שהמרפקים שלו עוברים את הגב הכוונה
barbell-rows-floor.jpg
כן, אבל יכול להיות שהתנועה עם מוט תהיה נוחה יותר לכתף

• פותח/ת השרשור
קוצר יא תותח!
לא הרגשתי כל כך את הכאב המוזר הזה בכתף. אבל התרגיל הזה קצת מקשה עליי לנשום, יש לך בשלוף איזה תרגיל חלופי לעשות במקום תרגילי חתירה? אם אין לך בשלוף אז לא חשוב תודה רבה רבה על העזרה.

במקום לחפש להתעלם מהבעיה, למה שלא תפתור אותה?

תרגילי חתירה הם מאוד פשוטים לביצוע ולא אמורים להיות בעייתיים.

ממליץ לעבוד על פתירת הבעיה במקום להתעלם ממנה לאורך זמן ואולי פוטנציאלית להחמיר אותה.

• פותח/ת השרשור
במקום לחפש להתעלם מהבעיה, למה שלא תפתור אותה?

תרגילי חתירה הם מאוד פשוטים לביצוע ולא אמורים להיות בעייתיים.

ממליץ לעבוד על פתירת הבעיה במקום להתעלם ממנה לאורך זמן ואולי פוטנציאלית להחמיר אותה.
תודה רבה אחי על העזרה. אני כמובן אאמץ את ההנחיות שלכם ואמשיך לנסות לעבוד על הטכניקה.
תודה רבה רבה 🙌🙌🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית